View Full Version : فارسی در Dreamweaver
alfajava
چهارشنبه 09 آبان 1386, 18:52 عصر
با سلام
من زمانی که می خواهم در Dreamweaver فارسی تایپ کنم هنگام تایپ ترتیب کلمات رعایت نمی شود . به این صورت که آخرین کلمه که در حال تایپ می باشد را به اول خط منتقل می کند و به همین ترتیب .
هر چند که هنگام مشاهده در Browser ترتیب کلمات را درست می کند . ولی هنگامی که می خواهیم متنی طولانی تایپ کنیم معمولا برای کنترل متن در برنامه مشکل داریم چون باید متن را از آخر بخوانیم.
از شما دوستان عزیز خواهشمندم در صورتی که راه حلی برای این مشکل پیدا کرده اید من را نیز راهنمایی کنید.
sweb
چهارشنبه 09 آبان 1386, 22:55 عصر
از شما دوستان عزیز خواهشمندم در صورتی که راه حلی برای این مشکل پیدا کرده اید من را نیز راهنمایی کنید.
این یکی از خصوصیات Dreamweaver هستش که بنظرم مفیده! چون فارسی نویسی در میان تگ ها HTML و برنامه های سرور ساید ترکیب توابع رو بهم میزنه که باعث گنگ شدن سورس ها میشه.
اگه مشکل تایپ داری تایپتو تو یک محیط دیگه مثل Notepad یا Word انجام بده بعد بیارش تو Dream.
vahabbahrani
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 09:09 صبح
تو ورژن هاي بالا اين مشكل رفع شده
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
مي گم نكنه عربها تو بچگي .... كه اينقد از دستشون ناراحتي
twelve
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 18:19 عصر
Adobe Dreamweaver CS3 ، همونه که شما میخاید! البته بهترین نرم افزار واسه فارسی استاتیک همون Front Page 2003 هست که صد البته هرگز به پای Dreamweaver نخواهد رسید.
cybercoder
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 21:50 عصر
Adobe Dreamweaver CS3 ، همونه که شما میخاید!
البته Middle East Version ش.
موفق باشید
pouran
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 20:59 عصر
از برنامه MS Expression Web استفاده کن
forouzan
جمعه 11 تیر 1389, 00:48 صبح
به نام خدا
با سلام
گفته شد
من زماني که مي خواهم در Dreamweaver فارسي تايپ کنم هنگام تايپ ترتيب کلمات رعايت نمي شود . به اين صورت که آخرين کلمه که در حال تايپ مي باشد را به اول خط منتقل مي کند و به همين ترتيب .
هر چند که هنگام مشاهده در Browser ترتيب کلمات را درست مي کند . ولي هنگامي که مي خواهيم متني طولاني تايپ کنيم معمولا براي کنترل متن در برنامه مشکل داريم چون بايد متن را از آخر بخوانيم.
و نيز گفته شد :
Adobe Dreamweaver CS3 ، همونه که شما ميخايد! البته بهترين نرم افزار واسه فارسي استاتيک همون Front Page 2003 هست که صد البته هرگز به پاي Dreamweaver نخواهد رسيد.
البته Middle East Version ش.
اما بنده دارای Adobe Dreamweaver CS4 نسخهٔ Middle East Version هستم ولی بازهم با مشکل بیان شده در ابتدای مطلب مواجهه هستم و حتی برای ورژن Adobe Dreamweaver CS5 نیز در تبلیغات فروش آن در درون عکسی تبلیغی در یک سایت تذکر داده شده بود که مطالب هنگام ویرایش چپچین هستند.
آیا کسی به چیز دیگری واقعاً اعتقاد دارد و مدرکی نیز دارد؟ شاید آن ورژنی که به ما داده بودند تقلبی بوده است! این حرف را به این خاطر میزنم که در بخش «about» آن ندیدم که اسمی از Middle East Version برده شده باشد.
با تشکر از جواب شما
imanasp
جمعه 11 تیر 1389, 09:45 صبح
من هم همین مشکل رو دارم هم تو adobe photoshop CS5 ME و هم توی adobe DreamWeaver CS5 ME جالبه که توی Photoshop تا دوهفته درست بود و باهاش کار زدم ولی حالا مشکل داره ! مطمئنم که به تنظیمات هیچ قسمتی هم دست نزدم تنظیمات Regional and Language ویندوز هم درسته ولی نمیدونم چرا درست کار نمی کنه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.