View Full Version : نظر خواهی ؟
mf_engineer
جمعه 04 آبان 1386, 23:42 عصر
با سلام وخسته نباشید
می خواستم نظرتون رو بپرسم
یه برنامه کاربردی که با وی بی و SQL نوشته شده و دارای امکانات مدیریت و کاربری می باشد
که البته کاربر فقط امکان گزارش گیری و جستجو را دارد
و مدیر تمام امکانات حذف اضافه گزارش جستجو تغییرپسورد و غیره را دارا می باشد
از دوستانی که همچین پروژه ای رو نوشتن و تحویل دادن و از صاحب نظران تقاضای همراهی دارم
شما چه قیمتی رو برای این برنامه که برای یک اداره نوشته شده است می گذارید؟
یاحق و ممنون
روستا
شنبه 05 آبان 1386, 00:15 صبح
دوست عزیز منم یه چنین برنامه ای واسه یه آسایشگاه تازه تاسیس نوشتم که 10 میلیون تومن پول گرفتم.حالا کم و زیادشو نمی دونم
mf_engineer
یک شنبه 06 آبان 1386, 10:06 صبح
دوستان عزیز ممنون می شم جواب سوال منو بدین....
sonya_f25
یک شنبه 06 آبان 1386, 16:57 عصر
به نظر من با این اطلاعات کم نمیشه فهمید. شما تعداد فرمها و جستجوهاتون رو برای ما مشخص کنید
mf_engineer
یک شنبه 06 آبان 1386, 22:16 عصر
کل فرمهای من حدود 40 تا فرم و 6 تا فرم گزارش گیری هست و6 تا جستجو و بنظر خودم برنامم تقریبا کامل
ali_habibi1384
دوشنبه 07 آبان 1386, 20:45 عصر
محاسبه قیمتش ساده هست : 34*15000 = 510000
6*35000 = 210000
برای هر Table هم که توی پایگاه داده ساختید حدود 40000 تومان اگه فرض کنیم 10 تا باشه میشه 10*40000=400000
برای هر گزارش هم 50000 تومان که اگه مثلا 5 تا باشه میشه 250000 حالا قیمتها رو جمع بزنین :1370000 حدود یک میلیونو پانصد هزار تومان بگی قیمت مناسبیه.
اوبالیت به بو
دوشنبه 07 آبان 1386, 21:48 عصر
والا من شنیدم که به ازای هر ساعت *تو 3000 (تومن) ضرب کن.
اگه Data Base باشه دوبرابر حساب میشه.
راست و دروغشو شما بگین.
ali_habibi1384
سه شنبه 08 آبان 1386, 07:39 صبح
ایشون که هنوز برنامه رو ننوشته که بخواد بشینه و حساب کنه اول باید قیمت بده . نرخهایی رو که من گفتم مربوط به خود اتحادیه کامپیوتره
اوبالیت به بو
سه شنبه 08 آبان 1386, 10:32 صبح
اگه اینجوریه که من الان باید میلیاردر باشم!!
mf_engineer
چهارشنبه 09 آبان 1386, 10:28 صبح
نه دوست عزیز من دارم برنامه ام رو تکمیل می کنم تقریبا امادست
mf_engineer
پنج شنبه 10 آبان 1386, 22:42 عصر
من منتظر نظرات شما هستم
samira_2118
جمعه 11 آبان 1386, 00:19 صبح
یعنی شما برنامه رو الان نوشتین و تازه می خواین قیمت بزارین روش؟
از کجا می دونین اونا با قیمت پیشنهادی شما موافقت میکنن؟
saeen
جمعه 11 آبان 1386, 23:59 عصر
ای کاش یه کم اصول مهندسی نرم افزار بین برنامه نویسان کشورمون رعایت میشد.
دوستان گلم باور کنید تولید نرم افزار یه کار تخصصیه عوامل زیادی توی تولید یه نرم افزار دخالت دارن میوه فروشی نیست که بخوایم وزنش کنیم یا پارچه نیست که بخوایم اندازه بگیریم و بفروشیم. یه برنامه نویس باید اصول مهندسی نرم افزار را بدونه که یکی از بخشهای مهمه اون قیمت گذاری محصول نرم افزاریه.
بهر حال من توصیه می کنم تو اوقات فراغتتون یه کم هم کتابها و مقالات اصول مهندسی را بخونین تا حداقل بدونین دارین چیکار می کنین. من برای شروع کتاب "به سوی تولید بهتر نرم افزار" نوشته دکتر صدیقی مشکنانی را معرفی می کنم.
موفق باشین
mf_engineer
شنبه 12 آبان 1386, 23:17 عصر
من در مورد قیمت از شما نظر خواستم دوست عزیز...!!!!
