View Full Version : ثبت اطلاعات از یک فرم داخل یک فرم دیگه
evilboy
یک شنبه 06 آبان 1386, 18:17 عصر
من می خوام برنامم که اجرا شد یک فرم باز بشه و یکسری اطلاعات مثلا (نام فروشگاه و تلفن)
رو از کاربر بگیره و این اطلاعات رو روی فرم اصلی روی یک لیبل بندازه و دیگه هم این فرم ظاهر نشه
فقط زمانی این فرم ظاهر بشه که روی لیبل چیزی نباشه
ممنون
hrj1981
یک شنبه 06 آبان 1386, 19:14 عصر
شما باید فرم اولیه را hide کنی تا محتویات داخل آن از حافظه خارج نشه و سپس کپشن لیبل فرم دوم را به محتویات فرمهای اول ارتباط بدهی
evilboy
یک شنبه 06 آبان 1386, 19:35 عصر
اگر ممکنه یک سورس بزارید
ممنون
اوبالیت به بو
یک شنبه 06 آبان 1386, 20:48 عصر
امیدوارم که درست منظورتونو متوجه شده باشم.
mf_engineer
یک شنبه 06 آبان 1386, 22:25 عصر
راستش من دقیق متوجه نشدم!!
شما اگه می خوایین که بعضی از مقادیر که کاربر وارد می کنه در طی اجرای برنامه داشته باشین می تونین از متغیرهای سراسری استفاده کنین یعنی توی ماژول متغیرها رو تعریف کنید وبعد اون مقادیر رو بریزین توش
public m1 as string
-----------------------
وبعد
m1=text1.text
evilboy
دوشنبه 07 آبان 1386, 09:03 صبح
ببنید من می خوام موقع اجرای برنامم یک فرم بالا بیاد که کاربر بتونه مثلا اسم فروشگاه خودشو توی یک تکست باکس وارد کنه و بعد کلید ذخیره رو زد اون اسم روی بکگراند اصلی برنامه نمایش داده بشه
drhadi_20
دوشنبه 07 آبان 1386, 09:41 صبح
خوب دقیقا همون کاری که mf_engineer گفتن باید انجام بدی، یه متغیر سراسری تعریف کنی و بعد مقدار، مثلا نام فروشگاه رو داخل اون قرار بدید و توی فرم اصلی از اون استفاده کنید
mf_engineer
دوشنبه 07 آبان 1386, 23:05 عصر
دوست عزیز
شما همون طور که گفتم با تعریف متغیر سراسری می تونی مقداری که وارد تکس بکس می شه رو طی اجرای برنامه داشته باشی
public m1 as string
-----------------------
وبعد
m1=text1.text
البته در اینجا من فرض رو بر این گذاشتم که نام تکس بکسی که کاربر نام فروشگاه رو وارد می کنه text1 هست
حالا برای اینکه می خوای این اسم در بکگراند باشه می تونی مثلا یک فریمframe تو صفحه بذاری و یا اینکه توی فرمت اگه می خوای عکس بذاری وبا گذاشتن یک label, اون اسم رو توی label بریزی
label1.caption=m1
evilboy
سه شنبه 08 آبان 1386, 08:49 صبح
دوست عزیز من متوجه منظور شما نشدم
اگر ممکنه یک سورس برام بزارید
ممنون
drhadi_20
سه شنبه 08 آبان 1386, 11:18 صبح
این یک نمونه، امیدوارم منظورتون همین بوده باشه!
mosab_vb
سه شنبه 08 آبان 1386, 12:17 عصر
من فکر کنم که این دوستمون می خواد که او ن نام فروشگاه تا زمانی که از سوی خود کاربر تغییر داده نشه روی فرم اصلی بمونه و هر بار که اجرا میشه روی صفحه باشه.درسته؟
evilboy
سه شنبه 08 آبان 1386, 15:49 عصر
بله درسته
فقط یک بار از کاربر نام رو سوال کنه و وقتی کاربر نام رو وارد کرد دیگه اون فرم ظاهر نشه و نام برای همیشه بمونه تا وقتی که خود کاربر اون رو تغییر بده
این سورس رو ببینید
خودم این کار رو کردم فقط یک مشکل داره که وقتی برنامه رو یک بار می بندم و دوباره اجرا می کنم مشخصات وارد شده پاک میشه
http://evilboy.parsaspace.com/Utility/sabtemoshakhasat.rar
mf_engineer
چهارشنبه 09 آبان 1386, 13:18 عصر
خب بله با تعریف متغیر سراسری در هر بار اجرا مقدار عوض می شه و مقدار جدید می گیره
تنها راه شما اینه که تو بانکتون یک جدول درست کنید به اسم مثلا karbar و اون اسمی که کاربر وارد می کنه رو توی جدول بریزید و کاربر هروقت که خواست می تونه عوضش کنه
واینکه می تونی اون نامی که کاربر وارد می کنه رو از بانکت بخونی و توی اون label بریزیش تا هروقت که بخوای .
Mbt925
پنج شنبه 10 آبان 1386, 15:48 عصر
این نمونه رو ببینید:
دانلود (http://soda.parsaspace.com/MBT925/Learn-Sample/evilboys_sample1.rar)
evilboy
یک شنبه 27 آبان 1386, 10:22 صبح
یه سوال دیگه
چطور می تونم همین کار رو برای Data Report انجام بدم
یعنی همین مشخصاتی که اول بهش می دیم روی فرم اصلی که ثبت میشه، روی دیتا ریپورت هم ثبت بشه
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.