ورود

View Full Version : لینوکس ملی آماده است‌

emad_67
شنبه 05 آبان 1386, 18:17 عصر
محمد خوانساری، مدیر طرح لینوکس ملی از آماده شدن خروجی‌های این طرح برای استفاده عموم و شرکت‌ها و سازمان‌ها خبر داد. لینوکس ملی برخلاف تصور رایجی که وجود دارد، یک دیسک نیست و شامل پروژه‌هایی برای فارسی‌سازی لینوکس و استفاده از زبان فارسی و در نرم‌افزارهای متن‌باز است.

وی بیان داشت که محصول لینوکس با کاربری فوق‌العاده و امنیت بالا تنها کمتر از ده درصد کشور را پوشش داده است و نیازمند حمایت‌های دولتی است و دولت باید فضای مناسب و انگیزه‌های لازم را برای استفاده از‌ این سیستم‌ عامل‌ ایجاد کند.

منبع : ماهانه شبکه (http://www.shabakeh-mag.com/Articles/Show.aspx?n=1003234)

cybercoder
یک شنبه 06 آبان 1386, 00:39 صبح
این ل ی ن و ک س ه از سال 75 شروع شده فکر کنم ای بابا الان تازه به نتیجه رسیده
دیگه همه توزیع کننده های ل ی ن وک س فارسی رو اضافه کردن که اون موقع که یادمه فارسی نبود اینا شروع کرده بودن.

اوبالیت به بو
یک شنبه 06 آبان 1386, 01:54 صبح
نمردیمو لینوکسه فارسی رم دیدیم.البته قــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــراره ببینیم.

Bahmany
یک شنبه 06 آبان 1386, 07:01 صبح
نیازمند حمایت‌های دولتی است و دولت باید فضای مناسب و انگیزه‌های لازم را برای استفاده از‌ این سیستم‌ عامل‌ ایجاد کند

تا کی همه از دولت انتظار دارند
نمی دونم چرا شرکت های خصوصی نمی یان رو این قسمت سرمایه گذاری کنن و مثلا بعد از پایان هر نسخه به قیمت زیر سی هزار تومان بفروشن تا همه استقبال کنن نه به قیمت بالای چهار میلیون تومان ؟!!

houtanal
یک شنبه 06 آبان 1386, 09:20 صبح
چرا شرکت های خصوصی نمی یان رو این قسمت سرمایه گذاری کنن
چون با شرایط فعلی بساز بفروشی بیشتر سود داره.

oxygenws
یک شنبه 06 آبان 1386, 12:03 عصر
تا جایی که یادم میاد پروژه لینوکس فارسی قرار نبود نسخه ای منتشر کنه و فقط قرار بود بستر رو مهیا کنه!!

با توجه به اختصاص ندادن بودجه به بخش IT در سال ۸۶ و خروج دکتر ربیعی و خوانساری از مخابرات (و شاید معلق شدن لینوکس فارسی)، شنیدن این خبر خیلی خیلی عجیب و شاید مشکوک است!!!

سار
یک شنبه 06 آبان 1386, 12:52 عصر
این بالایی بیراه نمیگه ها.
من که چمم آب نمیخوره.

aakh1361
جمعه 11 آبان 1386, 12:37 عصر
چه عجب !
بعد از یک ده تونستن این پروژه (فارسی سازی لینوکس) رو به اتمام برسونند
اگر می خواستند یک سیستم عامل بنویسند فکر کنم یک قرنی لازم داشتند !!

Mahmood_M
جمعه 11 آبان 1386, 13:23 عصر
نظرات دوستان جالبه ...
اگه یکی از برنامه نویسان ( یا هر کس دیگه ) که توی اون پروژه نقش داشته پستهای شما رو ببینه ، انگیزه اش برای کار بعدی چی هست ؟!!

وقتی بودجه این کار تو جیب 4 نفر میره که اصلا نقشی در پیشبرد پروژه ندارند ، خوب از افراد پروژه چه انتظاری می شه داشت ؟
شاید اگه اسم پروژه توی اخبار و جاهای دیگه گفته نمیشد ، تا الآن پشیمون شده بودن ( افرادی که توی پروژه نقش داشتند ) ...

...

hamed_bostan
جمعه 11 آبان 1386, 20:41 عصر
اگر می خواستند یک سیستم عامل بنویسند فکر کنم یک قرنی لازم داشتند

خوب دوست من کاری که قرار شد پشتوانه اش دولتی بشه و چشم به پشتیبانی دولت داشته باشه خود بخود تو سیکل اداری و کاغذ بازی و تعویض پست ها حل میشه
تا بوده همین بوده و تا هست همین است

Leo_messi
دوشنبه 14 آبان 1386, 22:32 عصر
با سالی یک میلیارد بودجه خیلی کار کردن این دانشجویان شریف !!!!LOL

Yousha
شنبه 23 آذر 1387, 13:54 عصر
دکتر و مهندسای ایرانین دیگه...!
خلق بلد نیستن! عشق Edit هستن. Source, Source Source...

Bayazee
شنبه 23 آذر 1387, 23:05 عصر
این خبر درست نیست به نظرم
دکتر خانساری دیگه اونجا نیست
اون پروژه تقریبا سال پیش دیگه مختومه شد و الان پروژه ای به نام سیستم عامل ملی نداریم.

Developer Programmer
دوشنبه 25 آذر 1387, 13:21 عصر
پستهای قدیمی رو بالا نکشین... این هزار بار