PDA

View Full Version : samba در unix

hooooman
شنبه 12 آبان 1386, 12:21 عصر
سلام
من خیلی به یونیکس وارد نیستم
1 مشکلی دارم و اون اینه که میخام 1 فایلی رو که روی سرور یونیکس هست به اشتراک بذارم تا بتونم توی ویندوز اونو ببینم
کمی تحقیق کردم و سامبا پیدا کردم اما نمیدونم که روی یونیکس نسخه های قدیمی هم میشه نصبش کرد و اگر میشه کمی راهنمایی برای نصب و راه اندازیش میخاستم
فقط بگم که من میخام روی 1 یونیکس scosys قدیمی نصبش کنم
خیلی خیلی تشکر میکنم

Inprise
شنبه 12 آبان 1386, 12:28 عصر
سورسش رو بگیر و کامپایل کن ؛ یک فایل تنظیمات داره که کافی است مقادیر مناسب رو بهش بدی . اگر دردسرش زیاد بود شاید بهتر باشه از NFS استفاده کنی که روی اغلب یونیکسهای قدیمی نصب و فعال هست . کلاینتهای ویندوزی متعددی هم براش هست که کارت رو راحت میکنه .

hooooman
یک شنبه 13 آبان 1386, 08:27 صبح
سورسش رو بگیر و کامپایل کن ؛ یک فایل تنظیمات داره که کافی است مقادیر مناسب رو بهش بدی . اگر دردسرش زیاد بود شاید بهتر باشه از NFS استفاده کنی که روی اغلب یونیکسهای قدیمی نصب و فعال هست . کلاینتهای ویندوزی متعددی هم براش هست که کارت رو راحت میکنه .

سورس رو دانلود کردم .میشه لطف کنین بگین با چی باید در محیط یونیکس کامپایلش کنم؟

Inprise
یک شنبه 13 آبان 1386, 14:46 عصر
ابتدا باید کانفیگ و بعد میک اش کنی . احتمالا با

configure/. و make/. و شاید بعدش make install/. مسئله حل بشه ولی به محیطی که ازش استفاده میکنی بستگی داره . قبلش لازم است که GCC رو نصب کرده باشی و Make و Libtool‌ رو داشته باشی . اگر یونیکست خیلی قدیمی است احتمالا از کامپایل نتیجه ای نگیری چون قاعدتا ران تایم سی اش خیلی قدیمی است

hooooman
جمعه 18 آبان 1386, 01:40 صبح
ابتدا باید کانفیگ و بعد میک اش کنی . احتمالا با

configure/. و make/. و شاید بعدش make install/. مسئله حل بشه ولی به محیطی که ازش استفاده میکنی بستگی داره . قبلش لازم است که GCC رو نصب کرده باشی و Make و Libtool‌ رو داشته باشی . اگر یونیکست خیلی قدیمی است احتمالا از کامپایل نتیجه ای نگیری چون قاعدتا ران تایم سی اش خیلی قدیمی است

آقایون دکترا خواهش میکنم کمک کنین
من احتیاج دارم 1 فایل متنی رو توی یونیکس share کنم و توی کلاینت ویندوز بتونم اونو Map کنم و این خیلی حیاتیه برام پای پوز زنی در میونه
ورژن یونیکسه Sco-SV 3.2.2 هستش که ظاهرا کامپایلر برای کامپایل Samba رو نداره من الان با 1 ftp server دارم فایلرو transfer میکنم به اون IP که کلاینتم هستش اما اصولی نیست چون فایله خیلی بزرگه خیلی بزرگ و کپی شدنش 10 دقیقه طول میکشه تو رو خدا کمک کنین حلش کنم جبران میکنم :چشمک:

!!Unix!!
جمعه 18 آبان 1386, 11:55 صبح
سلام

اگر هدف شما فقط منتقل کردن فایل از لینوکس به ویندوز هست . نیازی به پیکربندی Samba ندارین . ساده ترین کار استفاده از winscp (http://winscp.net/eng/index.php) هست .

