PDA

View Full Version : مجموع ارقام عدد...



shagerd
جمعه 27 مهر 1386, 19:31 عصر
سلام :لبخندساده:

من می خوام مجوع ارقام یک عدد را حساب کنم اما به این صورت که مثلا مجموع این عدد 11234 می شه 11 حالا میخوام همین عددی هم که از مجموع ارقام به دست آوردم جمعش کنم یعنی :
2=1+1
و به همین صورت هرچقدرم که عددم بزرگ باشه میخوام بالاخره فقط به یک عدد برسه ... من این کارو فقط میتونم تا عدد 123456789 انجام بدم بعدش دیگه درست کار نمیکنه ...

راه حلش چیه ؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید ...
:لبخندساده:

hassan razavi
جمعه 27 مهر 1386, 21:51 عصر
متغیر شما از چه نوعی هست؟
از Double استفاده کنید.
فقط در بازه عددی تون مشکل دارید یا در روش جمع کردن هم مشکل دارید.

mehdi.mousavi
شنبه 28 مهر 1386, 01:20 صبح
سلام :لبخندساده:

من می خوام مجوع ارقام یک عدد را حساب کنم اما به این صورت که مثلا مجموع این عدد 11234 می شه 11 حالا میخوام همین عددی هم که از مجموع ارقام به دست آوردم جمعش کنم یعنی :
2=1+1
و به همین صورت هرچقدرم که عددم بزرگ باشه میخوام بالاخره فقط به یک عدد برسه ... من این کارو فقط میتونم تا عدد 123456789 انجام بدم بعدش دیگه درست کار نمیکنه ...

راه حلش چیه ؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید ...
:لبخندساده:


سلام.
تابع زیر این کارو براتون انجام میده:



private ulong GetSum(String number)
{
ulong sum = 0;
foreach (Char ch in number)
sum += ch - (ulong)48;

if (sum >= 10)
sum = GetSum(sum.ToString());

return sum;
}

و تابع رو بدین صورت فراخوانی کنید:


ulong n = GetSum("1234567890");به این ترتیب به یک عدد یک رقمی که مورد نظرتون هست خواهید رسید.

shagerd
شنبه 28 مهر 1386, 18:44 عصر
متشکرم از شما...

یک سوال دیگه هم داشتم ... البته گشتم تو سایت اما!!...

من تو برنامم با تک تک کاراکترا کار دارم... هم عربی هم فارسی ... نمیدونم چرا وقتی ی فارسی و ی عربی رو تو برنامم تعریف میکنم همون موقع که اجرا میکنم درست جواب میده اما وقتی برنامه رو میبندم و دوباره باز میکنم بازم پیغام میده و میگه :code '1016' دو بار تو کیست تعریف شده ؟؟؟
من باید چیکار کنم ؟؟ آخه نیاز دارم به هردو تا ی ...
ممنون میشم کمکم کنید ...

Mrs.Net
شنبه 28 مهر 1386, 19:25 عصر
من متوجه جواب بقیه نشدم و این برنامه ساختم ... این اعداد چقدر شگفت انگیزند!!!!
سوالتون تو یک تاپیک دیگه مطرح کنید و حتما کدتون هم بگذارید.

shagerd
یک شنبه 29 مهر 1386, 00:22 صبح
این کدی که آقا مهدی گذاشتن درست کار میکنه ومشکلی نداره ... منظورتون از ایجاد یه تاپیک دیگه چیه؟؟

Mrs.Net
یک شنبه 29 مهر 1386, 00:44 صبح
یک سوال دیگه هم داشتم ... البته گشتم تو سایت اما!!...

من تو برنامم با تک تک کاراکترا کار دارم... هم عربی هم فارسی ... نمیدونم چرا وقتی ی فارسی و ی عربی رو تو برنامم تعریف میکنم همون موقع که اجرا میکنم درست جواب میده اما وقتی برنامه رو میبندم و دوباره باز میکنم بازم پیغام میده و میگه :code '1016' دو بار تو کیست تعریف شده ؟؟؟
من باید چیکار کنم ؟؟ آخه نیاز دارم به هردو تا ی ...
ممنون میشم کمکم کنید ...منظورم این بود!