ورود

View Full Version : مرجع حل مشکلاتی که تا حالا بی جواب مونده

مبین رنجبر
شنبه 19 آبان 1386, 13:00 عصر
سلام دوستان ...من یه چند روز توی این فکر بودم که بلاخره این مشکلاتی که بی جواب مونده در ضمینه برنامه نویسی VB آخرش هیچ کدون به نتیجه نرسیدند و بی جواب رها شدند

منم به فکرم زد که بیام یه تاپیک مرجعی بزنم که با همفکری کاربران عزیز مشکلات عمومی که بیشتر برنامه نوسا با هاش مواجه هستند رو حل کنیم ( البته مشکلات خصوصی کابرانو نمی گم ، فقط مشکلات عمومی ) .... من تا اونجایی که به فکرم رسید یه چند تایی رو نوشتم تا حل کنیم .... اگر کاربران عزیز مشکلات دیگری رو می شناسند مطرح کنند تا با همفکری هم حل کنیم ....

مثل :

سورس یا آموزش 100 % عملی ارسال ایمیل به تمام سرورها اعم از : یاهو ، جیمیل ، هاتمیل ، و ...

البته این مشکل عمومی کاربرا تا اونجایی که من می دونم هست که تاحالا هم هیچ سورسی در اختیار نیست که 100 % عملی باشه برای همه سرور ها ......... البته دوستان من فقط به این مشکل اشاره ندارم .... من تا اونجایی که به فکرم رسید یه چند تایی از مشکلات عمومی کاربرا رو نوشتم تا حل کنیم .... اگر کاربران عزیز مشکلات دیگری رو می شناسند مطرح کنند تا با همفکری هم حل کنیم ....

ali_habibi1384
شنبه 19 آبان 1386, 13:54 عصر
مشکل من درباره چگونگی ارسال صدا از میکرفن به اسپیکر حل نشده مونده!

مبین رنجبر
شنبه 19 آبان 1386, 14:35 عصر
بله توی همین اول کار این تاپیک حرف های من برعکس تشخیص دادند .... جناب آقای Ali_habibi1384 من که 2 بار گفتم = فقط مشکلات عمومی تمام برنامه نویسان

فقط مشکلات عمومی برنامه نویسان ، نه مشکله یه کاربر

مشکلات شخصی یه کاربر جاش اینجا نیست .. جاش روی صفحه اصلی برنامه نویسی مربوط به VB هست ( صفحه اصلی )

ali_habibi1384
یک شنبه 20 آبان 1386, 07:36 صبح
اگه کسی به این تاپیک جواب می داد یعنی کسی یاد داشت پس اگه کسی یاد نداره یعنه مشکل همه هست پس عمومیه!

مبین رنجبر
یک شنبه 20 آبان 1386, 09:29 صبح
جناب Ali_habibi1384 این مشکلی که شما مطرح کردی خیلی وقته حل شده .... من تاحالا برای همین مشکل شما 100 تا مثال و سورس دیدم ... بهتره یه جستجوی پیشرفته بکنی ...... لازم به ذکره که آقاجون من تازه 1 روزه این تاپیکو زدن و شما انتظار داری همه کاربرای این سایت توی این 1 روز جواب بدن ؟

مبین رنجبر
دوشنبه 21 آبان 1386, 09:13 صبح
کسی جواب نمی ده ؟ حتما دوست ندارین هم فکری کنیم درباره حل مشکلات برنامه نویسا

perfeshnal
دوشنبه 21 آبان 1386, 13:51 عصر
سلام

به نظر من اکثر دوستان در برقرار کردن ارتباط VB با SqlServer مشکل دارند. در همین صفحه اول سایت هم چند تا تاپیک در همین رابطه هست.اگر در این تاپیک بطور کامل این قضیه توضیح داده بشه خیلی عالیه هر کمکی هم از دست من بر بیاد در خدمت هستم.

مبین رنجبر
دوشنبه 21 آبان 1386, 14:07 عصر
من با نظر دوست عزیز Perfeshnal کاملا موافقم ... ایشون به یکی از مشکلی که اکثر برنامه نویسا باهاش مواجه هستند اشاره کردند و با همفکری هم این مشکلو حل می کنیم ... البته خودمم اول کار با مشکل ارسال ایمیل اشاره کردم .......

دوست من Perfeshnal جان بهره یه توضیح کلی از استفاده Sqlserver در وی بی بنویسی که یه استارتیم واسه همه باشه ... البته من خودم اطلاعات کاملی در این ضمینه ندارم ....

perfeshnal
دوشنبه 21 آبان 1386, 14:48 عصر
جناب Lsass.CRC32 در اولین فرصت مطلبی رو راجب ارتباط vb و sql می نویسم.
ولی اول از همه سوالی که شما مطرح کردید و به قول شما خیلی ها مشکل دارند فرستادن ایمیل از طریق برنامه است در زیر من برنامه ای رو می ذارم که به سادگی می تونید بدون داشتن سرور و بدون هیچ مشکلی ایمیل ارسال کنید این کار با یک DLL به نام AOSMTP انجام میشه من خودم تست کردم و جواب میده :لبخندساده:
بعد از گرفتن برنامه اون رو روی سیستم نصب کنید داخل پوشه نصب چند برنامه نمونه راجب استفاده از DLL هست فقط اینو بگم که این DLL کرک نشده و DEMO است. خودتون دنبال کرکش بگردید.
موفق باشید.

