View Full Version : تعریف دو کلید به جای دو کلیدScrollbar
sensual_boy
پنج شنبه 24 آبان 1386, 09:26 صبح
با عرض سلام و احترام/چطور میشه دو کلید تعریف کرد که این دو کلید به جای دو کلید Scroll برای پیمایش در Scrollbox عمل کنند. ضمنا من از این کد استفاده کردم
ScrollBox1.ScrollBy(-50,0);
این کد دقیقا همانند کلیدهای Scroll عمل نمیکند. با هر بار کلیک مقدار 50 به طرف راست حرکت میکند ، یا به عبارت دیگه مقدار 50 به Scrollbox اضافه میکنه در صورتی که هیچ شیء وجود ندارد، من میخوام به اندازه محتوی شی این حرکت انجام شه
Hamid_PaK
پنج شنبه 24 آبان 1386, 10:56 صبح
اگر کنترل داخل این ScrollBox یکپارچه (Image) باشد، شما باید با استفاده از واقعه OnMouseDown, Move, Up کنترل داخل این ScrollBox آن را راهنمایی و حرکت دهید.
یا حق ...
sensual_boy
پنج شنبه 24 آبان 1386, 14:41 عصر
خیر، من دقیقا میخوام عملکرد کیدهای دو طرفه Scroll در مورد دو Button عمل کنند.
حال سئوالم اینه که با چه کدی میشه عمکرد دو کلید Scroll رو شبیه سازی کرد
Hamid_PaK
پنج شنبه 24 آبان 1386, 19:41 عصر
ببینید شما باید یک شئی درون scrollbox داشته باشید تا scrollهای آن فعال و قابل استفاده شوند!!!
سپس از خصوصیت تک تک ScrollBar ها برای تعیین موقعیت آنها استفاده کنید.
ScrollBox1.HorzScrollBar.Position := 5;
یا حق ...
sensual_boy
جمعه 25 آبان 1386, 17:34 عصر
داخل Scrollbox شیء به اندازه کافی تا جایی که Scrollها را فعال کند وجود دارد. از این کد هم استفاده کردم،منتها Postion فقط موقعیت Scroll را تعیین میکند و با کلیک دوباره این عمل تکرار نمیشود.
همانطور که اول گفتم من کلیدی میخواهم که دقیقا همانند کلیدهای Scroll عمل کند.
مثلا. با یکبار کلیک به مقدار معین Scroll انجام میشود. یا با فشرده نگه داشتن ماوس روی دو کلید Scroll میدانید که پیمایش بدون وقفه تا زمان به پایان رسیدن اشیاء ادامه پیدا میکند.
حالا میخوام بدونم کدی وجود داره که این حالات رو در مورد Buttonهای اختیاری انجام بده.
با احترام و عذرخواهی از طولانی شدن سئوالهای بنده
Hamid_PaK
شنبه 26 آبان 1386, 16:29 عصر
نوشتن یک تابع که دقیقا عمل دکمه های اسکرول باکس رو شبیه سازی کنه عملا کار سختی نیست ! من با نوشتن اون فرمان فقط قصد نمایش روش کار رو داشتم.
مثلا همون کد به این شکل تصحیح خواهد شد:
ScrollBox1.HorzScrollBar.Position := ScrollBox1.HorzScrollBar.Position +1;
یا حق ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.