View Full Version : IE 7 Not Suport
rezamizbani
چهارشنبه 02 آبان 1386, 15:06 عصر
این کد در IE6 کار می کنه ولی تو IE7 انگار نه انگار که کده ؟؟؟؟؟
<scriptlanguage="javascript"type="text/javascript">
function startclock () {
window.status ="تغییر استاتوس بار";
}
</script>
<bodyonload="startclock()">
peyman1987
چهارشنبه 02 آبان 1386, 17:55 عصر
البته در کمبود شعور IE شکی نیست ولی انصافا خودت اگه جای IE بودی این کد رو تشخیص میدادی؟؟؟؟؟
بابا دکمه Space اختراع شده بعد از هر خصوصیت یه اسپیس بزنین.
m.hamidreza
چهارشنبه 02 آبان 1386, 18:31 عصر
عزیز برادر کد رو وقتی Copy-Paste کنی این شکلی میشه ! space داشته . . .
من مثال سایت w3shools رو هم در مورد status تست کردم جواب نداد ! جالبه .... :متفکر:
m.hamidreza
چهارشنبه 02 آبان 1386, 18:34 عصر
توی FireFox هم کار نمیکنه ولی تو Opera کار کرد ....
tabib_m
چهارشنبه 02 آبان 1386, 19:19 عصر
کد به طور کلی غیر استاندارد هست. اگر IE7 پشتیبانی نکرده باشه، طبیعتا کار درستی کرده...
peyman1987
چهارشنبه 02 آبان 1386, 19:28 عصر
eeeeeeeeeee
من تا حالا با کپی و پیست همچین مشکلی نداشتم
فکر کنم یه مطلب بود که میگفت مرورگرهای جدید ( FF 2 به بالا و IE7 ) اجازه نمیدن با کد توی اجزای پنجره مرورگر مثل Title Bar و Task Bar تغییرات داده بشه. من خودم توی FF 2 این رو تست کردم و کار نکرد ولی توی IE7 رو هنوز تست نکردم.
eyes_shut_number1
چهارشنبه 02 آبان 1386, 20:45 عصر
<scriptlanguage="javascript">
function startclock () {
window.status ="تغییر استاتوس بار";
}
</script>
<()bodyonload="javascript:startclock()">
test this code please
rezamizbani
پنج شنبه 03 آبان 1386, 09:52 صبح
خیلی جالبه همین کد ها رو وقتی توی یک فایل htm بزارم کار می ده ولی وقتی توی MasterPage می زارم کرا نمی ده !!!؟؟!؟!؟!؟!؟!!
با تشکر از همه !
Folaani
پنج شنبه 03 آبان 1386, 21:06 عصر
خیلی ساده این قابلیتها رو بخاطر مسایل امنیتی (جلوگیری از فریب کاربران) غیرفعال کردن! در مرورگرها جدید مثل فایرفاکس و لابد آی ای ورژن جدید.
تنظیمات فعال کردنش در فایرفاکس که وجود داره. ولی بهرحال دیگه نمیشه روشون حساب کرد. البته میتونید در برنامتون بذارید تا روی مرورگرهایی که این قابلیت فعال هست کار کنن، ولی نباید تنها راه برای به اطلاع رساندن یک آگاهی مهم باشه.
مثلا وقتی کاربری روی لینکی میبره موسش رو، بوسیلهء این ویژگی میشه آدرس قلابی ای رو در نوار وضعیت پایین مرورگر نشون داد. بنده همیشه به این آدرسها توجه میکنم و داخل بعضی آدرسهای مشکوک/ناخواسته نمیرم یا با آگاهی کافی میرم. قدیم که اینطوری نبودن مرورگرها و اجازهء کلی کارها رو میدادن مجبور بودم برای سایتهای بدون اعتبار روی این روش اتکا نکنم و آدرس رو از روشی مثل پراپرتیز بررسی کنم؛ یا کپی و پیستش کنم در پنجرهء مرورگر و غیره.
ضمنا این پیغامها حتی اگر مستقل و در بخش دیگری هم نمایش داده بشن، امکانش زیاد هست که توسط بسیاری کاربران آماتور و غیرحرفه ای و غیرمتخصص در این باب، بعنوان پیغامهایی بوسیلهء خود مرورگر (و نه سایت) و سیستم عامل تلقی بشن که اینهم امکان فریب و ایجاد ضعفهای امنیتی در اثر اشتباه کاربران رو بالا میبره.
m.hamidreza
پنج شنبه 03 آبان 1386, 21:55 عصر
کد به طور کلی غیر استاندارد هست. اگر IE7 پشتیبانی نکرده باشه، طبیعتا کار درستی کرده...