موفق باشید .

tux-world
جمعه 18 آبان 1386, 12:22 عصر
از خود gFtp هم فکر کنم میشه استفاده کرد

Ali_ix
دوشنبه 21 آبان 1386, 09:32 صبح
آقایون دکترا خواهش میکنم کمک کنین
من احتیاج دارم 1 فایل متنی رو توی یونیکس share کنم و توی کلاینت ویندوز بتونم اونو Map کنم و این خیلی حیاتیه برام پای پوز زنی در میونه
ورژن یونیکسه Sco-SV 3.2.2 هستش که ظاهرا کامپایلر برای کامپایل Samba رو نداره من الان با 1 ftp server دارم فایلرو transfer میکنم به اون IP که کلاینتم هستش اما اصولی نیست چون فایله خیلی بزرگه خیلی بزرگ و کپی شدنش 10 دقیقه طول میکشه تو رو خدا کمک کنین حلش کنم جبران میکنم :چشمک:

طبق تجربه خودم! سرعت انتقال داده با NFS بیشتره. از طرفی پیکربندی و تنظیمات پیچیده‌ای هم نداره (از سمت سرور یونیکسی)
بهتره از همین روش استفاده کنید.

برای کار با NFS باید daemonی به نام nfs-server یا nfsd روی یونسکتون اجرا شده باشه و شاخه مورد نظرتون رو در فایلی به نام exports در مسیر /etc/ مشخص کنید و share کنید.
از اون سمت هم یک کلاینت روی سیستم ویندوز برای این پروتوکل باید نصب کنید.

برای اطلاعات بیشتر: http://en.wikipedia.org/wiki/Network_File_System_%28protocol%29

hooooman
چهارشنبه 23 آبان 1386, 17:43 عصر
طبق تجربه خودم! سرعت انتقال داده با NFS بیشتره. از طرفی پیکربندی و تنظیمات پیچیده‌ای هم نداره (از سمت سرور یونیکسی)
بهتره از همین روش استفاده کنید.

برای کار با NFS باید daemonی به نام nfs-server یا nfsd روی یونسکتون اجرا شده باشه و شاخه مورد نظرتون رو در فایلی به نام exports در مسیر /etc/ مشخص کنید و share کنید.
از اون سمت هم یک کلاینت روی سیستم ویندوز برای این پروتوکل باید نصب کنید.

برای اطلاعات بیشتر: http://en.wikipedia.org/wiki/Network_File_System_%28protocol%29

سلام
با تشکر خیلی خیلی زیاد
من سواد یونیکسیم متاسفانه ضعیفه
میشه در مورد اجرای nfsd و share کردن فایلم در مسیری که گفتین کمی بیشتر توضیح بدین؟؟ بسیار ممنونم

Ali_ix
چهارشنبه 23 آبان 1386, 20:39 عصر
سلام
با تشکر خیلی خیلی زیاد
من سواد یونیکسیم متاسفانه ضعیفه
میشه در مورد اجرای nfsd و share کردن فایلم در مسیری که گفتین کمی بیشتر توضیح بدین؟؟ بسیار ممنونم
خواهش میکنم.
من تا به حال یونیکس از نزدیک ندیدم :) فقط شنیدم. اندک تجربه‌ای که دارم با لینوکس و اغلب خاندان debian بوده.
پیشنهاد میکنم این لینک رو ببینید: http://tldp.org/HOWTO/NFS-HOWTO/index.html

توی پست قبل هم من اشتباه کردم، فقط nfsd کافی نیست و باید سرویس‌های دیگه‌ای هم اجرا بشه. لینک بالا توضیح داده.

فایل exports هم معمولا به ازای هر share به این شکل هست:

/path/to/share share_name (rw,sync)

شاید برای یونیکس کمی فرق بکنه.