ورود

View Full Version : ارسال بانک اطلاعاتی با حجم بالا از طریق اینترنت

champion
یک شنبه 22 مهر 1386, 20:30 عصر
دوستان سلام
من از بانک Sql استفاده می کنم که حجم اطلاعات زیادی داره و میخوام از طریق اینترنت اونو ارسال کنم که عملا امکان پذیر نیست میخواستم ببینم راهی برای کم کردن حجم (غیر از دستورات Sql ) وجود داره ؟‌ یا راهی برای ارسال مثلا اگه اطلاعات رو توی پارادوکس بریزم و زیپش کنم فایده ای داره ‌؟
ممنونم

Valadi
یک شنبه 22 مهر 1386, 20:43 عصر
من یک نرم افزار دیده بودم البته دست دوستانم این برنامه یک معجزه می کنه یک فایل فیلم 1 گیگ رو می کنه 2 کیلو بایت (البته با این نرم افزار زیپ می شه و با خود آن برنامه آنزیپ می شه ) می کنه از لحاظ هیچ منطقی جور در نمی آید اما من خودم این نرم افزار رو دیدم

champion
یک شنبه 22 مهر 1386, 21:12 عصر
دوست عزیز شما فقط ازش تعریف کردی اگه ممکنه اسمی ادرسی چیزی برام بنویس تا با گل و شیرینی برم سراغش کارم بد جوری گیر افتاده ممنون

SYNDROME
یک شنبه 22 مهر 1386, 22:20 عصر
با سلام

من یک نرم افزار دیده بودم البته دست دوستانم این برنامه یک معجزه می کنه یک فایل فیلم 1 گیگ رو می کنه 2 کیلو بایت (البته با این نرم افزار زیپ می شه و با خود آن برنامه آنزیپ می شه ) می کنه از لحاظ هیچ منطقی جور در نمی آید اما من خودم این نرم افزار رو دیدم

با احترام
چنین چیزی که شما می گویید تقریباً از لحاظ منطقی محال است و جزو محالات است.(البته خودتان هم گفتید)
ولی اگر اینقدر مطمئن هستید حداقل نام ، لینک DownLoad و یا Upload کنید تا ما هم ببینیم و مطمئن شویم.
موفق باشید

Rocker
دوشنبه 23 مهر 1386, 00:14 صبح
آقا بچه ها راست میگن منم بدجوری رفتم تو خطش حالا اگه واقعا وجود داره یه اسمی چیزی بگو تا بریم گیرش بیاریم.
اگه یه همچین برنامه ای واقعا وجود دارد پس چرا اینقدر نا شناس مونده؟؟؟؟
در هر صورت اگه میتونید یه اسمی از اون بگید تار بریم سراغش.

ghabil
دوشنبه 23 مهر 1386, 00:23 صبح
الگوریتم کمپرس کردنی که هیچی از دیتا رو از دست نده ، بعیده اینقدر قدرتمند باشه ، البته کلا کمپرس کردن شدیدا به دیتایی که کمپرس میشه بستگی داره ، مثلا شما اگر یک عکس بزرگ رو که همش سفید هست رو به قرمت BMP یا Tiff ذخیره کرده باشین و بعد زیپش بکنید ، واقعا 4-5 مگ تبدیل میشه 4-5 کیلوبایت ولی تو همین شرایط شما یک فایل JPG رو اگر زیپ بکنید حجمش ممکنه بیشتر هم بشه !
اما در مورد فرستادن اطلاعات روی اینترنت ، شما بهتره از راههای Resync کردن استاندارد استفاده کنید که موجب میشند فقط دیتاهایی که عوض شده اند یا تغییر پیدا کرده اند فرستاده بشند نه اینکه هر دفعه همه اطلاعات .

Rocker
دوشنبه 23 مهر 1386, 10:34 صبح
ولدی جان ببین هیچ کس باورش نمیشه یه همچین کمپرسوری وجود داشته باشه حالا بیا یه اسمی ازش بگو میگم نکنه خدای نکرده یه وقت ....:شیطان:

Javid_121
پنج شنبه 26 مهر 1386, 11:51 صبح
بابا حالا این آقای ولدی یه چیزی گفت خودش هم مونده زیرش

از گفته اش پشیمان شده

بیخیالش بشین

Valadi
پنج شنبه 26 مهر 1386, 13:01 عصر
بابا حالا این آقای ولدی یه چیزی گفت خودش هم مونده زیرش

از گفته اش پشیمان شده

نه عزیزم من مثل بعضی ها نیستم که حرفی بزنم و بعد ....

