PDA

View Full Version : این کد چی کار می کنه؟؟

naeeme
شنبه 19 آبان 1386, 14:48 عصر
یه پروژه دست من رسیده که این 3 خط برای من ایجاد مشکل کردن:

ReDim lngArrEle(0 To lngCols - 1, 0 To lngRows - 1)

Open Str_Preview_File_Path & "\" & Str_Preview_File_Name & "." & Srt_Ext_Download For Binary As #21 'lng_HFile

Get #21, , lngArrEle()

سوال:
دستور Get چه جوری این ماتریس رو پر می کنه؟ در واقع سوال در اینجاست که اگر این فایل باینری 40 بایت داشته باشه، هر چند بایت در یک خانه ماتریس قرار می گیرند؟ ترتیب پر شدن خانه های ماتریس به چه صورت هست؟ یعنی اول خانه های سطر 1 پر می شوند و سپس خانه های سطرهای بعد؟( خانه هایی با اندیس
(1,i))
می خوام نتیجه بگیرم که بایت 30ام این فایل در کدام خانه ماتریس قرار می گیرد.

توجه:
ماتریس از نوع long هست.

ali_habibi1384
شنبه 19 آبان 1386, 16:07 عصر
شاید اونی که شما رو به اشتباه انداخته فکر می کنی اینا یه تابع از خود VB هست در حلیکه یک ماژول بوده و الان چون وجود ندارن واست ایجاد مشکل کرده.!

naeeme
شنبه 19 آبان 1386, 16:22 عصر
مگه GET برای خواندن از فایل باینری در VB نیست؟؟؟
تا اونجا که از VB یادم هست، با Open یک فایل رو باز می کردیم و با Put درش می نوشتیم. برای خواندن هم از Get استفاده می کردیم.
در ضمن GET مطمئنا متد تعریفی برنامه نویس نیست. چون زمان اجرا مثل دستورات VB اجرا میشه. یعنی اگر توسط برنامه نویس تعریف شده بود، با زدن کلید F8، باید به داخل آن متد هدایت می شدیم؛ در حالیکه چنین اتفاقی نمی افته.

لطفا
طوری راهنمایی کنید که دقیقا نحوه پر شدن بایت به بایت این ماتریس رو بتونم درک کنم. چون این خطوط باید به زبانی دیگه ترجمه بشن که در اون می تونم طول بلاک خوانده شده از فایل رو تعریف کنم.