ورود

View Full Version : راهنمایی در مورد طراحی بانک اطلاعاتی

first_squit
دوشنبه 30 مهر 1386, 08:57 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده تا به حال با Access کار نکردم . و در حال حاضر در حال طراحی یک بانک اطلاعاتی شامل
27 جدول هستم در یک از این جدول ها که می شه گفت مهمترین آنها می باشد . یک کد وجود
دارد مثل کد ملی که بنده آن را به عنوان فیلد کلید تائین کردم
و تمام اطلاعاتی که در جداول دیگر درج می شه با ارتباط به همن فیلد باید درج بشه و در هنگامی
که در جدول اصلی یک از این فیلد های کلید حذف بشه
من می خوام بقیه اطلاعاتی که به این فیلد کلید مربوط می شه (در 26 جدول دیگر ) نیز حذف بشه

در SQL کلید های خارجی وجود داشت اما من در Access مشاهده نمی کنم

متشکرم

مهدی قربانی
دوشنبه 30 مهر 1386, 09:16 صبح
سلام
دوست عزیز شما در محیط Relationships روی ارتباط مورد نظر راست کلیک کنید و بعد از انتخاب گزینه Edit Relation در پنجره مربوطه گزینه Cascad Delete Related Record رو فعال کنید .

first_squit
دوشنبه 30 مهر 1386, 09:40 صبح
متشکرم

امکان داره در صورت حذف یک مورد عمل حذف در دیگر جداول اتفاق نیفته

daskar
دوشنبه 30 مهر 1386, 10:19 صبح
با سلام
معمولاً این اتفاق نمیفته مگر اینکه دیتا در جداول دیگر ناقص باشد یا به نحوی ارتباط آنها درست تنظیم نشده باشد

مهدی قربانی
دوشنبه 30 مهر 1386, 10:49 صبح
در تکمیل فرمایش جناب daskar باید عرض کنم که بنده تا الان به همچین مشکلی برنخوردم اما اونچه مسلمه وقتی شما دو فیلد رو به هم مرتبط می کنید قطعاً این ارتباط به شرطی برقرار میشه که مشخصات باطنی اونها عیناً با هم مطابقت داشته باشه و اگر این تطابق بین فیلدها برقرار نباشه یقیناً برقرار شدن ارتباط غیر ممکن میشه حالا وقتی این ارتباط ایجاد شد بنا به اولویت باید فیلد Master و بعد فیلد Chield مقدار دهی بشه و چنانچه بین دیتاهای وارده مغایرتی وجود داشته باشه بنا به قوانین حاکم بر نوع ارتباط موجود این اجازه به شما داده نمیشه نهایتاً با توجه به موارد فوق بصورت منطقی نباید چنین اتفاقی ( نکته مورد نظر جنابعالی ) رخ بده چرا که اطلاعات موجود در هر دو فیلد با هم یکسان هستند .
موفق باشید

SYNDROME
دوشنبه 30 مهر 1386, 18:26 عصر
همانطوری که دوستان گفتند از لحاظ منطقی غیر ممکن است مگر اینکه شما درست عمل نکرده باشید.
برنامه را در اینجا Upload کنید تا تست شود.فکر کنم زودتر به جواب برسید.
موفق باشید