View Full Version : نحوه مرتب سازی در DBGridEh
spicirmkh
یک شنبه 06 آبان 1386, 17:26 عصر
سلام
من DBGridEh دارم sortmarker را smDownEh کرده ام اما وقتی نمایش می دهم غیر فعال است
چگونه DBGridEh تنظیم کنم
vcldeveloper
یک شنبه 06 آبان 1386, 21:02 عصر
اگر به Help اش مراجعه می کردید، متوجه می شدید که برای انجام عمل Sort بصورت اتوماتیک باید چند کار را انجام دهید:
1- در مجموعه خصوصیت OptionsEh مقدار dghAutoSortMarking را True کنید.
2- یونیت مربوط به نوع DataSet شما، که در پوشه DataService در محل نصب EhLib قرار دارد، را به یکی از یونیت های پروژه خود در بخش uses اضافه کنید. مثلا اگه از ADO استفاده می کنید، باید فایل EhLibADO.pas را به uses اضافه کنید.
szabeh
سه شنبه 08 آبان 1386, 17:16 عصر
آیا از خاصیت dghAutoSortMarking در dbisam هم میتوان استفاده کرد اگر بله چطور؟
vcldeveloper
سه شنبه 08 آبان 1386, 22:20 عصر
آیا از خاصیت dghAutoSortMarking در dbisam هم میتوان استفاده کرد اگر بله چطور؟
باید یک یونیت جدید بسازید و کلاس مربوطه را برای dbism پیاده سازی کنید. تا جایی که یادم هست، کلا دو متد داره که یکی موقع sort فراخوانی میشه، یکی هم موقع filter کردن. به نحوه پیاده سازی یونیت های موجود در پوشه DataService که دقت کنید، متوجه میشید چطور میشه یکی از اینها برای dbism هم درست کرد. من برای SDAC بدون مشکل خاصی درست کردم.
rezamahdizadeh
شنبه 17 آذر 1386, 12:25 عصر
اگر به Help اش مراجعه می کردید، متوجه می شدید که برای انجام عمل Sort بصورت اتوماتیک باید چند کار را انجام دهید:
1- در مجموعه خصوصیت OptionsEh مقدار dghAutoSortMarking را True کنید.
2- یونیت مربوط به نوع DataSet شما، که در پوشه DataService در محل نصب EhLib قرار دارد، را به یکی از یونیت های پروژه خود در بخش uses اضافه کنید. مثلا اگه از ADO استفاده می کنید، باید فایل EhLibADO.pas را به uses اضافه کنید.
من EhLibADO را اضافه کردم و با کد sortmarker را تغییر دادم اما مرتب نمی شود.چرا؟
Cave_Man
شنبه 17 آذر 1386, 13:12 عصر
Sort در Ehlib و در فیلدهای String با مقادیر فارسی با مشکلاتی همراه هست یعنی مرتب سازی درست نیست و برخی کلمات اشتباهی در پایین تر از کلمات دیگه ظاهر میشن
ضمن این اخطار به بقیه دوستان و توجه به این مطلب:
کسی میدونه برای حلش چه باید کرد؟
vcldeveloper
شنبه 17 آذر 1386, 18:50 عصر
من EhLibADO را اضافه کردم و با کد sortmarker را تغییر دادم اما مرتب نمی شود.چرا؟
از ADO استفاده می کنید که EhlibADO را اضافه کردید؟ من مشکلی در استفاده از آن ندارم.
مرتب سازی درست نیست و برخی کلمات اشتباهی در پایین تر از کلمات دیگه ظاهر میشن
من به این مشکل برنخوردم.
Cave_Man
شنبه 17 آذر 1386, 19:43 عصر
من به این مشکل برنخوردم.
این موردی که میگم در مورد زبان فارسی هست و در مورد برخی حروف اتفاق میفته فکر میکنم حرف د و حروف قبل و بعدش مشکل داشت در حال حاظر حظور ذهن ندارم
ولی کلا در مورد بقیه فیلدها مثل فیدهای عددی یا تاریخ عالیه
vcldeveloper
شنبه 17 آذر 1386, 23:47 عصر
این موردی که میگم در مورد زبان فارسی هست و در مورد برخی حروف اتفاق میفته فکر میکنم حرف د و حروف قبل و بعدش مشکل داشت در حال حاظر حظور ذهن ندارم
منم منظورم حروف فارسی بود. تا به حال در مرتب کردنشان با Ehlib به مشکل برنخوردم.
rezamahdizadeh
یک شنبه 18 آذر 1386, 07:33 صبح
از ADO استفاده می کنید که EhlibADO را اضافه کردید؟ من مشکلی در استفاده از آن ندارم.
بله من از ADO هم استفاده می کنم مهندس کشاورز آیا ممکن است کد آن را بیاوری یا فرم نمونه attach کنی؟
vcldeveloper
دوشنبه 19 آذر 1386, 02:18 صبح
آیا ممکن است کد آن را بیاوری یا فرم نمونه attach کنی؟احتیاج به کدنویسی نداره. شما فقط یونیت EhLibADO را اضافه کنید و مقدار Property هایی که بهش اشاره شد را تنظیم کنید.
این هم توضیحات مربوطه از HELP این کامپوننت:
Set SortLocal to True to allows objects that sort data in DataSet to determine how to sort data, on client or on server. Not all
DataSet support sort data on client. One of the DataSet support sort data on client and on server is TClientDataSet.
To have possiblity to sort data in DataSet after sorting markers will be changed. You have to add dlgAutoSortMarkingEh to
OptionsEh, set TColumnEh.Title.TitleButton to True for required columns, keep OnSortMarkingChanged event empty, add one of
the units EhLib... (EhLibADO, EhLibBDE, EhLibCDS) to 'uses' clause of any unit of your project. Now EhLib have objects to sort
data in TClientDataSet, TQuery and TADOQuery. You have to write and register you own object to sort data in DataSet that not
present in this list.
EhLib Software
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.