PDA

View Full Version : درخواست پک ویژوال استودیو 2005 برای ویستا



vandusoft
چهارشنبه 25 مهر 1386, 09:54 صبح
سلام دوستان...
من برای تصب VS2005 توی ویستا به مشکل برخوردم...
البته یه پک26 مگی برای ویستا هم دارم که خودش موقع نصب ارور میده...
آیا لینکی واسه این پک (که گویا خیلی هم سنگینه) دارید...
اگه منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم...:بوس:

hamed_bostan
پنج شنبه 26 مهر 1386, 02:24 صبح
خوب مشکل چیه؟ بگو ببینیم از چی ایراد میگیره؟

bad_boy_2007
سه شنبه 08 آبان 1386, 10:09 صبح
من ویژوال اتودیو 2005 رو تو ویستا نصب کردم و مشکلی ندارم ، مطمئنی 2005 هست ؟ یا 2003 است ؟

اگه متن خطا رو بدی دوستان بهتر میتونن راهنماییت کنن

hbm_7052
پنج شنبه 10 آبان 1386, 11:24 صبح
از چه edition ازvs 2005 استفاده میکنی؟

Nima_NF
یک شنبه 27 آبان 1386, 19:59 عصر
برای نصب بر روی ویندوز ویستا ، اول شما باید update SP1 (سرویس پک 1) حدود 450MB را نصب کنید (ضروری) و بعد یک پک دیگر با نام Visual studio Sp1 update for Vista را نصب کنید . در غیر اینصورت در ویستا ناقص نصب می شود.
ضمنا باید بر روی فایل ها راست کلیک کرده و اجرا به صورت admin را انتخاب کنید.
اگر هم در حین نصب پیغام خطائی در مورد پیدا نشدن فایل خاصی داده شد به معنی آن است که فایل های شما ناقص می باشند و باید دوباره آن را تهیه کنید.(این موضوع برای SP1 بسیار اتفاق افتاده است.)
حالا فکر کنم واقعا درک کنید که 25M سنگین هست یا 450M

sp1:(در سایت مایکروسافت)
دریافت Sp1 (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=BB4A75AB-E2D4-4C96-B39D-37BAF6B5B1DC&displaylang=en)
sp1 for vista:
دیافت پک vista بعد از نصب سرویس پک 1
(http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=90e2942d-3ad1-4873-a2ee-4acc0aace5b6&displaylang=en)

bad_boy_2007
چهارشنبه 30 آبان 1386, 15:18 عصر
برای نصب بر روی ویندوز ویستا ، اول شما باید update SP1 (سرویس پک 1) حدود 450MB را نصب کنید (ضروری) و بعد یک پک دیگر با نام Visual studio Sp1 update for Vista را نصب کنید . در غیر اینصورت در ویستا ناقص نصب می شود.
ضمنا باید بر روی فایل ها راست کلیک کرده و اجرا به صورت admin را انتخاب کنید.
اگر هم در حین نصب پیغام خطائی در مورد پیدا نشدن فایل خاصی داده شد به معنی آن است که فایل های شما ناقص می باشند و باید دوباره آن را تهیه کنید.(این موضوع برای SP1 بسیار اتفاق افتاده است.)
حالا فکر کنم واقعا درک کنید که 25M سنگین هست یا 450M

sp1:(در سایت مایکروسافت)
دریافت Sp1 (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=BB4A75AB-E2D4-4C96-B39D-37BAF6B5B1DC&displaylang=en)
sp1 for vista:
دیافت پک vista بعد از نصب سرویس پک 1
(http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=90e2942d-3ad1-4873-a2ee-4acc0aace5b6&displaylang=en)
من که از نسخه Profesiona ویژوال استودیو استفاده میکنم نیاز به هیچ کدوم از مواردی که شما فرمودید نداشتم !
مشکل من اینه که درایورهای نوت بوکم تو XP نصب نمیشه واسه همین بایس از VS تو محیط Vista استفاده کنم و تا الان هم فکر کنم 3 یا 4 با Vista رو دوباره نصب کردم و کوچکترین مشکلی نداشتم جز یه مشکل کوچیک تو برقراری ارتباط با SQLServer که بصورت موقت به همون روشی که شما گفتید (اجرا کردن بعنوان یوزر ادمین) مشکلم رو رفع کردم و بعد مشکل اصلی کارم رو متوجه شدم !
من از نسخه Vista Altimate و Busines

Nima_NF
چهارشنبه 30 آبان 1386, 20:14 عصر
من که از نسخه Profesiona ویژوال استودیو استفاده میکنم نیاز به هیچ کدوم از مواردی که شما فرمودید نداشتم !
مشکل من اینه که درایورهای نوت بوکم تو XP نصب نمیشه واسه همین بایس از VS تو محیط Vista استفاده کنم و تا الان هم فکر کنم 3 یا 4 با Vista رو دوباره نصب کردم و کوچکترین مشکلی نداشتم جز یه مشکل کوچیک تو برقراری ارتباط با SQLServer که بصورت موقت به همون روشی که شما گفتید (اجرا کردن بعنوان یوزر ادمین) مشکلم رو رفع کردم و بعد مشکل اصلی کارم رو متوجه شدم !
من از نسخه Vista Altimate و Busines

شما اگر دو موردی را که ذکر کردم نصب نکنید درست هست که همچنان می توانید با visual studio کار کنید ولی در آینده در برخی موارد با مشکل برخورد خواهید کرد و این ربطی به نسخه VS شما ندارد.
پکیج دوم برای bug ها و ناسازگاری های قسمت های مختلف visual studio با ویندوز ویستا ارائه شده است و به ناچار برای نصب آن حتما باید SP1 را هم قبل از آن باید نصب کرد. و اگر هم آن ها را نصب نکنید شما در حال استفاده از یک نرم افزار ناقص و پر خطا هستید و این برای کسی که خودش با آن نرم افزار می نویسد درست نیست.

mohy_heidari
یک شنبه 11 آذر 1386, 00:32 صبح
به عقیده من بهترین کار اینه که Visual Studio 2008 رو نصب کنید و تو محیط VS از دات نت 2 استفاده کنید که میشه همون کاری که با VS 2005 انجام میدین.