علت اینکه غیر استاندارد هست چیه ؟ این استاندارد بودن یا نبودن رو چه مرجعی تشخیص میده ؟
من کدشو تو sample های w3schools هم دیدم .....
tabib_m
پنج شنبه 03 آبان 1386, 22:08 عصر
http://www.w3.org/
RezaKia
جمعه 04 آبان 1386, 02:27 صبح
سلام،
خیلی جالبه همین کد ها رو وقتی توی
این مسئله طبیعیه؛ چون اکثر اجزای Master Page توسط خود Page باز نویسی میشند و در ضمن بعضی از این اجزا اصلا ندید گرفته میشن. مثل کدی که باید در onload اجرا بشه. :متعجب:
RezaKia
جمعه 04 آبان 1386, 02:39 صبح
سلام،
علت اینکه غیر استاندارد هست چیه ؟ این استاندارد بودن یا نبودن رو چه مرجعی تشخیص میده ؟
من کدشو تو sample های w3schools هم دیدم .....
بر اساس مصوبه XHTML 1.1 این کار دیگه استاندارد نیست. :ناراحت:
اگر از استانداردهای قبلی استفاده کنید این کار معتبره؛ امّا از انجا که XHTML و نسخه های بعدی برای هماهنگی تمام سیستم ها تعریف شده اند؛ بسیاری از قابلیتهای استانداردهای مافبل خود را حذف کرده اند تا تمام سیستمها بتوانند درست کارکنند. :گریه:
توجه دارید که تمام سیستمها یعنی: موبایلها، مرورگرها، دستگاههای خانگی همچون
XBox، PlayStation، یخچالهای هوشمند و ..... در کل هر دستگاهی که بتواند با اینترنت کار کند.
بنابراین، این استاندارد تمام مجوزها را بر اساس قابلیتهای ضعیف ترین دستگاه تعریف میکند.
مرجع تشخیص هم همون طور که قطعا میدونید شورای حل اختلاف و کنسرسیوم راهبری اینترنت است که آخرین اجلاس اونها برای بازبینی قوانین در تونس برگزار شده بود.
موفق باشید. :تشویق:
oxygenws
جمعه 04 آبان 1386, 07:09 صبح
البته این مسایل ربطی به XHTML ندارند.
مثلا نوار وضعیت توسط JavaScript یا ECMAScript که توسط شرکت نت اسکیپ ارایه شده استاندارد میشه، تغییر می کنه.
پس اصولا ربطی به XHTML و w3c نداره.
بنبابراین، این استاندارد تمام مجوزها را بر اساس قابلیتهای ضعیف ترین دستگاه تعریف میکند.هیچ وقت چنین نبوده، نیست، نخواهد بود.
خیلی جالبه همین کد ها رو وقتی توی یک فایل htm بزارم کار می ده ولی وقتی توی MasterPage می زارم کرا نمی ده !!!؟؟!؟!؟!؟!؟!!
:) پس هنوز IE تو این زمینه به کاربر احترام نمی ذاره!!!
RezaKia
جمعه 04 آبان 1386, 12:51 عصر
سلام،
1. البته این مسایل ربطی به XHTML ندارند.
مثلا نوار وضعیت توسط JavaScript یا ECMAScript که توسط شرکت نت اسکیپ ارایه شده استاندارد میشه، تغییر می کنه.
پس اصولا ربطی به XHTML و w3c نداره.
2. هیچ وقت چنین نبوده، نیست، نخواهد بود.
3. :) پس هنوز IE تو این زمینه به کاربر احترام نمی ذاره!!!
1. چرا ربط داره؛ خیلی هم مربوطه.
داریم در مورد استاندارد صحبت می کنیم، نه درباره مرورگرها.
خیلی ساده است، هر شرکتی مختاره انتخاب کنه که استاندارد رو رعایت بکنه یا اینکه اولویت رو به نظر مشتری علیرغم نقض استانداردها بده.
2. همیشه همینطور بوده، همواره همینطور است و قطعا همینطور خواهد ماند.
بر اساس تعریف سازمان مدیریت و استاندارد بین الملل «ISO» و نظریه هماهنگ سازی تعریف زیر بوجود اومد: «واسه شلوغ نشدن، فقط بخش مهم اصل تعریف رو آوردم :لبخند:»
.... تصویب قوانین باید با رعایت اصل 123 استاندارد و رعایت هماهنگ سازی وظایف، قابلیتها و تعیین راه حلهای کنترلی و حمایتی عنصر مربوطه با امکان استفاده در ضعیف ترین محیط اجرا بدون نقض قوانین امنیت اجرایی باشد. .....
