View Full Version : استفاده از cout و cin و endl و ... در VS 2005 !!
Mahmood_M
سه شنبه 01 آبان 1386, 02:18 صبح
با سلام
من در حال یادگیری ++C هستم ، تا چند وقت پیش با VS 6 کار میکردم و الآن با VS 2005 کار میکنم ...
در VS 6 با اضافه کردن فایل iostream.h ، از دستورات cout و cin و ... استفاده میکردم ، اما الآن در VS 2005 این دستورات رو نمی شناسه ، نمی دونم چه فایلی رو باید اضافه کنم !! ( اصلا std رو که میخوام using کنم قبول نمیکنه ... )
من با همین VS 2005 و با پروژه Win32 Console Application بدون مشکل این دستورات رو استفاده می کردم ، اما الآن نمی شه ... ! ...
منتظر راهنمایی دوستان هستم ...
با تشکر ...
mojtabadj
سه شنبه 01 آبان 1386, 09:51 صبح
سلام هم استانی
برای انکه بتونی از Cout ,cin در ++C استفاده کنی به این صورت عمل کن
;int num1,num2
;cin>>num1>>num2
;cout<<num1<<num2
afshinjavad
سه شنبه 01 آبان 1386, 10:46 صبح
تو ویرایش جدید ++C به جای iostream.h باید از iostream استفاده کنید.
کامپایلرای جدید بعضی هاشون حالت قدیمی رو ساپورت می کنن ولی بعضی هاشون فقط حالت جدید(iostream) رو.
emad_67
سه شنبه 01 آبان 1386, 15:16 عصر
چون میگی نه iostream.h و نه namespcae رو قبول میکنه به احتمال زیاد باید مشکل از کامپایلر باشه. اصلا ببین توی فولدر include ها iostream وجود داره. یا اینکه یه بار دیگه کامپایلرت رو نصب کن ببین چی میشه
ben_slip99
پنج شنبه 03 آبان 1386, 18:18 عصر
سلام دوستان
برای اینکه شما بتونید از cout و ..... استفاده کنید باید بعد از include عبارت زیر را تایپ کنید مثلا:
#include <iostream>
using namespace std;
بعد از این کار شما میتونید از cout , cin ,...... استفاده کنید مثلا :
std::cin << a;
std::cout <<"welcome to barnamenevis.org " << a << endl;
که با این کار شما می تونید از کتابخانه ی c++ استفاده کنید ولی قبل از همانطور که در بالا گفتم باید using namespace std اضافه شود :لبخند::لبخند::لبخند: با تشکر
emad_67
پنج شنبه 03 آبان 1386, 18:35 عصر
دیگه وقتی std رو با using در برنامه وارد میکنیم، احتیاجی نیست بنویسی:
std::cin << a;بدون std هم بنویسی جواب میده
cin>>a;
ben_slip99
پنج شنبه 03 آبان 1386, 21:10 عصر
سلام دوست عزیز
من std::.... رو برای این گفتم که بتونید به کتابخونه visual دسترسی پیدا کنید :لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.