PDA

View Full Version : left2right کردن یک سلول از datagridview



Mrs.Net
سه شنبه 01 آبان 1386, 13:55 عصر
مقدار یکی از سلولهای دیتاگریم عدد منفی میشه که چون دیتاگریدم راست به چپ هست
علامت منفیش برعکس نشون میده
چجوری درستش کنم؟:(

Mrs.Net
چهارشنبه 02 آبان 1386, 18:05 عصر
لطفا یکی جواب بده
تاحالا کسی با این مورد برخورد نکرده؟ یعنی دیتاگرید ویو rightToLeft نمیکنید؟ یا براتون مهم نیست که عدد منفی برعکس بنویسه؟!

PC2st
چهارشنبه 02 آبان 1386, 23:18 عصر
باید از کلاس DataGridViewColumn مشتق کنید تا بتونید خاصیت RightToLeft رو بهش اضافه کنید که این کار هم زمان زیادی رو طلب میکنه!

Mrs.Net
پنج شنبه 03 آبان 1386, 11:04 صبح
شما خودتون از این روش استفاده میکنید؟

هیچکس این مشکل نداشته؟

Saeiddev
پنج شنبه 03 آبان 1386, 12:39 عصر
چرا ، برای من که مهمه !;-)

شما می تو نید قبل از تگ DataGrid یک تگ div باز کنید و صفت dir="rtl" بذاری !

Mrs.Net
پنج شنبه 03 آبان 1386, 12:55 عصر
شما می تو نید قبل از تگ DataGrid یک تگ div باز کنید و صفت dir="rtl" بذاری !ممنون اما من در WinApplication مشکل دارم

سار
پنج شنبه 03 آبان 1386, 13:09 عصر
راه اصلی همان است که PC2st.ir (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=30917) گفت ولی اگر خیلی اصرار به کار اصولی نداری میتونی یه تابع Revers بنویسی و تو هر Cell که نیاز داشتی صداش کنی. تا-1 رو به 1- تغییر بده.

rsheytoonak
پنج شنبه 03 آبان 1386, 20:30 عصر
فیلدت را از چه نوعی تعریف کردی

اَرژنگ
جمعه 04 آبان 1386, 06:19 صبح
اگر ممکن است بیزحمت یک مثال بدید ما باهاش امتحان کنیم.

Mrs.Net
جمعه 04 آبان 1386, 12:55 عصر
باید از کلاس DataGridViewColumn مشتق کنید تا بتونید خاصیت RightToLeft رو بهش اضافه کنید که این کار هم زمان زیادی رو طلب میکنه!
میشه بیشتر راهنمایی کنید؟


اگر ممکن است بیزحمت یک مثال بدید ما باهاش امتحان کنیم.
من مثال بدم؟ یک دیتاگرید که rightToLeft شده باشه و یکی از سلولهاش عدد منفی باشه(مثال گذاشتم)

اَرژنگ
جمعه 04 آبان 1386, 14:05 عصر
من مثال بدم؟ یک دیتاگرید که rightToLeft شده باشه و یکی از سلولهاش عدد منفی باشه(مثال گذاشتم)

تا جایی که من میبینم مشکل از کدتان نیست.
البته من سیستم فارسی نصب نکردم و ریجنال ستینگم انگلیسیه.
آیا شما هم وقتی که رانش میکنید همین عکسی را که ضمیمه کردم میبینید یا جوره دیگره؟

Mrs.Net
جمعه 04 آبان 1386, 14:56 عصر
نه من برعکس میبینم !
زبان فارسی نصب کردم اما رجینال ستینگم رو انگلیسیه
شما فقط فایلی که فرستادم اجرا کردید؟
ممنون

اَرژنگ
جمعه 04 آبان 1386, 16:57 عصر
نه من برعکس میبینم !
زبان فارسی نصب کردم اما رجینال ستینگم رو انگلیسیه
شما فقط فایلی که فرستادم اجرا کردید؟
ممنون
بله، فقط پروژه را ران کردم و همان چیزی را دیدم در همان ایمیجی است که فرستادم .

وقتی که ران میکنید ، زبانی که برایه کامپیوترتان انتخواب کردید انگلیسی است؟ یک آیکن FA و یا EA پائین دستکتاپتان میبینید، من دباره از یک کامپیوتر دیگر امتحان کردم و نتیجه را دوباره ضمیمه کردم. ولی درین کامپیوتر فارسی هم نصب شده و با اینکه انگلیسی انتخواب میکنم اینبار همان نتیجه شما را گرفتم

Mrs.Net
شنبه 05 آبان 1386, 01:45 صبح
یعنی تنها فرق این دوتا این هست که زبان فارسی نصب شده
من زبان پیشفرضم انگلیسی هست و برنامه ام اجرا میکنم English هست

اَرژنگ
دوشنبه 07 آبان 1386, 12:30 عصر
یعنی تنها فرق این دوتا این هست که زبان فارسی نصب شده
من زبان پیشفرضم انگلیسی هست و برنامه ام اجرا میکنم English هست
با اینکه میخواهم بگم که بله تنها فرق این دوتا این هست که زبان فارسی نصب شده، ولی احتیاج داریم چند نفر دیگر اینرا امتحان کنند (با یک بار امتحان با قاطعیت حرف زدن درست نیست)

Mrs.Net
سه شنبه 08 آبان 1386, 09:37 صبح
روی یک لپ تاپ امتحان کردم که زبان فارسی داشت و بد نشون داد
حالا چرا اینجوریه؟ چجوری درست میشه؟

Mrs.Net
جمعه 11 آبان 1386, 23:24 عصر
هنوز مشکل مشخص نشده؟
میشه بقیه هم فایلو بگیرند و بگن که چجوری نمایش مدیه؟
ممنون

trasor 2010
سه شنبه 18 آبان 1395, 10:52 صبح
مرسی من مشکلم برطرف شد :بوس: