ورود

View Full Version : اعلان متغیر های در حال تغییر

atefe-bighlari
چهارشنبه 09 آبان 1386, 21:30 عصر
سلام .خسته نباشید .سوال من اینه :
من یه سری متغیر دارم که خود این متغیر ها در حال تغییر هستند وبسته به nکه دارم دامنه متغیر هام از یک تا nبه توان 2 تغییر میکنه من میخوام یه کاری کنم همه ی اون متغیر ها اعلان بشن وبرای این که مرتب باشند مثلا از aبه عنوان کلمه ی ثابت و اندیس های 1تا nبه توان دو استفاده بشه مثلا a1,a2,a3,a4,a5و...
چه طوری میتونم این کار رو انجام بدم اگه بگین خیلی ممنون میشم
من از فور های تودر تو استفاده کردم ولی چند تا ارور میده که هر بلایی سرش میارم درست نمیشه چیکار کنم :افسرده:

alireza643
چهارشنبه 09 آبان 1386, 22:16 عصر
اگر یه سری متغیر هم نوع دارید مثلا همه متغیر ها از نوع int هستن میتونید از آرایه ها استفاده کنید و اگر تعداد عناصر این آرایه متفاوت هست میتونید از آرایه های پویا استفاده کیند.

atefe-bighlari
چهارشنبه 09 آبان 1386, 22:22 عصر
سلام .ممنون که به سوالم جواب دادید ولی ما هنوز آرایه ها رو نخوندیم واین سوال برای این مطرح شده که بدون آرایه به جواب برسیم اگه شما بگید که من چه طوری میتونم اندیس رو برحسب iوjتغییر بدم و اون رو به عنوان int اعلان کنم مشکلم حل شده.مرسی

emad_67
چهارشنبه 09 آبان 1386, 23:19 عصر
شما نمیتونی یه متغیری رو که اندیس اون با iو j تغییر میکنه تولید کنی. و بعد مثلا تک تک چاپشون کنی ولی با تابع باز گشتی میشه این کارو کرد.

alireza643
پنج شنبه 10 آبان 1386, 10:31 صبح
میشه بفرمایید کی گفته میشه بدون آرایه یه همچین کاری انجام داد یعنی متغیری تعریف کرد که اسمش با اندیس تغییر بکنه؟
تازه این طوری که از سوال شما من متوجه شدم تعداد متغیر ها هم در زمان اجرا تغییر میکنه و تا جایی که من میدونم فکر نمیکنم با متغیر های معمولی امکان پذیر باشه.

emad_67
پنج شنبه 10 آبان 1386, 11:41 صبح
میشه بفرمایید کی گفته میشه بدون آرایه یه همچین کاری انجام داد یعنی متغیری تعریف کرد که اسمش با اندیس تغییر بکنه؟
تازه این طوری که از سوال شما من متوجه شدم تعداد متغیر ها هم در زمان اجرا تغییر میکنه و تا جایی که من میدونم فکر نمیکنم با متغیر های معمولی امکان پذیر باشه.
من منظورم این نبود که میشه بدون آرایه چنین کاری کرد. درسته اصلا نمیشه. ولی منظورم از تابع بازگشتی فقط تولید n تا متغیر در زمان اجرا و چاپ اونا بود . ببخشید منظورم رو بد بیان کردم.

atefe-bighlari
پنج شنبه 10 آبان 1386, 13:08 عصر
سلام.
برنامه ازم میخواد که دو تا ماتریس nدرnرو به عنوان ورودی بگیره و به هم ضرب کنه ماتریس من nسطر داره nستون حالا می خوام اول از همه متغیر هام اعلان بشن اگه بتونم ابن کار رو انجام بدم رابطه منطقی بین اون ها رو پیدا می کنم حالا باید برای این کار حتما باید آرایه ها رو بلد باشم ؟ اینم بگم استادمون برای راحتی nو داده ولی اون جور مساله خیلی سطحش میاد پایین .

emad_67
پنج شنبه 10 آبان 1386, 13:51 عصر
اگه بتونم ابن کار رو انجام بدم رابطه منطقی بین اون ها رو پیدا می کنم
چه رابطه ای می خوای بین اعدا پیدا کنی؟ ضرب دو ماتریس که روشش معلومه.

حالا باید برای این کار حتما باید آرایه ها رو بلد باشم ؟

بله باید آرایه بلد باشید چون تعریف یک n تا متغیر در زمان اجرا ممکن نیست مگر با آرایه ها.

اینم بگم استادمون برای راحتی nو داده ولی اون جور مساله خیلی سطحش میاد پایین
خوب اگه n رو داده باید ابتدا تمام متغیر ها رو خودت تعریف کنی یعنی int a1,a2,a3,.... و بعد کاری رو که میخوای انجام بدی.

alinaghiha
پنج شنبه 10 آبان 1386, 14:01 عصر
emad درست می گه بدون استفاده از ارایه نمی تونی n عدد رو بگیری و بعدش با اونها محاسبه انجام بدی مگر تعدادشون مشخص و محدود باشه مثلا 10 تا بصورت a1,a0,...
فکر کنم استادتون تمرین رو واسه این داده که شما نیاز به آرایه رو درک کنید جلسه آینده آرایه رو تدریس کنه که اگر این کار رو کرده باشه اشتباه بزرگیه و باعث کم ارزش شدن تمرینات بعدیشون می شه و شاید ...
موفق باشی

alireza643
پنج شنبه 10 آبان 1386, 19:58 عصر
من منظورم این نبود که میشه بدون آرایه چنین کاری کرد. درسته اصلا نمیشه. ولی منظورم از تابع بازگشتی فقط تولید n تا متغیر در زمان اجرا و چاپ اونا بود . ببخشید منظورم رو بد بیان کردم.
عماد جان من منظور شما رو متوجه شدم و منظور حرف من به شما نبود بلکه منظورم با atefe-bighlari بود آخه با این محکمی که ایشون از انجام شدن این کار صحبت میکنن فکر کردم شاید کسی (مثلا استاد دانشگاه) این کار رو به عنوان پروژه به ایشون دادن.

atefe-bighlari
پنج شنبه 10 آبان 1386, 22:37 عصر
خیلی ممنون راهنمایی هاتون خیلی به دردم خورد .از نظر علمی نه ولی از نظر اخلاقی چرا:عصبانی: