ورود

View Full Version : زبان برنامه نویسی یک DBMS

Fariba_NJ
سه شنبه 15 آبان 1386, 19:56 عصر
من در سایت سرچ کردم اما مطلبی راجع به سوالم پیدا نکردم، ممنون می شم از اساتید اگر توضیح کاملی بدهند.
زبان برنامه نویسی یک DBMS (پایگاه داده) چی می تونه باشه؟ یا واضح تر بپرسم.. خود SQL Server با چی نوشته شده؟

vcldeveloper
سه شنبه 15 آبان 1386, 21:13 عصر
می تونه با هر زبانی نوشته شده باشه. چه فرقی میکنه با چی نوشته شده؟ مهم اینه که یک زبان برای برقراری ارتباط با کاربر ارائه میده که کاربر بتونه از امکاناتش استفاده بکنه.

Fariba_NJ
سه شنبه 15 آبان 1386, 21:30 عصر
آقای کشاورز این اصلاً جواب سوال بنده نبود!:لبخندساده:
برای کاربران محیطش مسلماً نمی تونه تفاوت داشته باشه، اما سوالی بود که سر کلاس مطرح شد و اوستا هم که به خیالش من بیشتر سرم میشه خواسته که برای هفته ی آینده یه تحقیقی در موردش کرده باشم.
اگه اطلاعاتی دارین لطفاً بفرمایید.

vcldeveloper
سه شنبه 15 آبان 1386, 21:38 عصر
SQL Server احتمالا با ++C یا ++VC نوشته شده. معمولا برنامه های بزرگ مایکروسافت مثل آفیس با همین ها نوشته میشند.
احتمالا دوستان دیگه بتونند جواب های کاملتری بدند.

Inprise
سه شنبه 15 آبان 1386, 22:51 عصر
زبان برنامه نویسی یک DBMS (پایگاه داده) چی می تونه باشه؟ یا واضح تر بپرسم.. خود SQL Server با چی نوشته شده؟

اصل سوال ربطی به نسخهء واضحتر اش نداشت اما بهر حال
SQL Server مایکروسافت با وی سی نوشته شده در نسخهء فعلی اش هم بعضی از قسمتها بر اساس دات نت و لابد با سی شارپ . اوراکل با سی نوشته شده و بعضی از قسمتهائی بالائیش با جاوا ، MySQL هم با سی نوشته شده . هستند محیطهای دیگری هم که با زبانهای دیگری نوشته شدن و عموما" در این موارد زبان یا کامپایلر نقش چندان تاثیر گذاری رو نداره . من خودم سالها قبل از یک بانک اطلاعاتی مبتنی بر دلفی بنام فلش فایلر یه بخش کوچکی رو کشیدم بیرون و با تغییراتی برای پروژه هام ازشون استفاده کردم ، و بعضی هاشون هنوز دارن کار میکنن و نیازی هم به تغییر چیزی نیست ، قاعدتا بقیه هم از این تجربه ها دارند . روی وب که بگردی میتونی بانکهای اطلاعاتی مختلفی رو پیدا کنی که به زبانهای مختلف نوشته شدن .

Fariba_NJ
سه شنبه 15 آبان 1386, 23:25 عصر
فکر کنم بهتر بود این طوری می پرسیدم:
زبان برنامه نویسی یک DBMS (پایگاه داده) چی می تونه باشه؟ یا واضح تر بپرسم.. مثلاًً خود SQL Server با چی نوشته شده؟
به هر جهت ممنون.

shahab_ksh
چهارشنبه 16 آبان 1386, 09:08 صبح
حالا خود C++ را با چه زبانی برنامه نویسی کردن ؟ یا مثلا زبان اسمبلی

و مثلا ویندوز ویستا رو با چه زبانی پس این زبان داخلی IL مایکروسافت چیه ؟

SabaSabouhi
چهارشنبه 16 آبان 1386, 13:57 عصر
حالا خود C++ را با چه زبانی برنامه نویسی کردن ؟ یا مثلا زبان اسمبلی

و مثلا ویندوز ویستا رو با چه زبانی پس این زبان داخلی IL مایکروسافت چیه ؟

با سلام
اون قدیم‌ها که ما C کار مى‌کردیم، کامپایلر C رو با خود زبان C نوشته بودن. گمان نمى‌کنم که الان فرق زیادى کرده باشه. روش کار اینه که اولین نسخه‌ى این مترجم‌ها با یه مترجم یا مفسر دیگه ( مثلاً همین Assembly که گفتین ) پیاده‌سازى مى‌شه و نسخه‌ى بعدى با نسخه‌ى اول کامپایل مى‌شه و ... تا به نسخه‌ى نهایى برسه.

صبا صبوحى