ورود

View Full Version : حجم دیتابیس

saeed razaee
سه شنبه 24 مهر 1386, 10:10 صبح
با سلام
دوستان عزیز من یک دیتابیس دارم که یک سری اسناد پیوست هر رکورد می شود که هر کدام از این اسناد فایل اسکن شده و حدود 300 صفحه می باشد که وقتی پیوست هر رکورد فرم می شود حجم دیتابیس را زیاد می کند و به صورت لینک نیز نمی خواهند باشد. سوال اینجاست که یک دیتابیس اکسس در نهایت تا چه حجمی را ساپورت می کند چرا که دیتابیس من به مرور زمان حجمش بیشتر می شود و در سال به 5 گیگ می رسد . لطفا نظر خود را بدهید. با تشکر

فرصت های بزرگ هرگز به خانه شما نمی آید این شما هستید که باید در خانه فرصتها را بکوبید.

morteza_lll
سه شنبه 24 مهر 1386, 11:56 صبح
سلام دوست عزیز
اینکارو بکن
منوی
tools \databaseutility\compact and repire
درست میشه

mohsenna30ri
شنبه 28 مهر 1386, 07:59 صبح
بالا رفتن حجم دیتابیس عوامل زیادی داره که به قول دوستان با یکبار فشرده و بازسازی کلی حجم فایل کم می شه
اما عواملی هستند که حجم فایل بصورت وحشتناکی افزایش پیدا می کنه یکی از مهمترین آنها
استفاده از تصاویر در فرمها حتی اگر حجم تصویر پایین باشه مثلا شما اگر یک تصویر کوچک را بک گروند کنی کلی حجم دیتابیس بالا می ره می گی نه امتحان کنید!!

najafzade
دوشنبه 30 مهر 1386, 15:47 عصر
سلام دوست عزیز
اینکارو بکن
منوی
tools \databaseutility\compact and repire
درست میشه

البته این دستور فقط زمانی به درد میخوره که شما یک سری از رکوردها رو که حذف منطقی کردید بخواهید حذف فیزیکی کنید و زیاد به درد فشرده سازی نمی خورد.
می توانید این مطلب رو تست نمائید.

در مورد بالا رفتن حجم هم من تا 7 GIG رو هم تست کردم.
الگوریتمتون باید طوری باشه که در زمان باز شدن برنامه لازم نباشه یکدفعه تمام دیتابیس در حافظه بارگذاری بشه.

در زمانی که تعداد رکوردها خیلی زیاد میشه یا حجمشون خیلی بالا میره این مشکل به وجود میاد.:اشتباه:

daskar
سه شنبه 01 آبان 1386, 07:47 صبح
با سلام
دوست عزیز
1- با توجه به نوع داده تعریف شده و حجم اسناد که عموماً بایستی بصورت تصاویر اسکن شده باشد گزینه اکسس اصولاً گزینه مناسبی نمی باشد در صورتی که بانک روی sql هم باشد با این حجم از نظر ساختار بانک اطلاعاتی بهتر است که از لینک آنها در بانک استفاده شود تا خود آن در بانک
2- در برنامه های اتوماسیون اداری معمولاً اسناد ضمیمه تا 5 برگ اسکن میشه آن هم با فرمت فشرده و سیاه و سفید یا خاکستری 16 رنگ ، تازه همین 5 برگ رو هم در پوشه ای جهت کل برنامه به اشتراک میگذارند ولی تصاویر بصورت کد شده در این پوشه نگهداری میشود .
3- اسناد تا 300 صفحه جهت اسکن و وارد نمودن آن در بانک اطلاعاتی به هیچ و جه منطقی و اصولی نمیباشد .