View Full Version : چگونه می توان پنجره های زیادی در صفحه وب ایجاد کرد؟
alinaghiha
پنج شنبه 17 آبان 1386, 22:30 عصر
من می خواستم بدونم چطوری یه صفحه وب رو به پنجره های مختلف تقسیم می کنند
برای نمونه این سایت رو ببینید
http://www.mobilekar.ir/key640_2.html
منظورم این پنجره های شبیه موبایل درست شدن هستش
m.hamidreza
جمعه 18 آبان 1386, 11:27 صبح
هر صفحه ای مجموعه ای از یک یا چند جدول یا لایه هست که در واقع شما با استفاده از اونا میتونی چیدمان اشیاء صفحه رو انجام بدی ! موبایل ها یه سری تصاویر هستن که در کادر هر جدول یا سلول اون جدول هستن و پیش زمینه شون یه رنگه که حالا اینجا سبزه . . . کادر های بالای صفحه هم همینطور . روی صفحه Right Click کن و View Source رو ببین .
alinaghiha
جمعه 18 آبان 1386, 22:46 عصر
مطلبی که نوشتید درسته اما باید نرم افزاری برای ساخت این پنجره ها باشه وگرنه اینطوری باید کلی عذاب بکشیم
من قبلا این کارو می کردم هم تمیز نمی شد هم سخت بود آیا راه دیگه یا نرم افزار خاصی برای این کار هستش
ممنون
m.hamidreza
جمعه 18 آبان 1386, 23:41 عصر
وگرنه اینطوری باید کلی عذاب بکشیم
چه عذابی ؟!!
من قبلا این کارو می کردم هم تمیز نمی شد هم سخت بود آیا راه دیگه یا نرم افزار خاصی برای این کار هستش
ممنون
نرم افزار واسه اون چیزی که شما تو ذهنته خیر ! ولی کلا برای طراحی میتونی از MS Expression Web استفاده کنی . . .
alinaghiha
دوشنبه 21 آبان 1386, 19:24 عصر
ممنون از پاسخ شما
از کلمه عذاب منظورم اینه که مثلا من 10 تا پنجره دارم باید ده تا پنجره رو دونه دونه بسازم
نرم افزار رو پیدا کنم تست کنم ببینم چی میشه
بازم ممنون از لطفتون
m.hamidreza
سه شنبه 22 آبان 1386, 12:01 عصر
ممنون از پاسخ شما
از کلمه عذاب منظورم اینه که مثلا من 10 تا پنجره دارم باید ده تا پنجره رو دونه دونه بسازم
شما یکیشو که ساختی واسه بقیه کدشو Copy-Patse میکنی دیگه !
alinaghiha
چهارشنبه 23 آبان 1386, 23:37 عصر
باشه
همین کارو میکنم
ممنون
mosyhey
چهارشنبه 30 آبان 1386, 14:21 عصر
می توان گفت هر پنجره ای که مثلاً در این سایت شکل موبایل است را می توان از یک جدول 3 × 3 ایجاد کرد. برنامه خاصی هم فکر نکنم باشد مگر همان برنامه های گرافیکی و یا تولید html. اینکه کار شما ظریف در نیامده بر می گردد به اشتباهاتی در فتوشاپ یا کد نویسی html داشته اید.
کمی توضیح می دهم، اگر واضح نبود بگویید یک مثال عملی بگذارم.
همان طور که گفته شد یک جدول 3 × 3 ایجاد می کنیم به نحوی که تمام خواص مثل بوردر و دیگر فاصله انداز هایش 0 باشد. 4 خانه ای که در گوشه هاست بایستی دارای ارتفاع و عرض ثابت و برابر عکسی که بریده ایم باشد. قطعات گوشه عکس را در بکگراند این چهار خانه گوشه قرار می دهیم و در تمام این چهار خانه نیز عکسی ترانسپرنت به همان اندازه نیز قرار می دهیم (روی بکگراند) تا با کوچک کردن صفحه این خانه ها کوچکتر نشود.
خانه های وسط ردیف های بالا و پایین نیز در بکگراند عکسی باید باشد که هر چه کش بیاید و آن عکس تکرار شود باز هم به دو خانه اطراف چسبیده به نظر آید و عکس این طوری به نظر برسد که یکپارچه است. همچنین دو خانه وسط ستون های اول و سوم.
خانه وسط نیز باید عکسی در بکگراندش قرار گیرد که از چهار طرف هر چه کش آید و تکرار شود پیوسته از دیدنش احساس جدایی ایجاد نشود.
اما برای تولید چنین تصاویری در فتوشاپ می توانید یک عکس 90 × 90 ایجاد کنید و سپس آنها را به 0 اسلایس 30 × 30 تقسیم کنید. چهار خانه گوشه ها می تواند هر چه خواستید باشد. خانه های وسط ستون اول و سوم بایستی دارای خط افقی تقارن باشد و همچنین خانه های وسط ردیف اول و سوم دارای خط عمودی تقارن و خانه مرکز هم تقریباً تمام یک رنگ.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.