ورود

View Full Version : طراحی سایت تحت html

Fr33Fr33
سه شنبه 24 مهر 1386, 15:49 عصر
دوستان من دارم یه قسمتی از یه سایتی رو طراحی میکنم .باید یه قسمتی رو با یه نرم افزاری مثل paint یا فتوشاپ طراحی کنم.(این قسمت مورد نظر فقط یه متن چند خطی توضیحی هستش)
من با paint درستش کردم ولی وقتی تو سایت قرارش میدم و موس رو روش میبرم اون 4 تا گزینه ای که مخصوص save هست که گوشه بالای سمت چپ عکس های تو وب هست ظاهر میشه.....و من نمیخوام این گزینه ها ظاهر بشه چون نمای خوبی نداره؟؟؟؟
چی کار کنم......؟؟؟؟؟؟

tabib_m
سه شنبه 24 مهر 1386, 16:00 عصر
سلام
به «برنامه نویس» خوش آمدی :)

اگر خیلی اصرار داری که این اتفاق نیفته،‌ میتونی عکست رو به عنوان background یک جدول قرار بدی...

(لطفا برای پست هات عنوان مناسب انتخاب کن)

موفق باشید.

sweb
سه شنبه 24 مهر 1386, 18:18 عصر
4 تا گزینه ای که مخصوص save هست که گوشه بالای سمت چپ عکس های تو وب هست ظاهر میشه.....و من نمیخوام این گزینه ها ظاهر بشه چون نمای خوبی نداره؟؟؟؟
چی کار کنم......؟؟؟؟؟؟

از این متا تگ می تونی برای حذف اون ابزار در IE استفاده کنی، باید این رو در میان تگ هد
<head> <meta ... </head> قرار بدی !!!

<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />

ehsan2007
سه شنبه 24 مهر 1386, 23:08 عصر
سلام اگر با فرونت پیج کار میکنی جدول که درست میکنید کادر دورش داره به صورت اتوماتیک میتونی شما بری قسمت کد و کد اونو حذف کنی مثلا

<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="668" bordercolorlight="#FFFFFF" border="1">
<tr>
<td height="173">&nbsp;</td>
</tr>
</table>که شما اگر کد bordercolorlight="#FFFFFF" border="1"رو حذف کنید کادر دورش از بین میره امیدوارم منظورتونو درست فهمیده باشم