ورود

View Full Version : حذف اطلاعات دیباگر در زمان انتشار برنامه

omid_safari
یک شنبه 22 مهر 1386, 01:53 صبح
با سلام
زمانیکه اطلاعات دیباگر را از فایل exe حذف میکنم هیچ تغییری در حجم فایل خروجی ظاهر نمیشود و تمامی اطلاعات عناصر برنامه در فایل exe موجود است!
لطفا بگویید چه کنم؟

vcldeveloper
یک شنبه 22 مهر 1386, 01:59 صبح
و تمامی اطلاعات عناصر برنامه در فایل exe موجود است!
دقیقا منظورتون چه اطلاعاتی است؟

omid_safari
یک شنبه 22 مهر 1386, 03:08 صبح
من از code gear استفاده میکنم
برای کمپایل برنامه دو حالت Debug,Relase موجوده که در حالت Relase اطلاعات دیباگ مثل نام کلاسها و آبجکتها نباید در فایل exe وجود داشته باشه ولی من هر کاری کردم نتونستم نام عناصر رو از توی فایل اجرایی حذف کنم

vcldeveloper
یک شنبه 22 مهر 1386, 07:37 صبح
در حالت Relase اطلاعات دیباگ مثل نام کلاسها و آبجکتها نباید در فایل exe وجود داشته باشه ولی من هر کاری کردم نتونستم نام عناصر رو از توی فایل اجرایی حذف کنم
کی گفته نباید نام عناصر و اشیاء در حالت Release در برنامه وجود داشته باشه؟ حالت Release فقط Debug Info را که برای ردگیری اجرای برنامه و رفع اشکال به برنامه اضافه میشند را حذف میکنه. مثلا اگه برنامه را در این حالت کامپایل کنید، ایجاد یک breakpoint مانع اجرای برنامه نمیشه.

omid_safari
سه شنبه 24 مهر 1386, 20:02 عصر
من نمیخوام برنامه من کراک بشه!
هیچ راهی در خود کمپایلر برای این مسئله وجود نداره؟

vcldeveloper
سه شنبه 24 مهر 1386, 22:30 عصر
این مسئله ربطی به کرک شدن برنامه شما نداره. می تونید برای آشنایی با انواع روش های حفاظت از برنامه در برابر کرکرها، به بخش امنیت نرم افزار در سایت مراجعه کنید.

Arman_1367
پنج شنبه 26 مهر 1386, 23:31 عصر

به نظر من برنامه ای که کرک نشه اصلاً برنامه نیست.فقط می شه یکمی کار را برای کرکرها سخت کرد که جوجوه کرکرها نتونن کاری با برنامه بکنند.

موفق باشید.

Hamid_PaK
جمعه 27 مهر 1386, 16:56 عصر
یه نگاهی به این برنامه بیانداز شاید فرجی شد ، توی انجمن هم بدنبال همین برنامه بگرد توضیحات کاملی رو ضمیمه کرده بودم .

http://praiser.persiangig.com/tmp/bt_download.png

Delphi Project Compiler (http://praiser.persiangig.com/download/proggy/delphi_prj_cmplr_v2.0b.zip)

یا حق ...