PDA

View Full Version : مشکل در برنامه انبار

maisam57
یک شنبه 20 آبان 1386, 09:51 صبح
سلام
چطوری توی برنامه انبار چند تا کالا رو که میفروشم در مون حال که ثبت شدند چاپ بشن
شما در نظر بگیرید که روزانه چندینکالا فروخته میشه من میخوام چند تا کالایی الان وارد کردم رو در جا روی کاغذ چاپ کنم
هرچی سرچ کردم چیز خوبی پیدا نکردم

Valadi
یک شنبه 20 آبان 1386, 10:14 صبح
سلام استاد ثوامری
امیدوارم که حالتان خوب باشد
من یک راه پیشنهاد می دهم که اطلاعات را لینک بدید به صفحه گزارش
مثلا
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
Form1.QRLabel1.Caption:=Form1.Edit1.Text;
end;

موفق و سرافراز باشید

mehdi_mohamadi
یک شنبه 20 آبان 1386, 17:50 عصر
سلام
چطوری توی برنامه انبار چند تا کالا رو که میفروشم در مون حال که ثبت شدند چاپ بشن
شما در نظر بگیرید که روزانه چندینکالا فروخته میشه من میخوام چند تا کالایی الان وارد کردم رو در جا روی کاغذ چاپ کنم
هرچی سرچ کردم چیز خوبی پیدا نکردم
دوست عزیز ممکنه توضیح واضحتری ارائه کنی تا دقیقا" بفهمم چی کار میخوای کنی

dkhatibi
یک شنبه 20 آبان 1386, 20:26 عصر
منظور از الان چیست؟
اگر امروز هست باید به جداولت تاریخ را اضافه کنی و با اون کوئری بگیری. اگر باز شدن برنامه است می تونی از خواص Update رکوردها یا باز هم یک فیلد اضافی بولی استفاده کنی که با بستن هر بار فرم اون به صفر تعییر می کنه و با ورود رکورد مقدار یک می گیره!

surushm
دوشنبه 21 آبان 1386, 08:32 صبح
دوست عزیز
کالایی که الان میفروشی یعنی کالاهایی که رسید انبار شده است پس از این رسید میبایست چاپ بگیری

Missagh
دوشنبه 21 آبان 1386, 10:39 صبح
سلام. راستش من صورت سوال رو دقیقا نمی‌فهمم! ولی از اونجایی که یک پروژه کامل برنامه انبار داشتیم شاید بتونم کمکت کنم. فقط لطف کن و یک بار دیگه صورت سوال رو کامل تر توضیح بده! اگر منظورت اینکه که رکوردی که هنوز Post نشده رو میخوای ازش رسید انبار درست کنی کاملا کاری از نظر اصول انبارداری و حسابداری اشتباه است. اگر منظور دیگه‌ای داری که کمک کن تا بفهمم مشکل چیه!

Saeid59_m
دوشنبه 21 آبان 1386, 12:46 عصر
فکر می کنم برنامه ای که شما نوشته اید به این صورته که کاربر کالا های خارج شده از انبار را پشت سر هم وارد می کند . که اگه اینطور باشه بهتره ساختار برنامتون رو عوض کنید و اصول حسابداری را رعایت کنید . برای هر ورود یا خروج از انبار بایستی سند صادر گردد . که در این صورت براحتی می توانید سند مربوطه را چاپ کنید .