View Full Version : OLE
bigcowboy
جمعه 25 آبان 1386, 02:16 صبح
من خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
من قبلا vb6 کار میکردم تو vb6 یه کامپوننت هست که اسمش OLE هست وقتی add میکنی به فرم یه قسمت داره که insert object هست که میتونی مثلا word یا ms paint رو انتخاب کنی بعد نرم افزار مثلا word رو کامل در اختیارت میذاره و ...
حالا میخوام بدونم این کامپوننت در vb 2005 هم هست ؟ از کجا بیارمش؟
حامد فراست
شنبه 26 آبان 1386, 07:19 صبح
سلام
اگه اسم کامپوننت wordرو میدونی این کارو بکن :
روی منوی ToolBox راست کلیک کن(البته روی یکی از tab هاش مثل All Windows Form) از روی اون Choose Items را انتخاب کن و بعد از wizard ی که باز میشه tab مربوط به COM Componentرا انتخاب کن.و بعد دنبال component مورد نظرت بگرد. امیدوارم منظورت همین باشه
یا علی
__H2__
شنبه 26 آبان 1386, 12:37 عصر
سلام
بله تا حدودی در 2005 هم وجود دارد
و چه سوالی جالبی! چون خیلی از افراد و حتی برنامه نویسان حرفه ای دات نت نمیدانند که کنترلر WebBrowse همچین توانایی های دارد !!!!!!!!!!!!!
شما یک فابل doc را به کنترلر استاندارد WebBrowse دات نت بدهید و نتیجه را نظاره کنید!
bigcowboy
شنبه 26 آبان 1386, 13:16 عصر
منظورت همنون url هست؟
__H2__
چهارشنبه 30 آبان 1386, 17:17 عصر
سلام
بله!
یا با متد Navigate کنترل مورد نظر و...
نرگس حسینی
شنبه 16 آذر 1387, 09:39 صبح
سلام
چجوری میشه اطلاعات را از داخل فرم در سی شارپ دات نت به داخل یک فایل word منتقل کرد
Hossis
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 19:37 عصر
سلام
بله تا حدودی در 2005 هم وجود دارد
و چه سوالی جالبی! چون خیلی از افراد و حتی برنامه نویسان حرفه ای دات نت نمیدانند که کنترلر WebBrowse همچین توانایی های دارد !!!!!!!!!!!!!
شما یک فابل doc را به کنترلر استاندارد WebBrowse دات نت بدهید و نتیجه را نظاره کنید!
نتیجه را مناظره کردم ولی چه نتیجه تلخی بوجود میآید وقتی که کادر دانلود ظاهر میگردد
و تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
Hossis
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 19:42 عصر
سلام
چجوری میشه اطلاعات را از داخل فرم در سی شارپ دات نت به داخل یک فایل word منتقل کرد
اول باید او اطلاعات رو به کد اچتی ام ال تبدیل کرده و متن HTML را در یک فایل با فرمت doc ذخیره کنی
متد ذخیره هم text است نه باینری
Hossis
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 19:43 عصر
سلام
تبدیل به کد اچ تی ام ال کرده و با متد متنی و با پسوند doc ذخیره کنید
MHZ_zamani
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 10:50 صبح
ایا می شه در windows ادیتور word گذاشت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.