من در مدتی که در سایت نبودم مشکل اینترنت داشتم و بخاطر این مشکل نمی تونستم به سایت سری بزنم و جواب این تاپیک بدهم و امثالی شما Javid_121 یک حرفی بزنند ما را ناراحت کنند
از قدیم گفتند که زود قضاوت نکنید

نام نرم افزار : KGB Archiver v1.2

توضیحات :
KGB Archiver ابزاری است برای فشرده سازی فایل ها به صورت ''High Compression'' یا حداکثر فشرده سازی که امتیاز های خیلی بیشتری نسبت به رقیبان خود مثل UHARC و غیره را داراست زیرا میزان درصد فشرده سازی این نرم افزار با نرم افزار های رقیب اختلاف فاحشی دارد به صورتی که Office 2006 با آرشیو شدن با این نرم افزار حجمش از 430 مگابایت به 1.50 مگابایت تغییر کرد ! تنها مشکل بسیار خسته کننده ی نرم افزار مدت زمان زیاد برای فشرده سازی و خارج کردن فایل از حالت فشرده است . به طور مثال اگر کامپیوتر شما P4 و دارای CPU 3.3 و RAM 1 G باشه حدود 2 ساعت و 47 دقیقه طول می کشه تا آفیس از حالت فشرده شده در بیاد !!!

اگر مدیران سایت اجازه بدهند خود برنامه را در همین سایت قرار می دهم

Rocker
پنج شنبه 26 مهر 1386, 13:09 عصر
ولدی جان سلام.
خوشحالم که برگشتی و نزاشتی پشت سرت حرف بزنن.
آقا این کمپرسور به اطلاعات آسیبی که نمیزنه؟
در ضمن آقای ولدی لطفا منبع را ذکر کنید نا مردیه بابا جان.
حالا من این کارو میکنم میتونید این نرم افزار از لینک زیر دانلود کنید.
http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=754

Valadi
پنج شنبه 26 مهر 1386, 13:19 عصر
همکارانم از این برنامه استفاده می کنیم و مشکلی نداشتیم

Rocker
پنج شنبه 26 مهر 1386, 13:52 عصر
من این نرم افزار رو دانلود کردم و نصب کردم و باهاش یه فایل wmv با حجم 7.43 MB را کمپرس کردم بعد از کمپرس میدونید حجمش چقدر شد باورتون نمیشه شد 7.02 MB .
واقعا ترکوند.
حالا نمیشه همینجوری قضاوت کرد شاید این نوع فایل از این بیشتر کمپرس نمیشه.
دوستان اکه میتونن این نرم افزار رو تست کنن و نتایج رو بگزارند.

Valadi
پنج شنبه 26 مهر 1386, 16:29 عصر
جناب Rocker

نکنه خدای نکرده یه وقت ...
از شما انتظار نداشتم

لطفا منبع را ذکر کنید نا مردیه بابا جان
چکار داری به منبع شما عزیزم هر چی می خواهی بگو بقیه ش حله

ضمنا من خودم برنامه را دارم اما بخاطر اینکه دوباره جریمه نشم (فعالیت Warez) نرم افزار در سایت قرار ندادم

بهر حال دوستان خیلی زود قضاوت کردند و فکر کردند من دروغ می گم
اینطور نیست
عزیزان شما هم می تونند این برنامه را تست کنند و به نتایجی برسید
این هم لینک سایت اصلی

www.kgbarchiver.net

پیشنهاد
در سایت های که (مثل سایت برنامه نویس) محدودیت آپلود داره از این برنامه استفاده کنند

Rocker
پنج شنبه 26 مهر 1386, 16:45 عصر
جناب Rocker

از شما انتظار نداشتم

چکار داری به منبع شما عزیزم هر چی می خواهی بگو بقیه ش حله

ضمنا من خودم برنامه را دارم اما بخاطر اینکه دوباره جریمه نشم (فعالیت Warez) نرم افزار در سایت قرار ندادم

بهر حال دوستان خیلی زود قضاوت کردند و فکر کردند من دروغ می گم
اینطور نیست
عزیزان شما هم می تونند این برنامه را تست کنند و به نتایجی برسید
آقا ما قصد جسارت نداشتیم من توی جملم حرفی نزدم اگه شما منظورت اون سه تا نقطست شما میتونید هر چیزی جای اون سه تا نقطه بگزارید اما گفته های دوستان اصلا قشنگ نبود خوب بابا جان وقتی که طرف اصلا تو این چند روز اخیر آنلاین دیده نشده چرا تهمت دروغگویی میزنید من خودم همیشه آنلاینم و آمار همرو دارم من که آقای ولدی رو مشاهده ننموندم پس به نظر بنده ایشون از دروغگویی تبرعه هستند.

دوستانی که وقت دارند این برنامه را دانلود کنند حجمش زیاد نیست (1MB) و اونرو تست کنند و نتایج رو بزارن تا بقیه ی دوستان هم استفاده کنند.
راستی بد نیست به اولین پست هم یه سری بزنیم تاپیک از کجا به کجا رسید:متفکر:
فداتون

