View Full Version : اتصال پایگاه داده به اینترنت
a3m3i3r
سه شنبه 15 آبان 1386, 00:34 صبح
سلام
روزهای آتی را ایام پیشرفت و خوبی برای شما آرزومندم . آقا جان یه سوال ساده که برای من مشکل شده من میخوام با ویژوال استودیو یه سایتی بسازم که به پایگاه داده اس کیو ال سرور متصل باشه و من بتونم لوگین ها و پروفایلهامو توی اون بذارم ولی از اونجا که سایتم رو ساختم و یه پایگاه داده توی اسکیو ال اکسپرس و اونها را بطور محلی توی کامپیوتر خودم متصل کردم ولی نمیدونم چطوری توی اینترنت و فضای وب قرار بدم . البته ای اس پی دات نت خودش یه ویزارد داره که لوگینها رو خیلی راحت میسازه asp.net configuration ولی وقتی iis باشه فعاله و نمیدونم این قابلیت رو چطوری توی وب سایتم بذارم همه اینها فقط بطور محلی توی کامپیوتر خودم کار میکنن . از اونجایی که پروژه کارشناسی این ترمم هم شده خیلی برام مهمه .
از شما دوستان عزیز متشکرم .
shervinrv
سه شنبه 15 آبان 1386, 00:46 صبح
اگه درست منظورتونو متوجه شده باشم شما میخواید این دیتا بیستون رو روی وب داشته باشید
برا این کار 2 روش هست
یکی اینکه شما مشخصات SQL Server هاست رو بگیرید و بهش وصل بشید و خودتون دیتا بیس رو ری استور کنید
روش دوم اینه که اگه هاستتون روش اول رو ساپورت نمیکنه
یک بک آپ از دیتا بیس بگیرید و آپلود کنید روی هاست و از ساپورت هاستتون بخواید که دیتابیس رو براتون روی یوزری که ساختید ری استور کنه
a3m3i3r
سه شنبه 15 آبان 1386, 13:58 عصر
آقا ممنون
من اطلاعات رو بصورت کپی سایت copy site توی فضای اف تی پی ریختم یعنی تمام اونچه که ویزارد در کامپیوتر من ساخته بود و بخوبی کار میکرد ولی مشکل اینه که یه سری از دستورات مثل دستور زیر که باید با فشردن Members page یه لینک داده بشه به صفحه مورد نظر اصلا این لینک فعال نیست یعنی بصورت تکست بوده و نه هایپرلینک البته اگه منظور از ری استور کردن همین باشه یعنی کپی سایت من انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم .
<asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl="~/MemberPages/Members.aspx "
Style="z-index: 103; left: 134px; position: absolute; top: 280px">Members page </asp:HyperLink>
روزهای آتی را روزهای پر از شادی و پیشرفت برایتان آروزمندیم
a3m3i3r
سه شنبه 15 آبان 1386, 23:06 عصر
آقا امیدوارم که موفق باشید اگه کسی بلده برسه به داد این نابلد
فکر نکنم کسی مسلط به visual web developer که بر پایه asp.net2.0 هستش باشه اگه احیانا دوستانی به این نرم افزار محصول 2005 تسلط دارند به من کمک کنند تا بتونم مشکلاتم رو با این نرم افزار حل بکنم چون برام مهمه چون هنوز نمیدونم چطور میشه وقتی لوگین رو با asp configuration بصورت ویزارد ساختم و فرمهای لوگین اون رو توی صفحه گذاشتم و ارتباطات لازم رو برقرار کردم چطوری اونو توی وب سایتم فعال کنم یا همون کپی سایت چون از طریق گزینه copy site هم عمل کردم ولی در اینترنت همه اون گزینه ها و فرمها غیرفعال شدند و فقط text نشون میده البته یه خورده از وقتی به این مشکل برخورد کردم تا حالا اطلاعاتی کسب کردم ولی امیدوارم با کمک دوستان در وقتم صرفه جویی بشه و فعلا تنها علت ثبت نام توی این فروم این بوده از اونجایی که کار کامپیوتر به دقیقه و ثانیه بستگی داره اگه همفکری بکنید به من بد نیست .
saeid_masoumi_88
یک شنبه 12 اسفند 1386, 22:57 عصر
من چطور می تونم پایگاه داده اس کیو ام خودم رو تو سایت اتچ (attach) کنم وبا asp.net بهش متصل بشم
mzjahromi
دوشنبه 13 اسفند 1386, 06:51 صبح
من چطور می تونم پایگاه داده اس کیو ام خودم رو تو سایت اتچ (attach) کنم وبا asp.net بهش متصل بشم
با جستجو کردن توی سایت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.