PDA

View Full Version : اجرای یک برنامه در فورم !! ؟؟

fire-wizard
جمعه 25 آبان 1386, 00:44 صبح
با سلام خدمت دوستان .

چه جوری میشه یک برنامه رو اجرا کرد به صورتی که برنامه ی اجرا شده در برنامه ما قرار بگیره .
یعنی پنجره ی پرژه ی ما بشه پدر و پنجره ی برنامه ی اجرا شده بشه فرزند و اصلا از پنجره ی پرژه ی ما خارج نشه .

من در این مورد هیچ اطلاعای ندارم .

دوستانی که لطف میکنن و کمک میکنن لطفا کد مربوط به این کار یا یک مثال برای این کار بزارن اینجا .

با تشکر .

vcldeveloper
جمعه 25 آبان 1386, 01:08 صبح
OLE Container را جستجو کنید

fire-wizard
شنبه 26 آبان 1386, 00:17 صبح
اقا علی من هر چی جست و جو کردم نتونستم چیزی مفیدی پیدا کنم .

والا داخل همین سایت هم چند نفر دیگه سوال کرده بودن به اونا هم گفته بودین باید از OLE استفاده کنید .( فقط همین )

من واقعا به انجام این کار نیاز دارم . لطفا یکم بیشتر راهنماییم کنید .

خیلی بهش نیاز دارم .

با تشکر

vcldeveloper
شنبه 26 آبان 1386, 03:23 صبح
مشخص نیست که چه فایلی را برای چه منظوری می خواید در داخل برنامه خودتون باز کنید.
OLE Container را اصلا آزمایش کردید؟!

dkhatibi
شنبه 26 آبان 1386, 06:12 صبح
فرم حاوی Ole Container را Child و فرم اصلی را MDIForm قرار داده اید؟

fire-wizard
شنبه 26 آبان 1386, 23:58 عصر
با تشکر از جواب های شما دوستان .

-من میخوام یک فایل با پسوند exe رو که خودم نوشتمش توی فورمم بارگذاری کنم .

اقا علی من این OLE رو از تب System امتحان کردم ولی راستش نتونستم باهاش کار کنم . از اونجایی هم که خیلی به انجام این کار نیاز دارم به صورت متوالی به این تاپیک سر میزنم تا شاید جوابم رو بگیرم که هنوز به نتیجه ای نرسیدم . :ناراحت:

لطفا یک راهنمایی کلی در این مورد بکنید . :لبخندساده:

با تشکر

vcldeveloper
یک شنبه 27 آبان 1386, 04:06 صبح
من این OLE رو از تب System امتحان کردم ولی راستش نتونستم باهاش کار کنم . از اونجایی هم که خیلی به انجام این کار نیاز دارم به صورت متوالی به این تاپیک سر میزنم تا شاید جوابم رو بگیرم که هنوز به نتیجه ای نرسیدم .
وقتی می خواید از OLE استفاده کنید، باید برنامه دوم هم که Document مربوطه را ویرایش میکنه، از OLE پشتیبانی کنه.
من نمی دونم چطور میشه برنامه ایی را که بصورت یک Process مستقل اجرا میشه و از OLE هم پشتیبانی نمیکنه، بصورت یک کنترل فرزند در پنجره مربوط به یک Process دیگه نمایش داد.

ho.yasreby
دوشنبه 28 آبان 1386, 18:18 عصر
من هم این مشکل را دارم یعنی می خواهم فایل exe را در برنامه run کنم اگر ممکنه راهنمایی کنید