ورود

View Full Version : ذخیره تصویر در بانک SQL Server یا Access

smt1383
دوشنبه 07 آبان 1386, 15:15 عصر
با سلام خدمت دوستان
می خواستم جدولی تهیه کنم که مشخصات افراد را در خود داشته باشد که یک فیلد آن تصویر 3*4 افراد باشد . آیا چنین فیلدی را می توان در این بانک ها تعریف کرد ؟ اگر توضیح بدهید ممنون می شوم .

parnian.H
دوشنبه 07 آبان 1386, 15:58 عصر
اگر به جای تصویر از آدرس تصویر ها استفاده کنید حجم database کمتر میگردد.شما میتوانید تمامی تصویر را در محل خاصی ذخیره کنید و سپس آدرس تصاویر را در SQL قرار دهید هرگاه که به عکس ها نیاز داشتید آدرس آنها را از SQL خوانده و نمایش دهید

farhad110
سه شنبه 08 آبان 1386, 00:12 صبح
می خواستم جدولی تهیه کنم که مشخصات افراد را در خود داشته باشد که یک فیلد آن تصویر 3*4 افراد باشد . آیا چنین فیلدی را می توان در این بانک ها تعریف کرد ؟ اگر توضیح بدهید ممنون می شوم

بله میشه. در تاپیک زیر هم سورس برنامه هست:

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=46347

smt1383
سه شنبه 08 آبان 1386, 10:02 صبح
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان . راهنماییهای هر دو دوستی که راهنمایی کرده بودند برایم مفید بود .
موفق باشید

dkhatibi
پنج شنبه 10 آبان 1386, 06:27 صبح
بله میشه. در تاپیک زیر هم سورس برنامه هست:

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=46347

لطفا آدرس به همراه شماره صفحه بگذارید. این تاپیک خیلی شلوغه!
ممنون

farhad110
جمعه 11 آبان 1386, 21:00 عصر
متاسفانه الان وقت زیادی ندارم. blob رو در همون تاپیک جستجو کنید

smt1383
دوشنبه 14 آبان 1386, 13:15 عصر
درباره روشی که فقط آدرس تصاویر را ذخیره می کنیم این سوال برایم پیش آمد که اگر قرار باشد برنامه به صورت client-server باشد هم می توان از این روش استفاده کرد ؟ چون تصاویر فقط در کامپیوتر سرور ذخیره شده اند .
ممنون می شوم در این باره هم راهنمایی نمایید .

farhad110
سه شنبه 15 آبان 1386, 00:41 صبح
درباره روشی که فقط آدرس تصاویر را ذخیره می کنیم این سوال برایم پیش آمد که اگر قرار باشد برنامه به صورت client-server باشد هم می توان از این روش استفاده کرد ؟ چون تصاویر فقط در کامپیوتر سرور ذخیره شده اند .
ممنون می شوم در این باره هم راهنمایی نمایید .

بله میشه. مشکلی وجود نداره
فقط باید آدرس دهی رو بر اساس ip سرور انجام بدی

amin_sos
دوشنبه 12 آذر 1386, 16:40 عصر
روش ذخیره کردن آدرس اصلا اصولی نیست در تمامی پایگاه های داده امکان ذخیره همه نوع فایل (ole) وجود داره .

delphi5
سه شنبه 13 آذر 1386, 13:00 عصر
فایل OLE چیه ؟
من همیشه از روش آدرس دهی استفاده میکنم .
روش OLE چه مزیتی نسبت به آدرس دهی داره .
لطف میکنید اگه جوابمو بدهید