View Full Version : خواندن کاراکتر 0
hooooman
دوشنبه 21 آبان 1386, 08:56 صبح
سلام
وقتی 1 فایل متنی که تحت داس ساخته شده رو توی ویندوز باز میکنم کاراکتر 0 رو نشون نمیده (با open و input)
چیکار باید کرد
ali_habibi1384
دوشنبه 21 آبان 1386, 14:38 عصر
فایلتون با چه فرمتی ایجاد شده؟ باینری یا متنی؟
hooooman
دوشنبه 21 آبان 1386, 16:21 عصر
فایلتون با چه فرمتی ایجاد شده؟ باینری یا متنی؟
متنی! توش کاراکتر صفر داره اما وقتی تو برنامم بازش میکنم کلمه هایی که بینشون کاراکتر صفر بوده بهم میچسبن انگار هیچ فاصله ای بینشون نیست
hamed_arfaee
دوشنبه 21 آبان 1386, 17:45 عصر
با سلام
شاید کاراکتر کد 0 هست یعنی نال
مثلا برا جدا کردنش از chr(0) استفاده کنید و یا برا پیدا کردنش از متد isnull خود وی بی استفاده کنید
ali_habibi1384
دوشنبه 21 آبان 1386, 20:11 عصر
شما اصلا نباید فیلهایی رو که با برنامه نویسی ایجاد کردین با ویندوز باز کنین باید با زبانهای تحت ویندوز اونو باز کنین چون کاراکترهایی که ما می زاریم اونجوری که فکر می کنیم برای ما نشون داده نمی شن و خود سیستم اونا رو می شناسه یعنی کاراکترهای نامرئی که خود سیستم اونا رو پیدا می کنه.
hooooman
سه شنبه 22 آبان 1386, 08:32 صبح
شما اصلا نباید فیلهایی رو که با برنامه نویسی ایجاد کردین با ویندوز باز کنین باید با زبانهای تحت ویندوز اونو باز کنین چون کاراکترهایی که ما می زاریم اونجوری که فکر می کنیم برای ما نشون داده نمی شن و خود سیستم اونا رو می شناسه یعنی کاراکترهای نامرئی که خود سیستم اونا رو پیدا می کنه.
سلام
دقیقا همینطوریه که گفتین منم منظورم از ویندوز همین بود . من این فایلو با وی بی باز میکنم و این مشکل رو وقتی میبینم که 1 خط از فایلرو توی textbox یا label میذارم یا 1 خطشو میذارم توی 1 متغیر و قسمتیشو با mid$ جدا میکنم و اونو میذارم توی text یا label
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.