مبین رنجبر
دوشنبه 21 آبان 1386, 15:56 عصر
perfeshnal جان ... این مشکل ارسال ایمیل تا اونجایی که من می دونم اگر با dll و یا Ocx باشه خیلی دردسر سازه ... مثلا اگر در ساخت ویروس بخوایم کمک بگیریم ، ما که نمی تونیم همراه فایل Server یا همون تروجان خودمون ، یه سری فایل های دیگه هم بفرستیم این مشکل سازه ... پس بهتره یا بصورت ماژول باشه یا Api های عمومی ویندوز .... تا اونجایی که من می دونم توی کتابخانه URL.DLL یه سری توابع از نوع MAPI32 هست که اسم یکی از تابع هاش هست : MAPISendMail ... شاید بشه روی این یه کم کار کرد ....

مبین رنجبر
سه شنبه 22 آبان 1386, 19:07 عصر
perfeshnal جان این dll ای که گذاشتی اینم کارساز نیست ... مثله همه سورس ها Mail Server میخواد و این فایده ای نداره

perfeshnal
سه شنبه 22 آبان 1386, 19:24 عصر
نه عزیز احتیاج به میل سرور نداره شما فقط ایمیل فرستنده ، ایمیل گیرنده و متن پیام رو بنویس و روی دکمه send کلیک کن لازم نیست میل سرور وارد کنید.

hrj1981
سه شنبه 22 آبان 1386, 20:58 عصر
آقا برنامه کار می کنه
وقتی برنامه مسیجش را می فرسته توی قسمت اسپم ایمیل می ره
خیلی جالبه

مبین رنجبر
چهارشنبه 23 آبان 1386, 19:23 عصر
perfeshnal جان ... این مشکل ارسال ایمیل تا اونجایی که من می دونم اگر با dll و یا Ocx باشه خیلی دردسر سازه ... مثلا اگر در ساخت ویروس بخوایم کمک بگیریم ، ما که نمی تونیم همراه فایل Server یا همون تروجان خودمون ، یه سری فایل های دیگه هم بفرستیم این مشکل سازه ... پس بهتره یا بصورت ماژول باشه یا Api های عمومی ویندوز .... تا اونجایی که من می دونم توی کتابخانه URL.DLL یه سری توابع از نوع MAPI32 هست که اسم یکی از تابع هاش هست : MAPISendMail ... شاید بشه روی این یه کم کار کرد ....

perfeshnal
چهارشنبه 23 آبان 1386, 20:19 عصر
اینقدرها هم دردسر نداره ما جنبه خوبش رو در نظر می گیریم دیگه همه که نمی خوان ویروس بنویسن بالاخره اینم یک راهشه دیگه و اولین راهی که من می بینم جواب میده و بدون دردسره

مبین رنجبر
چهارشنبه 23 آبان 1386, 20:32 عصر
perfeshnal جام حرف شما کاملا درسته ... اما بهتره دنبال یه روش بهتر ، راحت تر و آسون تر بگردیم...

مبین رنجبر
جمعه 25 آبان 1386, 08:53 صبح
کاربران عزیز میتونند مشکلاتی که به نظرشون اکثر مواقع پرسیده میشه و بی نتیجه می مونه رو اینجا مطرح کنند تا با همفکری هم حل کنیم ... در حال حاظر مشکل ارسال ایمیل در حال حل شدن هست .........

بازم می گم : فقط مشکلات عمومی ، نه مشکل یک کاربر

مبین رنجبر
شنبه 26 آبان 1386, 14:51 عصر
دوستان اصلا همکاری نمی کنن

Hamid_Reza_xx
سه شنبه 01 بهمن 1387, 02:43 صبح
اي كاش كسي كمك مي كرد.

OCTAGON
سه شنبه 01 بهمن 1387, 08:35 صبح
سلام
تاپیک جالبی هست
فکر می کنم که می توانید با کمک از مدیران سایت یک آمار نصفه و نیمه از تاپیکها و موضوعات آن بدست آورید. با اینکار مطمئنا مشخص می شود که تاپیکها بیشتر در چه زمینه ای مطرح شده که خودش می تواند کمک زیادی برای پیدا کردن مشکلات حل نشده باشد. همچنین یک راِِی گیری کوچولو هم می تواند به شما عزیزان کمک کند تا موارد مشکل را پیدا کنید.
یک راه دیگر هم تجزیه و تحلیل یک پروژه است که نکات کلیدی آن نمایان شود و بعد از آن با تجربه اساتیدی چون شما به راحتی می توانید گلوگاه های یک پروژه را تشخیص دهید.

با تشکر
امیر