Valadi
جمعه 27 مهر 1386, 15:51 عصر
چی شد آقایون که حرف زند کجا هستند

arshia_
شنبه 28 مهر 1386, 08:55 صبح
سلام
من با 4 نوع دغاده چک کردم نتایج کلی اینطوری بود
فایلهای بانک اطلاعاتی خیلی خوب فشرده شدند.یک بانک 300ئذ اس کیو ال تبدیل شد به 18.2 مگابایت
فیلمهای دایو ایکس خیلی کم فشرده شدند و یک فیلم 698 مگابایتی شد 694
عکس های jpg کم فشرده شدند ولی bmp ,psd خوب فشرده شد
آهنگهای mp3 هم زیاد تغییری نداشت
نتیجه کلی به نظر من
winrar در مقایسه با این برنامه زیاد کم نمیاره
با این توضیح که زمان فشرده سازی طولانی و همینطور زمان باز کردن فایل فشرده شده اونقدرها با سلیقه کاربر سازگار نیست
اگر فشرده سازی اونقدر ارزش داره که می شه زمان رو فدای اون کرد می شه گفت بهترین گزینه همین برنامه است و بس

ghabil
شنبه 28 مهر 1386, 13:51 عصر
این هم یک مقایسه خوب و منطقی با نتیجه گیری :

After I filled in a name it started the compression process (note: I left the priority in the default position of Normal). Well I guess that this it the time to explain to you the real reason for this Review. The reason is that the KGB Archiver bills itself as able to make much smaller compressed files than other archive programs. Ok, so here is the deal. My Mail file is huge 772Mb and it has all sorts of different types of files in it so it as ideal, in my mind for testing.

So I figured that I would pit KGB Archiver against the industry standards WinRAR and WinZip.

Here are the results:

Starting file size:
772Mb

KGB Archiver
Final file size 209.2 Mb Time to compress 2 hours 36 minutes.

WinRAR
Final file size 233.9 Mb Time to compress 8 minutes.

WinZip
Final file size 291.2 Mb Time to compress 2 minutes.

Well as you can see KGB Archiver won the file size contest, but not by one hell of a lot. However it sure lost the time contest.

منبع : http://www.sharewarejunkies.com/06zwd03/kgb_archiver.htm

این یعنی اینکه همه این نرم افزارها از همون الگوریتمهای استاندارد Compression استفاده میکنند ، منتها با پاس کردن متغیرهای متفاوت که هرکدوم یک توازن نسبی بین سرعت و کم شدن حجم برقرار میکنند.

Valadi
شنبه 28 مهر 1386, 14:51 عصر
استاد عزیز آقای کوشا
خیلی ممنون از اینکه چنین تجزیه در این تاپیک قرار دادید

موفق و پاینده باشی

SYNDROME
شنبه 28 مهر 1386, 16:07 عصر
دوست عزیز Valadi
با تشکر از شما که لینک را قرار دادید.
ولی با توجه به تستهای دوستان که گفتند کمی با صحبتهای شما تفاوت دارد.(خودم وقت نکردم تست کنم)

یک فایل فیلم 1 گیگ رو می کنه 2 کیلو بایت

ولی به هر حال انگاری نرم افزار جالبی است و دست شما درد نکند.
موفق باشید.

Rocker
سه شنبه 01 آبان 1386, 08:57 صبح
یک پیشنهاد دارم:
دوستان خیلی ممنون از مقایسه هاتون.
به نظر من winrar یک کمپرسور میانه است طوری طراحی شده که بتونه بیشترین فشردگی را در کمترین زمان انجام بده.
اما برنامه ای که آقای ولدی معرفی فرمودند فشردگی بیشتری را دارد اما زمان آن خیلی زیاد است.
خدایش این جمله خیلی غیر منطقیه که یک فیلم 1GB بشه 2KB اصلا هر جور فکر کنی جور در نمیاد خوب میگم آقای ولدی این فایل که شما میگید فقط 2 کیلو بایته خوب برای ما آپلودش کنید تا باعث شگفتی ما بشید.
نظر دوستان چیه؟؟؟

Valadi
سه شنبه 01 آبان 1386, 09:14 صبح
جناب آقای Rocker
این جمله
یک فیلم 1GB بشه 2KB اصلا هر جور فکر کنی جور در نمیاد
به نقل از دوستانم گفتم که با این برنامه کار کردند

Rocker
سه شنبه 01 آبان 1386, 12:43 عصر
به نقل از دوستانم گفتم که با این برنامه کار کردند
معذرت میخوام که گیر دادم.
خوب از دوستانتون بگیرید 2KB که بیشتر نیست حتی تو فلاپی هم جا میشه و کلی هم اضافه میاره.
آپلودش که فکر نمی کنم بیشتر از چند ثانیه طول بکشه.
یه کاریش بکن دیگه.:لبخندساده:

ghabil
چهارشنبه 02 آبان 1386, 08:41 صبح
نیاری به آپلود نیست مثالی که من تو پستهای اول این تاپیک زدم رو حتی با RAR تست کن تا باعث شگفتیت بشه.
ضمنا همینطوری من تاپیکها رو باز میکنم، میبینم زیرشون کلی پست بی محتوا زده شده ، همه رو ول کردین گیر دادین به این پست که حداقل توش یک نرم افزار جدید معرفی کرده ؟!

mandana2010
پنج شنبه 03 آبان 1386, 12:26 عصر
حالا اگه ممکنه سوال اصلی دوستمون رو پاسخ بدید ( چطور میشه از طریق اینترنت اطلاعات رو به یک کامپیوتر دیگه فرستاد)