View Full Version : مشکلی در اجرای برنامه
ravanfar
شنبه 28 مهر 1386, 09:21 صبح
سلام
مشخصات:
نسخه JDK:عبارتست از: Build 1.6.0-rc-b95 که بصورت کامل نصب شده و Path آن نیز به طور کامل به سیستم معرفی شده است ومشکلی ندارد.
سیستم عامل: Vista Ultimate
نوع برنامه: محاسبات عددی که از پکیج خاصی استفاده نکرده ام.
کامپایل:
بدون مشکل از طریق CMD انجام شده و class فایل مربوطه را میسازد.
اجرا:
خطای زیر را برمیگرداند:
Exeption in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: mfp
نکته:
در محیطjGRASP خطا نداده و اجرا میشود.(این نسخه از این IDE هم براساس همین نسخه از JDK است)
pooyanm
یک شنبه 29 مهر 1386, 05:57 صبح
دستوری که در خط فرمان می نویسید مشکل داره. در کاربرد پارامتر cp- یا همسان نبودن حروف کوچک و بزرگ در نام کلاس و یا از قلم انداختن نام بسته قبل ار نام کلاس این مشکلات بروز می کنه.
ermia2008
سه شنبه 01 آبان 1386, 09:21 صبح
سلام دوستان.من تازه برنامه نویسی با جاوا رو شروع کردم.اگه کسی جواب سوالامو بلده لطفا کمکم کنه.
1.منم همین مشکلو در اجرای برنامم دارم.JDKکلاس رو برام می سازه ولی همون error دوستمون رو میده.حروف رو هم مطمئنم که درست تایپ می کنم.وقتی با JBuilder برناممو اجرا می کنم درسته ولی با jdk مشکل داره.
2.من یه کلاس به نام readNumber نوشتم که عدد صحیح واعشاری رو میخونه. وقتی که میخوام توی یه کلاس دیگه از توابع این کلاس استفاده کنم به حرف اول readNumber گیر میده.در صورتی که من همین برنامه رو روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کردم و درست بود.با JBUILDER هم تستش کردم و همین مشکلو داره.
3.من یه برنامه نوشتم که ستاره ها رو باید به صورت متساوی الاضلاع نشون بده
ولی برنامم اونو به این صورت نشون میده:
*
* *
* * *
یعنی فاصله ها رو حذف می کنه.
کد برنامم درسته چون رو یه کامپیوتر دیگه با JDK که تستش کردم درست بود ولی رو کامپیوترخودم با JBUILDER تست کردم که خروجی اشتباه رو میده.
drwatson
سه شنبه 01 آبان 1386, 09:33 صبح
وقتی میخوای خروجی رو ببینی اینطور عمل کن شاید کار کنه
java classname[withoutExtension]
pooyanm
سه شنبه 01 آبان 1386, 10:18 صبح
شکل صحیح دستور java را از اینجا ببین:
http://java.sun.com/javase/6/docs/technotes/tools/windows/java.html
ravanfar
سه شنبه 01 آبان 1386, 13:02 عصر
سلام
مشکل حل نشده کلا همه برنامه هام با JDK مشکل دارند ولی در محیط های ادیتوری که براساس JDK 6 پیکربندی شده اند (مثل jGRASP) مشکلی نداشته و اجرا میشوند !!!
ولی از طریق خط فرمان و با کمک خود JDK برای کامپایل و تولید CLASS فایل مشکلی ندارم ولی در اجرا با کمک دستور: java [file name به مشکل میخورم.
pooyanm
سه شنبه 01 آبان 1386, 19:32 عصر
معمولا اگه گزینه classpath- را اضافه نکنید توی کمپایل تعداد کمی فایل که همگی توی یک مسیر هستند مشکلی پیش نمیاد ولی به کار بردن این گزینه برای اجرا ضرورت داره یه چیزی شبیه به این بنویس:
java -classpath "c:\classdir\;" MainClassName
classdir هم که مسیری هست که فعلا فایل class داخلش هست
ravanfar
چهارشنبه 02 آبان 1386, 07:25 صبح
سلام
از راهنمایی شما بزرگوار بسیار بسیار سپاسگذارم (با حوصله پاسخ دادید) و مشکل من حل شد.
ضمنا من در XP و با JDK نسخه 5 این مشکل را نداشتم آیا این به سیستم عامل جدید (vista) و یا نسخه 6 این JDK مربوط میشود؟
pooyanm
چهارشنبه 02 آبان 1386, 08:20 صبح
سلام
شما لطف دارید
ضمنا من در XP و با JDK نسخه 5 این مشکل را نداشتم آیا این به سیستم عامل جدید (vista) و یا نسخه 6 این JDK مربوط میشود؟
نه. گاهی اوقات شما فایل class را در همون مسیری که java.exe قرار داره می ریزید و در همون مسیر هم اجرا می کنید و گاهی هم در خط فرمان در مسیر classdir قرار دارید در موارد اینچنینی classpath به طور پیش فرض مسیر classdir را به مسیر کلاسها اضافه می کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.