Light
یک شنبه 13 آبان 1386, 09:07 صبح
با سلام خدمت دوستان گرامی
تعیین قیمت در مرحله عقد قرارداد است که مشکل ایجاد می نماید. من تصور می کنم با توجه با اینکه شما پروژه را انجام داده اید پس در مورد قیمت مسئله ای با کارفرما نداشته اید. حالا هم این موضوع 100% به خودتان مربوط است که چه قیمتی تعیین نمایید.
ولی به عنوان راهنمایی، فرض کنید بخواهید در یک شرکت به عنوان برنامه نویس مشغول به کار شوید. ساعتی چقدر به عنوان حق الزحمه انتظار دارید به شما پرداخت نمایند؟ جمع ساعات کار را تعیین نموده و دستمزد برنامه نویسی تان را محاسبه نمایید. حالا با توجه به اینکه مالکیت نرم افزار هم از آن شما است مبلغ به دست آمده را حداقل چهار برابر نموده و به عنوان قیمت نهایی اعلام نمایید.
در مورد تعیین قیمت در مرحله عقد قرارداد، من تا بحال چند پروژه مختلف رو کار کردم و با این مشکل هم کم و بیش دست به گریبان بوده ام. تعیین قیمت یک نرم افزار یک موضوع کاملا تجاری است و گاهی اوقات ربطی به مسائل علمی و فنی پروژه ندارد. البته آنچه که ذکر می نمایم فقط بر اساس تجارب شخصی است و اصراری بر صحیح بودنش ندارم.
مهمترین عواملی که در تعیین قیمت یک نرم افزار دخیل هستند عبارتند از:
(1) مشتری شما چه کسی است و چه دیدگاهی در مورد نرم افزار دارد
(2) رقبا و همکاران چه کسانی هستند و چطور رفتار می کنند
(3) گرفتن پروژه چقدر برای شما مهم است
(4) چند نمونه از نرم افزاری که می خواهید بنویسید از قبل در بازار موجود است
وقتی گرفتن یک پروژه برای شما مهم باشد و با مشتری طرف باشید که به دنبال پایین ترین قیمت است و به هر چیزی فکر می کند جز به کیفیت نرم افزار، یک مشکل جدی دارید و معمولا به سختی می توانید واقعا منتفع شوید.
وقتی رقبایی شما را احاطه کرده اند که از فبل پروژه هایی را انجام داده اند و از اعتبار کافی برخوردارند، اصلا نگران نباشید زیرا ایشان به اوضاع مسلط هستندو حرفه ای رفتار می کنند. ولی وقتی افرادی تازه کار و بدون تجربه کافی وارد گود می شوند جداً نگران شوید زیرا قیمت را خراب می کنند و شما را وارد یک جنگ فرسایشی می نمایند. در آخر شما می بازید و آنها پروژه را می گیرند و این پایان بازی نیست زیرا پروژه را آنقدر افتضاح سرهم بندی می کنند که کارفرما شب و روز بر کامپیوتر و برنامه نویسان نفرین می کند. به سختی می توان چنین وضعیتی را سروسامان داد. اگر مشتری به شما اعتماد نماید که مجدداً کار را برایش انجام دهید آنقدر اما و اگر و شاید و باید در قرار داد می آورد که شرایط کار بغرنج خواهد شد. تازه مبلغ پروژه را بلوکه می کند تا از انجام صحیح کار مطمئن شود.
برخی اوقات خود پروژه آنقدر مهم است که پارامتر قیمت جزء پارامترهای فرعی محسوب می شود و حتی ممکن است شما روی آن پروژه سوبسید هم بدهید. همچنین اگر نسخه های قبلی متعددی از یک نرم افزار در بازار موجود باشد نمی توانید قیمت را خارج از رنج قیمت آنها تعیین نمایید.
برای خود من مجموع عوامل فوق است که شرایط تعیین قیمت را مشخص می نماید. در اردیبهشت ماه سال 82 پروژه ای را یک هفته ای تحویل دادم (نوشتن کدش فقط 8 ساعت طول کشید) و 440 هزار تومان از کارفرما گرفتم. در بهمن سال 83 پروژه دیگری را آغاز کردم و پس از چند ماه کدنویسی طاقت فرسا سیستم در شهریور 84 به بهره برداری رسید و فقط یک میلیون تومان گرفتم (البته تا امروز با فروش 11 نسخه دیگر موضوع تا اندازه ای جبران شده است). چند مورد هم بوده که بدون دریافت هیچگونه وجهی و فقط برای برقراری ارتباط پروژه های کوچک انجام داده ام.
سربلند باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.