ورود

View Full Version : ارتباط بین برنامه های مجزا

MMR_1344
سه شنبه 22 آبان 1386, 13:29 عصر
با سلام به تمامی دوستان
من تعدادی برنامه رو بصورت مجزا نوشته ام که هر یک کار خاصی انجام میدهد و از اطلاعات هر یک فایل دیگری را اجراء می کنم (یعنی ورودی هر برنامه خروجی برنامه قبلی است)
اگر بخواهم این برنامه ها رو به هم متصل کنم چه راهی وجود داره (البته نگید مجدداً هر یک رو بنویس که خیلی کار میبره)
البته یاد آور شوم که در هر یک از برنامه هام نیز از تعدادی کتابخانه استفاده کردم و تعدادشون نسبتاً زیاده

vbhamed
سه شنبه 22 آبان 1386, 14:21 عصر
سلام
خب شما باید توضیح کاملتری بدین که کار هر قسمت چیه و یا اینکه خروجی هر برنامه به چه صورتیه در چه زمانی تهیه می شه
اما فکر کنم می تونید یک برنامه دیگر بنویسید که این چند برنامه شما رو به ترتیب اجرا کنه

MMR_1344
سه شنبه 22 آبان 1386, 14:43 عصر
دوست عزیز توضیح اینکه

برنامه اول اطلاعاتی رو از یک فایل اکسس میگیره و رو اون محاسباتی رو انجام میده تا به نتیجه مورد نظر خودش برسه بعد اون اطلاعات محاسبه شده رو بیرون میده البته در حال حاضر اونها رو درون یک فایل برام نگهداری میکنه

برنامه دوم هم بر اساس اطلاعات بدست آمده در بخش اول محاسبات جدیدی رو انجام میده

حالا من میخوام این دو برنامه رو به هم بچسبونم البته لازم بذکره که هر دفعه خروجی برنامه اول و ورودی برنامه دوم رو معرفی میکنم حالا میخوام بدون معرفی این دو فایل (یعنی بدون ساخته شدن فایل ) اطلاعات رو از برنامه اول به برنامه دومم ارسال کنم

اگر محبت کنید و پاسخی بدید ممنون میشم

MMR_1344
چهارشنبه 23 آبان 1386, 06:53 صبح
از دوستان کسی نیست پاسخی بده

ali_habibi1384
جمعه 25 آبان 1386, 15:06 عصر
شما می تونید کارهای صفحه کلید و موس رو شبیه سازی بکنید اونم با توابع API که قبلا توی همین سایت آپلود کردم . یعنی برنامه دیگه رو اجرا کنید و در حالت minimize کارهایی رو که لازم دارید بدون نشان دادن فرم با بازسازی کارهای صفحه کلید و موس انجام بدید.
البته اگه من بودم ترجیح می دادم که دوباره برنامه رو بنویسم
این اون تاپیکی که گفتم باید توی صفحه های مختلفش رو نگاه کنین.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=83751

MMR_1344
شنبه 26 آبان 1386, 07:33 صبح
یعنی اینکه هیچ راحی برای ارتباط وجود نداره و اگر بخواهیم برنامه با قسمتهای زیادی رو بنویسیم نمیتونیم اون رو به اجزاء کوچکتر تقسیم کنیم بعد اونها رو به هم متصل کنیم
اگر اینجور باشه که برنامه نویسی خیلی مشکل میشه