View Full Version : تست برنامه تحت شبکه
Saeid59_m
یک شنبه 06 آبان 1386, 11:41 صبح
سلام
راهی هست که بتونیم یه برنامه که با اس کیو ال سرور نوشتیم رو روی یک کامپیوتر تست کنیم و ارور هاشو در بیاریم . منظورم اتصال دو کاربر بطور همزمان و قفل کردن رکرود ها و ...
ممنون
A.Nemati
یک شنبه 06 آبان 1386, 16:13 عصر
فکر کنم بهترین راه، استفاده از Virtual Machine باشه.
من Virtual PC رو تست کردم، خوب جواب میده.
با این روش، شما یک کامپیوتر مجازی روی سیستم خودت نصب میکنی و مانند یک کامپیوتر واقعی که با کامپیوتر خودت شبکه شده، بهش متصل میشی و تست خودت رو انجام میدی.
Saeid59_m
یک شنبه 06 آبان 1386, 16:17 عصر
فکر خوبیه .
با اجرای چند برنامه به طور همزمان نمی شه تست کرد ؟
vcldeveloper
یک شنبه 06 آبان 1386, 21:08 عصر
راهی هست که بتونیم یه برنامه که با اس کیو ال سرور نوشتیم رو روی یک کامپیوتر تست کنیم و ارور هاشو در بیاریم . منظورم اتصال دو کاربر بطور همزمان و قفل کردن رکرود ها و ...
دو حساب کاربر مختلف در SQL Server تعریف کنید. میتونید روی همون کامپیوتر بطو همزمان با چندین حساب کاربر به SQL Server متصل بشید.
Saeid59_m
دوشنبه 07 آبان 1386, 09:00 صبح
ممنون از راهنمائی تون
آقای کشاورز پیشنهاد شما برای یک سیستم تحت شبکه که کاربرای زیادی داره اینه که توی اس کیو ال برای هر کاربر یک User تعریف بشه یا اینکه توی اس کیو ال یک User تعریف کنیم که همه با اون وصل بشن ؟
ممنون
vcldeveloper
سه شنبه 08 آبان 1386, 07:35 صبح
آقای کشاورز پیشنهاد شما برای یک سیستم تحت شبکه که کاربرای زیادی داره اینه که توی اس کیو ال برای هر کاربر یک User تعریف بشه یا اینکه توی اس کیو ال یک User تعریف کنیم که همه با اون وصل بشن ؟
بستگی به برنامه شما داره. ممکنه کاربر شما اصلا به بانک دسترسی مستقیم نداشته باشه، بلکه داده ها را با واسطه از بانک دریافت بکنه (مثلا یک Web Application) در این صورت، نیازی به تعریف چند کاربر نیست.
ممکنه کاربرهای شما محدویت های متفاوتی نداشته باشند و شما هم نیازی به تعریف user برای اونها نداشته باشید.
ممکن هم هست که بخواید برای هر کاربر نقش های متفاوتی با سطح دسترسی های متفاوت در نظر بگیرید، که برای این کار باید user های جدید تعریف کنید.
Saeid59_m
سه شنبه 08 آبان 1386, 08:00 صبح
پس از لحاظ اس کیو ال هیچ مشکلی وجود ندارد که چند کاربر با یک User تعریف شده به بانک متصل شوند . درسته ؟
vcldeveloper
سه شنبه 08 آبان 1386, 08:27 صبح
پس از لحاظ اس کیو ال هیچ مشکلی وجود ندارد که چند کاربر با یک User تعریف شده به بانک متصل شوند . درسته ؟
من تا جایی که خاطرم هست، مشکلی در این زمینه نداشتم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.