ورود

View Full Version : مقداردهی data grid

samira_2118
سه شنبه 08 آبان 1386, 11:53 صبح
سلام
من توی یک فرم سه تا option button دارم که می خوام وقتی یکی رو انتخاب کرد بیاد و یک datagrid رو نمایش بده .برای هر option هم یک command sql جدا گزاشتم .
یک روش کار که خودم هم امتحان کردم این بود که به تعداد option ها datagrid بزارم و با true/false کردن visibility اونا رو نمایش بدم.
ولی من میخوام به این صورت کار کنم که فقط یک datagrid بزارم و هربار که option انتخاب شد به طور خودکار برنامه data grid رو مقدار دهی بکنه .من این کد رو نوشتم ولی خطا داد میشه یک کمکی بکنید ممنون میشم.

If Option1.Value = True Then
Set DataGrid1.DataSource = de1
DataGrid1.DataMember = de1.rscommand1
DataGrid1.ReBind
Else
Set DataGrid1.DataSource = de1
DataGrid1.DataMember = de1.rscommand2
DataGrid1.ReBind
End If

در ضمن من از DataEnvironment1 استفاده کردم.
مرسی

مبین رنجبر
سه شنبه 08 آبان 1386, 12:11 عصر
دوست عزیز ...کد های شما خطایی نداره ... اما شما یه موضوع رو باید بدونی .. که DataGrid با DataEnvironment به هیچ وجه سازگار نیست .... شما خودتون بیاید از طریق Properties دیتا گرید مقدار DataSource رو به DataEnvironMent تغییر بده ببین اصلا توی لیستش DataEWnviroment می بینی ؟ .......

شما بهتره از شی ADODC که سازگاری کامل با DataGrid داره استفاده کنید ... اینو هم یادتون باشه در شی ADODC هیچ Command و DataMember ای برخلاف DataEnviroment وجود نداره

samira_2118
سه شنبه 08 آبان 1386, 12:28 عصر
حرف شما متین ولی من همیشه با DataEnviroment کار می کردم و وقتی که عضو این گروه شدم با شی adodc آشنا شدم . شما اگه امتحان کنید متوجه میشید که datagrid با DataEnviroment هم کار می کنه شما فقط باید وقتی data scource رو با DataEnviroment ارتباط دادین و data member اون رو با command مورد نظر set کردین رو data grid کلیک راست کنید و retrevefiels رو انتخاب کنید بعد اون همه فیلد ها رو نشون میده

مبین رنجبر
سه شنبه 08 آبان 1386, 14:01 عصر
من گفتم سازگاری نداره .. شما اگر متن Error ای که به شما می ده رو بنویسید خیلی بهتر می شه کمکتون کرد