View Full Version : نشاندن ندادن نوشته ها با استفاده از فونت جدید
amir_pro
دوشنبه 21 آبان 1386, 17:37 عصر
سلام به دوستان
یک برنامه نوشتم که از 3 تا فونت به نامهای 2Titr,2Bardia,2kamran استفاده می کنه-توی کامپیوتر که برنامه را نوشتم همه ی نوشته های برنامه را درست نشان می دهد ولی وقتی روی کامپیوتر دیگه می برم به صورت مستطیل نشان می دهد. این نکات را هم ذکر کنم که:
1)ویندوز را از داخل control panel فارسی کردم
2)فونت ها را قبل از اجرای برنامه نصب کردم (با اینکه از قبل همان فونت روی سیستم بود آن را پاک کردم و دوباره نصب کردم)
3)برنامه را با دلفی 7 نوشتم.
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم.
ممنون
پرواز
دوشنبه 21 آبان 1386, 17:58 عصر
از کنترل پنل چطوری فارسی کردی؟
همه نکاتش رو رعایت کردی؟
amir_pro
دوشنبه 21 آبان 1386, 18:21 عصر
از سربرگ Regional option -قسمت بالا فارسی و از قسمت پایین ایران را انتخاب کردم
از سربرگ دوم تیک اول را برای زبانهای راست به چپ انتخاب کردم
از سربرگ سوم هم فارسی را انتخاب کردم
پرواز
دوشنبه 21 آبان 1386, 18:29 عصر
اینا که درسته.
یه چیز دیگه به ذهنم میرسه. شنیدم که فونتهای نصب شده رو اگه بری رو یه سیستم دیگه استفاده کنی ممکنه رو اون سیستم جواب نده. شما فونت رو از کجا کپی کردی؟ از فولدر فونت تو کنترل پنل یا اینکه از فونتهای خام نصب نشده استفاده کردی؟
dkhatibi
دوشنبه 21 آبان 1386, 21:20 عصر
سیستم هر دو ویدوز انگلیسیه یا یکیشون ویندوز فارسیه
amir_pro
سه شنبه 22 آبان 1386, 05:37 صبح
جناب پرواز
فونتها را که کنار فایل exe هست را قبل از اجرای برنامه کپی کردم داخل پوشه فونت در control panel
جناب dkhatibi
هر دوی ویندوزها یکی هستند و همه تنظیم های ویندوز مثل هم است
dkhatibi
سه شنبه 22 آبان 1386, 06:18 صبح
من با فونتهای b...مشکلی ندارم. به فوننتهای استاندارد رو بیاریدو معمولا از Tahoma استفاده می شود.
پرواز
سه شنبه 22 آبان 1386, 06:54 صبح
جناب پرواز
فونتها را که کنار فایل exe هست را قبل از اجرای برنامه کپی کردم داخل پوشه فونت در control panel
دوست عزیز، منظور من این نبود.
ببینید شما یه بار میای فونتهایی که استفاده کردی رو از تو فولدر فونت کامپیوتر مبدا کپی میی کنی و روی کامپیوتر مقصد Paste می کنی.
اینو مطمئن نیستم ولی شنیدم که اینجوری فونت با مشکل مواجه میشه و بعضی جاها جواب نمیده.
راهی که من بهت پیشنهاد می کنم اینه که فونت تو از فولدر ویندوز کپی نکنی. یعنی از فونت نصب شده استفاده نکنی. می تونی به پکیج های نرم افزاری که فونت هم داخلشون دارند مراجعه کنی.
amir_pro
سه شنبه 22 آبان 1386, 07:31 صبح
حرف شما را قبول دارم ولی همه این کارها را کردم ولی باز جواب نمیده
پرواز
سه شنبه 22 آبان 1386, 09:10 صبح
ببینم اینایی که میگی خوب نمایش نمیده رو با یه فونت مثل Tahoma امتحان کردی ببینی جواب میده یا نه؟ امتحان کن اگه درست بود پس مطمئن میشی که مشکل از فونته.
اونوقت یا همه فونتها رو Tahoma کن یا از فونتهای B استفاده کن (مثلا BTitr).
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.