PDA

View Full Version : یک DBNavigator با امکانات جالب و کافی

szabeh
شنبه 28 مهر 1386, 11:58 صبح
با سلام خدمت دوستان من این DbNavigator را از روی سه کامپوننت با امکانات مختلف درست کردم اگر پیشنهاد یا اشکالی داشتید در جریان بگذارید
1- امکان تغییر عکس هر یک از کلیدها
2- امکان کدنویسی برای هر یک از کلیدها
3- امکان تغییر کپشین هر یک از کلیدها و . . .

Valadi
شنبه 28 مهر 1386, 12:52 عصر
با تشکر از زحمات شما
به نظر من یک نقصی داره که امکان تغییر فونت نداره و نمیشود فونتی متناسب با پروژه انتخاب کرد

موفق وموید باشی

szabeh
شنبه 28 مهر 1386, 15:42 عصر
با تشکر از آقای ولادی امکان تغییر فونت هم اضافه شد.

Valadi
شنبه 28 مهر 1386, 17:21 عصر
جناب
من ولدی هستم نه ولادی

Ramin_Khafan_7
سه شنبه 02 بهمن 1386, 14:43 عصر
با سلام خدمت دوستان من این DbNavigator را از روی سه کامپوننت با امکانات مختلف درست کردم اگر پیشنهاد یا اشکالی داشتید در جریان بگذارید
1- امکان تغییر عکس هر یک از کلیدها
2- امکان کدنویسی برای هر یک از کلیدها
3- امکان تغییر کپشین هر یک از کلیدها و . . .

با سلام و تشکر به خاطر کامپوننت DBNavigator :تشویق:
آقای Szabeh گفته بودین اگه پیشنهاد یا اشکالی در مورد این کامپوننت داشتیم باهاتون در جریان بذاریم :خجالت:
چطور میتونیم رنگ خود DBNavigator را عوض کنیم ؟ :متفکر:
میخواستم از شما خواهش کنم که صفت Color را به این کامپوننتتون اضافه کنید تا کاملا بی نقص بشه :لبخند:
از شما ممنون میشم اگه لطف کنین و بعد از کامل کردن این کامپوننت ، فایلشو به ایمیل من Ramin_Khafan_7@yahoo.com بفرستین :چشمک:
ممنون میشم :قلب: :بوس:

szabeh
سه شنبه 02 بهمن 1386, 17:11 عصر
با تشکر از دوست خوبم Ramin_Khafan_7 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=54288)
دوست عزیز من این کامپوننت را از روی dbnavigator دلفی درست کردم دکمه هاش هم button های دلفی هستند button خاصیت color ندارد. بنابراین باید اول button را حل کنیم بعدا این را. در اولین فرصت اینکار را انجام میدهم.

Ramin_Khafan_7
شنبه 06 بهمن 1386, 22:12 عصر
می تونید از کامپوننت ColorButton استفاده کنید ؟

dkhatibi
یک شنبه 07 بهمن 1386, 10:35 صبح
اگر امکان ImageList اضافه بشه هم خیلی خوبه!

Ramin_Khafan_7
دوشنبه 29 بهمن 1386, 19:28 عصر
پس چی شد آقای Szabeh ؟

szabeh
سه شنبه 30 بهمن 1386, 19:46 عصر
دوست عزیز این روزها سرم شلوغه بزودی هفته آینده حتما حل میکنم. دوستان بزرگوار دیگر هم تونستند این کار را بکنند ممنون میشم