View Full Version : انتخاب نام فرم از روی combobox ؟؟؟؟؟
lililili
یک شنبه 29 مهر 1386, 09:53 صبح
سلام
در یک فرم یک combobox دارم که می خواهم با انتخاب داده آن نام همان فرمم تغییر کند ؟
آیا در اکسس چنین امکانی وجود دارد ؟ آیا این خواسته معقول هست که هر بار نام فرم را تغییر داد ؟؟
یعنی : مثلا در لیست combox م داده های 1و2و3و4 را دارم حال وقتی من از آن لیست 3 را انتخاب کردم نام فرمم 3 شود و با همان نام 3 فرمم ذخیره شود .و اگر کاربر برنامه را بست و دفعه بعد باز کرد این بار اگر از combox مربوطه مثلا عدد 2 را انتخاب کرد نام فرم 2 ذخیره شود و به همین منوال ...
امیدوارم که منظورم را خوب بیان کرده باشم .
ممنون از تحمل شما
saeed razaee
یک شنبه 29 مهر 1386, 11:24 صبح
با سلام
دوست عزیز انجام این کار چه ضروریت دارد یعنی نام فرم هر بار تغییر کند یا نه چه تاثیری در روند کار دارد.خواهشمندم توضیحات لازم را ارائه نماید.
daskar
یک شنبه 29 مهر 1386, 11:31 صبح
با سلام
غیر ممکن وجود نداره ....
اما باید ببینی ارزشش رو داره یا نه
همیشه تو برنامه نویسی برترین کسی است که از کوتاه ترین راه بهترین الگوریتم رو پیاده سازی میکنه .
یه مثال میزنم : کسی میخواد بدونه 100 متر 1000 تومانی چقدر میشه ؟
1- یکی بلند میشه 100 متر راه میره یکی یکی می شمارد و جواب میدهد !
1- یکی یه 1000 تومانی برمیداره اندازه میگیره دو تا ظرب و تقسیم میکنه جواب میده !
هر دوتا جواب رو دادن اما... نتیجه با خودتون ......
lililili
یک شنبه 29 مهر 1386, 11:41 صبح
این سوالم برمی گردد به این تاپیک http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=81093&page=2
کاربر از من خواسته قبل از اینکه بتواند فرم مربوط به دستگاه را ثبت کند باید فرمی باز شود که بپرسد این دستگاه transmiter هست یا indicator یا termocuple ویا recorder ؟ و هر کدام را که انتخاب کرد فرم مربوط به آن باز شود یعنی فرمی که داده فیلد نام دستگاه آن مثلا transmiter هست .من خیلی فکر کردم و مزاحم دوستان هم در این انجمن تحت عناوین مختلف شدم و سوام را مطرح کردم و در آخر به این نتیجه رسیدم که این کار را انجام دهم .
حال من نام دستگاه را به صورت یک combobox تعریف نمودم که شامل داده های آبی رنگ هست و هر زمان که کاربریکی از داده های combo را انتخاب کرد و دگمه ثبت را فشار داد نام فرم تغییر کند تا کاربر به آن خواسته خود برسد که هر بار قبل از ثبت کردن از او بپرسداز طریق chkbox که این دستگاه transmiter هست یا indicator یا termocuple ویا recorder ؟
یعنی به این نتیجه رسیدم که من باید 5 فرم طراحی کنم برای هر کدام از این داده ها . آیا درسته این نتیجه گیری ؟و یا طولانی ترین راه حله ؟
daskar
یک شنبه 29 مهر 1386, 12:10 عصر
دوست عزیز
1- بایستی ببینی فیلدهای هر فرم چه تفاوتی با هم دارند آیا بجز دستگاه ها بقیه فیلد روی فرمها مشترک هستند یا خیر .
2- اگر مشتر ک هستند که همان نام دستگاه با همان کامبو باکس منتهی با یک فرم بجای 5 فرم مشکل رو حل میکند
3- در غیر اینصورت بایستی ببینی اساساً در چه مواردی تفاوت دارند آیا نیاز به یک فرم جداگانه با یک تیبل جدا است یا خیر ...
4- آیا نمی توان عناصر روی فرم را طوری ترتیب دارد که با on و off کردن visibl بسته به نوع دستگاه نیاز ما برطرف شود ...