3. احترام به کاربر ربطی به این مطلب نداره که در Net 2.0 در تعریف Master Page با قوانین جدیدی روبرو هستیم؛ که اکثر اونها توسط Unix تعریف شده اند نه توسط Microsoft.
مثل عدم اجازه تغییر State صفحه نهایی که از قانون عدم تغییر مجوزهای کاربر نهایی Unix کپی شده.
بهرحال، اگه اجبار به استفاده از این کد در Master دارید، باید Client Script رو طوری بنویسید تا Net اجازه کپی این کد به دیگر صفحات و در نتیجه اجرای اونها رو بده.
موفق باشید. :تشویق:
oxygenws
جمعه 04 آبان 1386, 15:04 عصر
1. چرا ربط داره؛ خیلی هم مربوطه.
در این مورد، به استاندارد ربط داره، اما نه XHTML.
بر اساس تعریف سازمان مدیریت و استاندارد بین الملل «ISO» و نظریه هماهنگ سازی تعریف زیر بوجود اومد: «واسه شلوغ نشدن، فقط بخش مهم اصل تعریف رو آوردم :لبخند:»
HTML یا XHTML هم ISO دارند؟!!
3. احترام به کاربر ربطی به این مطلب نداره که در Net 2.0 در تعریف Master Page با قوانین جدیدی روبرو هستیم؛ که اکثر اونها توسط Unix تعریف شده اند نه توسط Microsoft.
مثل عدم اجازه تغییر State صفحه نهایی که از قانون عدم تغییر مجوزهای کاربر نهایی Unix کپی شده.
متاسفانه ربط این حرف به حرف خودم رو پیدا نمی کنم. ممنون میشم (۱) توضیح من رو دقیق تر بخونی و (۲) مجددا پاسخ کامل تری بدی!
Inprise
جمعه 04 آبان 1386, 15:32 عصر
HTML یا XHTML هم ISO دارند؟!!
بله . بدیهی (http://en.wikipedia.org/wiki/HTML) است که دارند .
oxygenws
جمعه 04 آبان 1386, 15:45 عصر
در مورد XHTML هم داریم؟!!
خوب این قضیه استاندارد شدن در ISO ربطی به رعایت «کمترین» ها، طبق گفتهء این برادر یعنی «.... تصویب قوانین باید با رعایت اصل 123 استاندارد و رعایت هماهنگ سازی وظایف، قابلیتها و تعیین راه حلهای کنترلی و حمایتی عنصر مربوطه با امکان استفاده در ضعیف ترین محیط اجرا بدون نقض قوانین امنیت اجرایی باشد. .....» دارند؟
Inprise
جمعه 04 آبان 1386, 16:23 عصر
در مورد XHTML هم داریم؟!!
نه ؛ خیلی مونده . بهر حال داشتن انتشار ISO توسط یک قرارداد ، فقط به معنای استاندارد شدن اون قرارداد توسط موسسه ISO است . همین . خیلی از قراردادها وجود دارند که توسط عده ای رعایت میشن و انتشار ISO هم ندارن . معمولا مرجع قراردادهای وب ، W3C هست . کاربرد وجود ISO جنبه مدیریتی و صنعتی داره ، اگه با مسائل مربوط به Regulation در سازمانها و خیلی از سیستمهای دولتی _ خارج از وطن _ آشنا باشی میدونی جریان چیه . در کل برای توسعه گر ها تعیین کننده نیست . در مورد بقیه بحث چون دو دفعه خوندمش و دقیقا موضوع محل اختلاف رو نفهمیدم بحثی ندارم .
moslem-visual
جمعه 04 آبان 1386, 19:32 عصر
خب مثل اینکه عنوان تاپیک بررسی ناسازگاری IE7 با ورژن 6 است! بحث درباره ی استانداردها معمولا فایده ای نداشته چون بعضی ها مثل مایکروسافت ترجیح میدن استانداردهای خودشون رو داشته باشن.
مایکروسافت تحت فشاری که از هر طرف به خاطر عدم رعایت استانداردهای رایج وب در IE بهش وارد میشد سعی کرد درصدی از اون استانداردها رو در ورژن 7 اعمال کنه اما با اینکارش نه تنها مشکلات رو حل نکرد بلکه با ورژن های گذشته ی خودش هم ناسازگار شد، معقول بود که یا همون رویه و استاندارد خودش رو پیش بگیره یا به طور کامل با موزیلا و اپرا هماهنگ بشه، حالا باید سه جور استایل و سه نحوه ی اسکریپت نویسی رو در نظر گرفت:
1- ورژن های 6 و پایین تر IE
2- غیر IE
3- ورژن 7 از IE
متاسفانه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.