PDA

View Full Version : مشکل با اسمبلی و برنامه Masm32

Mehran NZ
جمعه 25 آبان 1386, 21:30 عصر
مشکل با اسمبلی و برنامه MASM32
دوستان عزیز این برنامه برای من فایلها رو کامپایل نمی کنه من برنامه زیر رو نوشتم ولی موقع کامپایل خطای file not loaded رو میده هم روی ویندوز ویستا و هم xp sp2 اجراش کردم ولی نتیجش یکی بود و فایل رو کامپایل نکرد
کمک کنید که خیلی گیرم
این برنامش

.486
.model flat,stdcall
option casemap:none

includelib c:\masm32\lib\kernel32.lib
includelib c:\masm32\lib\user32.lib

include c:\masm32\include\kernel32.inc
include c:\masm32\include\user32.inc
include c:\masm32\include\windows.inc

.data
MsgText db "hello world.",0
MsgTitle db "this is the .",0

.code
start:
invoke MessageBox,NULL,ADDR MsgText,ADDR MsgTitle,MB_OK or MB_ICONINFORMATION
invoke ExitProcess,NULL
end start

اینم عکس خطای ذکر شده (شنیدم tinypic هم ما رو تحریم کرده و عکسها رو نشون نمیده ولی برای من سالمه اگه عکس نمیاد بگید جای دیگه اپ کنم)

http://i3.tinypic.com/6taqn2d.gif

Alay102
شنبه 26 آبان 1386, 00:06 صبح
دوست عزیز برنامت از نظر دستوری هیچ مشکلی نداره !!!

Mehran NZ
شنبه 26 آبان 1386, 00:46 صبح
اقا درست شد مشکل از این کتاب بود که هیچی رو توضیح نداده بود تو قسمت تمرینهای امادش رفتم و مشکل رو فهمیدم
برای دوستان که ممکنه مشکل پیدا کنن می گم
1.بعد از نوشتن برنامه باید از داخل file\save یک اسم در مسیر دلخواه به با پسوند asm ایجاد کرد
2.از منوی project روی گزینه buld all کلیدکرد و بعد در مسیری که save فایل اول رو سیوکرده بودیم دو فایل دیگه با پسوندها exe و obj تولید می شن
برای اجرای برنامه هم از project باید روی run program کلیک کرد

Alireza Orumand
شنبه 26 آبان 1386, 09:09 صبح
مشکل از این کتاب بود که هیچی رو توضیح نداده بود
خیلی بده که از یه کتاب بسیار عالی به صورت رایگان استفاده کنیم(یعنی حتی 1 خط از برنامه رو هم عوض نکنیم) بعد یکی از بدیهیات و مسلمات کار رو خودمون در نظر نگیریم و وقتی تازه فهمیدیم چه سوتی دادیم بیایم تو سایت بگیم اشکال از کتاب بود که هیچ چیز رو توضیح نداده بود.
فکر کنم با این قدرشناسی که از امثال نویسنده این کتاب میکنیم ایشون واقعا برای ادامه کار دلگرم میشن و حتما باز هم این کار رو تکرار خواهند کرد.

Mehran NZ
شنبه 26 آبان 1386, 14:02 عصر
خیلی بده که از یه کتاب بسیار عالی به صورت رایگان استفاده کنیم(یعنی حتی 1 خط از برنامه رو هم عوض نکنیم) بعد یکی از بدیهیات و مسلمات کار رو خودمون در نظر نگیریم و وقتی تازه فهمیدیم چه سوتی دادیم بیایم تو سایت بگیم اشکال از کتاب بود که هیچ چیز رو توضیح نداده بود.
فکر کنم با این قدرشناسی که از امثال نویسنده این کتاب میکنیم ایشون واقعا برای ادامه کار دلگرم میشن و حتما باز هم این کار رو تکرار خواهند کرد.
سلام
شرمندم منظورم رو بد بیان کردم اخه کسی که2 روزه که یک زبان رو شروع می کنه بدیهیات هم براش سوال می شه( بالاخره یک جایی باید بدیهیات رو خوند تا بشه بدیهی)
این کتاب فقط نوشته بود روی build all کلیک کنید تا برنامه اجرا بشه ولی یکمکی باید بیشتر کار انجام می دادیم من هم متاسفانه تا حالا با اسمبلی و masm 32 کار نکرده بود
راستش تو p30 هم همین سوال رو پرسیده بودم و گفتن که نویسندش کارش عالیه
منهم همین جا از زحمات اقای نصیری تشکر می کنم و ازشون معضرتمی خوام :لبخندساده:

AbdollahSoft
دوشنبه 02 اسفند 1389, 21:04 عصر
سلام دوستان
من وقتی میخوام کدمو داخل masm اجرا کنم خطای زیر رو میده بعد دیگه اجرا نمیشه در حالی که وقتی داخل command Prompet فایل exe,obj میسازم خطایی نمیگیره و اونها رو میسازه
خطایی که میگیره:
Stopped at program entry point

xman_1365_x
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 20:17 عصر
سلام دوستان
من وقتی میخوام کدمو داخل masm اجرا کنم خطای زیر رو میده بعد دیگه اجرا نمیشه در حالی که وقتی داخل command Prompet فایل exe,obj میسازم خطایی نمیگیره و اونها رو میسازه
خطایی که میگیره:
Stopped at program entry point
خوب سورستون رو بزاريد،اما احتمالا پايان برنامه رو اشتباه مشخص كرديد.
سورستون 16 هست يا 32 ؟