ورود

View Full Version : راهنمای برای چاپ اطلاعات از دیتاگردیدویو به کریستال

rezaiy.ali
چهارشنبه 09 آبان 1386, 10:00 صبح
با سلام
من یه فرم دارم که کارش گزارش گیریه.
تو این فرم اطلاعات گزارش درون یه دیتاگریدویو نمایش داده میشه.
حالا من می خوام که این اطلاعات را به کریستال بفرستم و از انجا چاپ کنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
(این اولین پروژه است که می خوام با کریستال کار کنم .) C#.net
* من یه کلاس تعریف کردم شامل تمام فیلد ها دیتا گرید است.
با تشکر

sm
چهارشنبه 09 آبان 1386, 12:19 عصر
کافیه شما وقتی میخواین گزارش بسازین، Report Source اون رو DSی قرار بدین که توی فرمتون هست و بعد گزارشتون رو بسازین.
این لینک هم دید خوبی بهتون میده.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=64328

موفق باشید

peyman13618
دوشنبه 19 فروردین 1387, 16:31 عصر
من هم یه صفحه با asp.net و زبان VB درست کردم که یه دفترچه تلفن رو بر اساس 3 تا فیلد مختلف سرچ می کنه. از گرید ویو ایجاد شده می خوام پرینت بگیرم. نمی دونم چجوری و کجا باید اطلاعات گریدویو رو تو کریستال ریپورت یا report viewer خود asp مشخص کنم. تاحالا گزارشگیری نکردم با این دو تا روش. میشه یه مقدار واضح تر برای من هم توضیح بدید؟

Moslemu
سه شنبه 20 فروردین 1387, 18:22 عصر
سلام.
خیلی راحت.
شما توی کریستال ریپورت، Add Command بزنید، اونجا یه پارامتر فیلد تهیه کنید، توی لیست کناری، روی اسم فیلد پارامتریتون دابل کلیک کنید و بعد از توی برنامه‌تون اون فیلد پارامتری رو با DataSourceتون مقدار دهی کنید.

peyman13618
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 23:04 عصر
با عرض معذرت. از این که باز سوال می کنم. من واقعا از کریستال سر در نمی آرم و کارم هم برنامه نویسی نیست . اگه بخواهید به صورت خیلی ساده برای کسی که سواد زیادی در این مورد نداره توضیح بدید چجوری می فرمائید؟ میشه یه نمونه کدی چیزی بذارید تا بفهمم چجوری کارم راه می افته؟ یعنی برای گزارش گیری دیگه احتیاجی به گرید ویو ندارم اصلا فقط باید دیتاست بانک رو که مثلا dataset1 هست رو به کریستال بدم و بانک رو براش مشخص کنم؟ اونوقت فیلد جستجویی که توی صفحه asp گذاشتم رو چجوری اطلاعاتش رو بدم به کریستال تا فقط بر اساس اون جستجو رو انجام بده و نتیجه رو چاپ کنه؟ { می دونم خیلی خنگ هستم ولی خوب باور کنید کارم گیره ساختن یه دفترچه تلفن هستش}:بامزه: