View Full Version : آپدیت دیتابیس
evilboy
شنبه 12 آبان 1386, 19:21 عصر
من توی دیتابیسم (اکسس) یکسری فیلد دارم و الان برنامم کامل شده و تحویل مشتری دادم
الام یکسری فیلد دیگه به دیتابیس اضافه کردم. می خواستم ببینم چجوری این فیلدها رو توی دیتابیس برنامه ی مشتری اضافه کنم
ممنون
اوبالیت به بو
شنبه 12 آبان 1386, 20:18 عصر
میشه یکم واضح تر بنویسی؟یعنی چی الان چی جوری می تونم اضافه کنم؟
مبین رنجبر
شنبه 12 آبان 1386, 20:29 عصر
Evilboy عزیز ... هر Table ای که می خوای تنظیمات دیگه ای روش انجام بدی و یا فیلد اضافه کنی بعد از بازکردن فایل بانک ، Table ای که می خوای تغییرات روش انجام بدی رو انتخاب کن و روی گذینه Design کلیک کن ( این گذینه توی همین پنجره هست که داری می بینی ) با این کار می تونی فیلد ها رو کو یا زیاد کنی و یا سایز فیلد ها رو کاهش یا افزایش بدی و کلی کارای دیگه
اوبالیت به بو
شنبه 12 آبان 1386, 20:53 عصر
آهان.آخه یه نفر که DataBase می نویسه باید بدونه که چی جوری تغییرات ایجاد بده منم به خاطره همین درست متوجه نشدم.
بعید از شما که اینو بلد نباشی!!
evilboy
شنبه 12 آبان 1386, 23:38 عصر
مثل اینکه شما متوجه سوال من نشدید
من یک برنامه حسابداری نوشتم و دادم دست مشتری، اونم داره ازش استفاده می کنه یعنی اون اصلا نمی دونه وی بی چیه ویا دیتابیس چیه اون فقط می خواد با برنامه کار کنه.
حالا بعد یک مدت من یکسری چیزا به برنامه اضافه کردم مثلا دفترچه تلفن. خب پس اطلاعات این دفترچه تلفن باید توی دیتابیس ذخیره بشه و من چند تا Table توی هارد خودم به دیتابیس اضافه می کنم، حالا دوباره برنامه رو ستاپ می کنم و روی سیستم مشتری نصب می کنم.
سوال من اینه که اوت چند تا Table که توی هارد خودم به دیتابیس اضافه کردم توی سیستم مشتری هم اضافه میشه ؟ اگر اضافه میشه اطلاعات رو چطور توی دیتابیس جدید کپی کنم؟
perfeshnal
یک شنبه 13 آبان 1386, 06:49 صبح
سلام
برای این که اطلاعات مشتری شما پاک نشه می تونید دیتابیسی که قبلا استفاده می شده رو از سیستم مشتری برداری و Table های جدید رو به اون اضافه کنی با این کار نه اطلاعات لازمه که کپی بشه و نه اطلاعات قبلی پاک میشه و به نظرم خیلی راحته
evilboy
یک شنبه 13 آبان 1386, 08:24 صبح
پس تنها راهش همینه؟
perfeshnal
یک شنبه 13 آبان 1386, 13:47 عصر
حالا نمیدونم شاید راه بهتری هم باشه ولی بعضی از شرکتها که من می شناسم از همین روش استفاده می کنند.
Negin_Gostaran
یک شنبه 13 آبان 1386, 17:55 عصر
سلام
من هم یک برنامه حسابداری دارم که 300 نسخه اونو تو شهرهای مختلف دادم. حدود 3 سال است.
برای حل این مشکل من بدین صورت عمل کردم که هر بار که فایل اجرایی جدید (نسخه جدید) می دم، یک فایل دیتا بیس جدید خام (بدون دیتا) با یک اسم خاص به کاربرم مدم تا توی دایرکتوری برنامه نصب شدش کپی کنه و زمانی که برنامه اجرا می شه از بانک اصلی یک جدول دارم که فیلدهایی مخصوص خودم در آن است که یکی از آنها شماره ورژن برنامه است.
پس فایل نسخه جدید که اجرا می شه اولین کار بعد از باز کردن بانک اینه که ورژن برنامه را با ورژن ذخیره شده در آن فیلد چک می شه اگر ورژن فایل جدیدتر باشه می رم با شئی ADOX تمام جداول و فیلدهای آنها را با دیتا بیس خام چک می کنم و هر جدولی که باید اضافه بشه یا فیلدی که باید تغییر کنه یا حتی اندکسها و ... را اصلاح می کنم.
البته برای اینکار مجبور شدم یک ماژول بنویسم تا کارم راحت باشه. ولی اگر شما زیاد نمی خوای تغییرات بدی می تونی با همون شئی ADOX فقط تغییرات را انجام بدی و کل بانک را چک نکنی.
امیدوارم موفق باشی
hrj1981
یک شنبه 13 آبان 1386, 18:00 عصر
دوست عزیز
اگر دیتابیست اکسس باشه که خیلی راحت می تونی اون را در محل مشتری تغییر بدهی
ali_habibi1384
دوشنبه 14 آبان 1386, 09:00 صبح
اگه به جواب رسیدین لطفا گفتگوی مفید رو کلیک کنید . این 100 بار
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.