PDA

View Full Version : اتصال به شبکه

mviran2007
چهارشنبه 09 آبان 1386, 21:57 عصر
خواهش می کنم یکی به من بگوید چگونه می توانم با کدنویسی دلفی از اتصال یا قطع شدن کامپیوترم به شبکه محلی فورا" مطلع شوم. اگر میشه یک مثال ساده برایم بنویسید بدلیل اینکه من در دلفی تازه کار هستم .با تشکر و سپاس

dkhatibi
پنج شنبه 10 آبان 1386, 06:25 صبح
منظور شما از اتصال یا قطع شدن چیست. به هر حال کامپیوتر شما تو شبکه وجود دارد. منظور قطع ارتباط با سرور است؟

Bahmany
پنج شنبه 10 آبان 1386, 06:34 صبح
خواهش می کنم یکی به من بگوید چگونه می توانم با کدنویسی دلفی از اتصال یا قطع شدن کامپیوترم به شبکه محلی فورا" مطلع شوم. اگر میشه یک مثال ساده برایم بنویسید بدلیل اینکه من در دلفی تازه کار هستم .با تشکر و سپاس
می خواهید با وصل شدن به شبکه چه کاری را انجام دهید ؟
ابزار دلفی برای اتصال به شبکه Indy است.

mviran2007
یک شنبه 13 آبان 1386, 00:43 صبح
با سلام
شاید دیده باشید وقتی که اتصال یک کامپیوتر به یک هاب یا سوییچ قطع باشد برروی آیکن پایین صفحه که نماد دو کامپیوتر می باشد یک علامت قرمز ضربدر نمایان می گردد و وقتی ارتباط بر قرار می باشد علامت قرمز ضربدر حذف می گردد حالا من با کد نویسی دلفی می خواهم بدانم چگونه می توانم این تغییرات اتصال یا قطع را متوجه شوم. اگر امکان دارد نام یونیت و در صورت ممکن یک مثال ساده نیز بیاوریم. بدلیل اینکه بنده در دلفی تازه کار هستم .قبلا" از توجه و لطف شما کمال تشکر و قدردانی را دارم.

SYNDROME
یک شنبه 13 آبان 1386, 07:48 صبح
اگر هم می خواهید از روش ساده ای استفاده کنید می توانید سرور را Ping کنید یا یک شاخه در سرور را تست کنید.
موفق باشید

mviran2007
یک شنبه 13 آبان 1386, 11:27 صبح
استادمحترم من می خواهم از طریق کد نویسی به این نتیجه برسم که چه موقع اتصال کابل شبکه به کامپیوترم قطع و چه موقع وصل می باشد . با تشکر و توجه شما دوست عزیز

mviran2007
یک شنبه 13 آبان 1386, 16:28 عصر
با سلام
دوست عزیز منظور من ؛ مطلع شدن از قطع و وصل بودن کامپیوتر به شبکه یا هاب از طریق کد نویسی در دلفی می باشد خواهش می نمایم با یک مثال ساده این قضیه را برای من حل نمایید با تشکرو حسن توجه شما.

SYNDROME
یک شنبه 13 آبان 1386, 17:17 عصر
استادمحترم من می خواهم از طریق کد نویسی به این نتیجه برسم که چه موقع اتصال کابل شبکه به کامپیوترم قطع و چه موقع وصل می باشد .

من هم منظوری غیر از این نداشتم.
شما می توانید با اجرا دستور Ping در Run همین کار را انجام دهید.
حالا برای اجرا دستور Ping در Run از دستور WinExec می توانید استفاده کنید.
البته می توانید یک مسیر (فایل) را بر روی سرو چک کنید.(با دستور FileExists)
البته روشهای را که بنده پیشنهاد دادم روش ساده ای است ولی اگر می خواهید حرفه ای باشد بهتر است از Indy ها استفاده کنید.(فقط روشهای فوق را برای این پیشنهاد دادم که اگر شما با Indy ها کار نکرده اید بتوانید استفاده کنید)

FileExists('\\192.168.0.1\Test\S.ini');

موفق باشید

mohammad-j
پنج شنبه 01 آذر 1386, 16:31 عصر
راحت ترین روش همون روش FileExists هستش