5- اصول یک برنامه خوب حجم کم با بالاترین کارایی ممکن و هرچه فرمها کمتر ولی پویا تر باشد برنامه ای بهتر خواهیم داشت.
lililili
یک شنبه 29 مهر 1386, 12:30 عصر
دوست عزیز کاربر دقیقا 3 فرم می خواهدو در فرمها فیلدهای مشترک را حذف نمودم . و من با کدنویسی برای visible کردن همون on,off آشنایی ندارم .
ممنون
daskar
یک شنبه 29 مهر 1386, 13:48 عصر
دوست گرامی شما در تا پیک قبلی 3 فرم بصورت عکس قراردادید آیا منظور از 3 فرم همان عکسها هستند که بایستی به صورت فرم طراحی شوند.
اگر درست متوجه شده باشم و جواب شما درست باشد .
شما سه فرم با 3 جدول ساخته یا درحال طراحی آن هستید سپس طبق گفته خود کاربر از شما خواسته که نوع فرم را سئوال سپس فرم را باز نماید. آیا درست است
باز اگر جواب شما درست باشد.
شما از راههای مختلفی میتوانید این را حل کنید
1- به فرض اینکه شما 3 فرم با نام های a , b , c دارید
2- میتوانید برای کل آنها یک سوییچ برد تعریف کرده و بسته به نوع هرکدام ار فرمها فعال شود
3- شما میتوانید یک فرم با یک کامبو باکس یا لیست باکس تعریف کرده سپس با انتخاب هر کدام فرم مورد نظر ازشود
4- شما میتوانید 3 فرم خود را به صورت ساب فرم تعریف کرده سپس در فرم اصلی با انتخاب کامبو باکس بسته به نوع ساب فرمها را پنهان یا آشکار کنید
5- در صورتی که مقصود چیز دیگری باشد بایستی مطالب روشنتر بیان گردد.
6- اگر مشکل در کد نویسی است بگویید تا در حدی که توان دارم راهنمایی نمایم
موفق باشی
daskar
دوشنبه 30 مهر 1386, 11:50 صبح
با توجه به فرمهای نمونه تا پیک قبلی فرم ابزار دقیق آماده کردم نحوه استفاده از این فرم در سایر فرمها رو توضیح تا در صورت نیاز آماده نمایم
lililili
دوشنبه 30 مهر 1386, 12:21 عصر
سلام
می شه خواهش کنم با فرمت zip برایم ارسال نمایید چون مدیر شبکه شرکت ما دسترسی به فایلهای rar را ازکاربران گرفته و دلیلش هم خدا می داند ولی فرمت zip را می توانم ببینم .
و در مورد سوالاتی که فرمودید : مثلا من کاربرم وارد برنامه می شوم ابتدا سراغ ثبت در فرمهایم میروم پس باید فرمی باز شود که از من بپرسد نام دستگاه شما چه خصوصیتی دارد ؟ transmiter هست یا Recorder یا ........
حال من کاربر مثلا transmiter را انتخاب کردم باید یک فرم خالی برایم باز شود که جلوی نام دستگاه آن transmiter خورده باشد و کاربر بتواند بقیه فرم را پرکند ..{ یعنی کاربر الان دارد مشخصات دستگاهی راپر میکند که نام آن دستگاه transmiter می باشد}
حال برای بار دوم کاربر می خواهد search کند که آیا دستگاهی با مشخصات tra , ind ,... همان آبی رنگها را عرض می کنم وجود دارد یا نه ؟ یعنی آیا تا به حال فرمی پر شده که نام دستگاه آن transmiter باشد اگر بله یک فرم میاورد که جلوی نام دستگاه آن transmiter باشد و بقیه فیلدهای فرم هم پر باشد .
و در فرم سوم که به صورت جدولی است {همان لیست تجهیزات را عرض می کنم که در عکسها آمده}زمانیکه کاربر به آن مراجعه کرد جهت search زمانیکه روی فیلد transmiter وحرف C آن کلیک کرد فرم کالیبراسیون آن باز شود { حرف c یعنی بله این دستگاه transmiter میباشد }
کل برنامه که از من خواسته شده همین است .
تشکر از لطف شما
daskar
دوشنبه 30 مهر 1386, 12:30 عصر
با سلام
با فرمت zip در صورتی که توضیحات کاملی نسبت به نحو ه ارتباط این فرم با سایر فرمها را بدهید سعی میکنم آماده و راهنمای نمایم
daskar
دوشنبه 30 مهر 1386, 12:55 عصر
خوب تا حدودی متوجه شدم اما چند سئوال فنی ؟
1- کاربر وارد میشود نام دستگاه رو در فرم انتخاب حالا یا با لیست باکس یا کامبو یا ابشن فرقی نمی کند اما تعداد دستگاه ها چقدر است یعنی دستگاه tran.. انتخاب شد آیا خود این نیز زیر لیستی دارد آیا برای این tran چه مشخصاتی کاربر بایستی وارد نماید آیا مشخصات وارد شده در فرم برای ترانس از نظر فیلد با مشخصات فیلد برای دستگاه dec یا ... فرق میکند
2- آیا دستگاه ها یک تعداد معینی هستند یعنی a تا a100 یا نه
3- من trans رو انتخاب میکنم آیا مدل خاصی مد نظر است آیا هر مدل با مدل دیگ فرق میکند
4- کابر میخواهد جستجو کند
آیا کاربر مدل trans را وارد مینماید مثلاً frc 103e یا نه فقد میگوید tras و در جواب کل مدلهای مربوطه نشان داده شود
lililili
دوشنبه 30 مهر 1386, 13:14 عصر
1- خیر وقتی من کاربر transmiter ویا...انتخاب کنم فقط باید فرم کالیبراسیونی بیاید که روبروی نام دستگاه آن transmiter نوشته شده باشد همین و هیچ زیر لیستی ندارد و
مشخصات وارد شده در فرم برای ترانس از نظر فیلد با مشخصات فیلد برای دستگاه dec یا ... فرق نمیکند فقط جلوی نام دستگاه عوض می شود یعنی این بار که Recorder انتخاب شد جلوی نام دستگاه recorder می خورد
2- آیا دستگاه ها یک تعداد معینی هستند یعنی a تا a100 یا نه ؟؟ بله تعدادمعینی هست ولی به صورت a تا 100a نه به تعداد شماره فرم یعنی هر شماره فرم معرف یک دستگاه است
3-من trans رو انتخاب میکنم آیا مدل خاصی مد نظر است آیا هر مدل با مدل دیگ فرق میکند ؟ خیر فرقی نمی کند
4- کابر میخواهد جستجو کند ؟ بله جستجو بر اساس شماره دستگاه و شماره فرم و نام دستگاه و چند فیلد دیگر که احتمالا بعدا اضافه می کند .
5-آیا کاربر مدل trans را وارد مینماید مثلاً frc 103e یا نه فقد میگوید tras و در جواب کل مدلهای مربوطه نشان داده شود ؟ باید دارای هر دو باشد یعنی یک بار همه transmiter ها را ببیند و دفعه بعد همزمان بتواند and شده این دو را هم ببیند ..بله در اینجا 2 search می خواهد
ممنون از توجه شما
خدا خیرمطلق به شما بدهد
daskar
دوشنبه 30 مهر 1386, 13:48 عصر
با توضیحاتی که بیان کردید سعی میکنم برنامه رو براتون ارسال و توضیحات لازمه را بدهم
الان باید برم اگه تونستم تا امروز جواب رو میدم نشد فردا
lililili
سه شنبه 01 آبان 1386, 11:34 صبح
سلام و خسته نباشید
دوستان بنده منتظر نظرات شما می باشم
ممنونم از همگی
daskar
پنج شنبه 03 آبان 1386, 19:15 عصر
با سلام
دوست عزیز
با اینکه یهو سرم شلوغ شد ولی سعی کردم برنامه شما را آماده کنم اگه درست متوجه شده باشم برنامه ضمیمه نیاز شما رو براورده میکنه
1- البته در طراحی اون سعی کردم ساده یخورده پارامتریک باشه
2- فرم اول بدلیل اینکه در آینده بتوانی دسترسی تعریف کنی و برای هر کاربر در لیست باکس کنترل ها یی را قرار دهید
3- بقیه هم که ....
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.