View Full Version : مشکل در ارتباط اکسس2007 به SQL
emad_ban
دوشنبه 07 آبان 1386, 21:41 عصر
اگه در اکسس 2007 دیده باشید یه نوع فیلد جدید به نام Attachment اضافه شده من اینو برای وارد کردن عکس و نمایش استفاده کردم ولی وقتی اکسس رو به SQL ربط می دم
این فیلد کار نمی کنه آیا روشی هست که مشکل رو حل کنه ؟
مرسی
ali_bagheri34
شنبه 24 فروردین 1387, 15:57 عصر
سلام دوست عزیر
این امکان فقط در اکسس 2007 می باشد
و در اکسس پروجکت این امکان وجود ندارد چون به اس کیو ال مرتبط میشود
sharifi1234
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 22:11 عصر
سلام!
هرچه قدر در access2007 می گردم ، startup را در منوی tool پیدا نمی کنم . خواهش می کنم من را در ایجاد یک startup برای database خود در access2007 راهنمایی کنید !
خواهش می کنم کمک کنید!1
مهدی قربانی
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 22:33 عصر
سلام
دوست عزیز در اکسس 2007 ظاهر امکانات نسبت به 2003 تغییرات عمده ای کرده ، شما رای دسترسی به گزینه های مورد نظرتون باید از طریق Office Button و Access Option اقدام کنید به تصاویر نگاه کنید متوجه می شید .
sharifi1234
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 18:53 عصر
با تشکر از جواب قبلی شما. يک سوال ديگر هم دارم که خواهش می کنم به اين سوال من پاسخ دهيد .
آيا راهی است که از يک فرم در access يک لينک به يک دايرکتوری (مثلاً يک فايل که حاوی چند فايل excelاست) گذاشت . به نحوی که وقتی روی آن لينک از بانک کليک کنيم آن فايل های excel را ببينيم . بسيار از شما ممنون خواهم شد ، اگر به اين سوال من پاسخ دهيد .
amirzazadeh
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 09:04 صبح
با تشکر از جواب قبلی شما. يک سوال ديگر هم دارم که خواهش می کنم به اين سوال من پاسخ دهيد .
آيا راهی است که از يک فرم در access يک لينک به يک دايرکتوری (مثلاً يک فايل که حاوی چند فايل excelاست) گذاشت . به نحوی که وقتی روی آن لينک از بانک کليک کنيم آن فايل های excel را ببينيم . بسيار از شما ممنون خواهم شد ، اگر به اين سوال من پاسخ دهيد .
دوست من شما ميتوني يك باتون روي فرمتون بذارين ودر پروپرتي اون از تب فرمت hyprlink addressرو براي مسير مورد نظرتون تنظيم كنين.(لطفا سئوالات غير مرتبط با عنوان تاپيك رو جداگانه مطرح كنيد)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.