View Full Version : مقایسه دو فایل Text
hodavafa
پنج شنبه 03 آبان 1386, 10:14 صبح
با سلام خدمت اساتید :لبخندساده:
ممنون میشم که من رو برای نوشتن برنامه ای که امکان مقایسه محتوی دو فایل متنی رو داره راهنمایی کنید . میخوام وقتی آدرس دو تا فایل رو به برنامه میدم محتوای هر دو رو با هم مقایسه کنه و متونی که مثلا در فایل اولی هست و تو فایل دومی نیست نمایش بده و بلعکس .
از چه الگوریتمی برای مقایسه استفاده کنم ؟ :افسرده:
vbhamed
سه شنبه 08 آبان 1386, 02:36 صبح
مقایسه نظیر به نظیر می خوای یا هر جا
یعنی مثلا اگر 10 تا کلمه تو اولی هست و همون 10 تا تو دومی ولی ترتیب نوشتنشون فرق داشته باشه برنامه بگه این 2 تا فایل فرق دارن یا اینکه اگر 2 تا فایل دقیقا مثل هم نبودن بگه
hodavafa
شنبه 12 آبان 1386, 11:10 صبح
سلام
خدارو شکر یکی به من توجه کرد :ناراحت:
نه نمیخوام کلمات رو به ترتیب مقایسه کنه ترتیب کلمات مهم نیستن ممکن مثلا کلمه blue تو فایل اولی کلمه اولی باشه ولی تو فایل دومی کلمه آخری باشه فقط میخوام کلمه ای که تو فایل اولی هست و تو فایل دومی نیست رو نشون بده و بلعکس . راستی هر کلمه با کلمه بعدش با یه ( ، ) جدا شده .
MFiRE
یک شنبه 13 آبان 1386, 02:56 صبح
سلام
دوست عزیز کاری که شما می گی رو تا حالا ننوشتم اما یه بار می خواستم دو تا فایل رو Compare کنم که این سورس رو نوشتم .
ولی اگه بخواید چیزی که خودتون می گید رو بنویسید باید از روش های متفاوتی استفاده کنید !!
راستی هر کلمه با کلمه بعدش با یه ( ، ) جدا شده .
مثلا ابتدا کلیه کلمات که به قول شما با کاما (،) از هم جدا می شن رو جدا کنید و بعد هم یکی یکی توی فایل دوم جستجو کنید. برای جستجو در فایل هم سورس های زیادی پیدا می شه ... البته شاید دوستان داشته باشن.
امیدوارم این سورس و توضیحات کمکتون کنه.
موفق باشید
:لبخندساده:
ali_habibi1384
دوشنبه 14 آبان 1386, 08:56 صبح
این کار چه فایده ای داره؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.