ورود

View Full Version : نحوی کار کردن با پروتکل SNMP؟

AlirezaBahredar
دوشنبه 30 مهر 1386, 09:42 صبح
از دوستان کسی هست که با این پروتکل (SNMP ) کار کرده باشه.....یا مثالی داشته باشه؟

nilufari
دوشنبه 30 مهر 1386, 11:59 صبح
از INDY استفاده کن ... در این باره قبلا مفصل بحث شده ( جستجو کن !)

AlirezaBahredar
دوشنبه 30 مهر 1386, 13:53 عصر
از INDY استفاده کن ... در این باره قبلا مفصل بحث شده ( جستجو کن !)

دوست عزیز خوبم.....این توصیه رو من به شما می کنم....

1-بنده خودم واقفم که indyهمچین component ای داره ولی حتی توی مثال های خود indy هم در مورد SNMP صحبتی نشده.

2-تا زمانی که به یک موضوع اشراف کامل نداری (حتی نمی دونی بالفرض SNMP برای چی استفاده میشه) اظهار نظر خواهشا نفرمایید.

3-اون مواردی که شما می فرمایید در سایت صحبت شده تنها در زمینه idTCPServer وidTCPClientویا نهایتا idSMTP هست و به هیچ عنوان از SNMP صحبتی به میان نیومده.

Identifier
دوشنبه 30 مهر 1386, 15:29 عصر
با استفاده از مثال ضمیمه شده میتوانید MIB II را مانیتور کنید.
میتونی از اینجا هم (http://www.torry.net/authorsmore.php?id=1753)چندتا مثال دیگه هم گیر بیاری
موفق باشید

nilufari
سه شنبه 01 آبان 1386, 19:55 عصر
پسر خوبم ...
من فقط خواستم تورو راهنمائی کنم ... تو این انجمن قرار نیست که همدیگرو ضایع کنیم ...
در ضمن :
1- اگر واقفی چرا می پرسی !
2- خدا امثال شما ... را براه راست هدایت فرماید و پولی هم به جیب ما برود . (راستی شما چجوری فهمیدید من اشراف ندارم ! )

faramarz1360
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 11:12 صبح
ميشه يكي يه سمپل استفاده از snmp ‌( گرفتن اطلاعات oid از يه سوئيچ) در سي شارپ به من بده
ممنون

maryamho
یک شنبه 11 اسفند 1392, 09:04 صبح
يه سمپل استفاده از snmp ‌( گرفتن اطلاعات oid از يه سوئيچ) در سي شارپ...خوااااااااااااااااا اااهش

lemoff
چهارشنبه 01 دی 1395, 16:51 عصر
سلام دوست عزیزم
این مطلب شما خیلی عالی بود فقط یه مساله برای سی شارپ یا سی ++ هم همچین مثالی که ساده و مفهوم باشه جایی سراغ دارید
بازم ممنونم از زحمتتون عالیه

Mask
چهارشنبه 01 دی 1395, 21:11 عصر
اول ابنکه پست قدیمی رو نیارید بالا. دوم اینجا بخش دلفی هست. کسی سیشارپ کار نمیکنه. برید بخش مربوطه سوالتون رو مطرح کنید.