ورود

View Full Version : خاطرات اولین همایش فاکس

mehran_337
شنبه 26 آبان 1386, 08:18 صبح
نمی دونم از کجا شروع کنم . بهتره از وقتی بگم که رسیدم به سالن .
روی درب ورودی یک پوستر سفید خود نمایی می کرد که روباه باهوش ما هم عکسش توش بود . چه جلوه ای داشت !
وقتی بالای پوستر جمله بزرگ " محل برگزاری کنفرانس تخصصی ویژوال فاکس ...."
وای موهای تن آدم سیخ می شد . خلاصه نمردیم و یه جا این جمله رو دیدیم. وارد سالن که شدم دیدم چند تا آدم باکلاس:لبخند: یه کارتی به سینه چسبوندن که بازهم آرم دوست داشتنی فاکس یا بهتر بگم نشان ذکاوت رو سینه شون بود . محمد علی حسین زاده - برگزار کننده
همه چی برنامه ریزی شده بود مثل همایش های وسیعتر که گروهی مدیریت می شد .
اما غربت فاکس و همه جا می شه دید .
بگذریم . از 20 سال تا 60 سال . باور کردنی نبود . فاکس مثل همیشه نشون داد کمیتی نیست کیفیته . چقدر حرصم دراومد وقتی دیدم از یزد - خوزستان - اهواز - کرمان - اصفهان ...
اومدند . نه مدیر بخشی بود نه ... فکر می کردم حداقل نصف بچه ها تهرانی باشن. اما از قرار معلوم بچه های تهران مشغله دارن و ما شهرستانیها بیکاریم و هر وقت دلمون بخواد هرجا می ریم.
چی بگم از محمدمهدی مفیدی . جوون خوش تیپ و باسوادی که همه زحمتهای تهیه و برنامه ریزی سالن و برعهده گرفت و با عشق و علاقه جلسات رو دنبال می کرد.
جالب تر از همه اینکه اکثریت شرکت کنندگان عضو این سایت نبودند. خانم میان سالی که 30 ساله با فاکس پلاس تحت یونیکس برنامه می نوشت ، آقایی واسه ساخت فرهنگ لغت در نگارستان و ... آمده بودند تا حمایتشونو اعلام کنند .
اینکه تو سلف سرویس :کف: چطور پذیرایی کردند و نهار چی بود بماند . عکسهای دسته جمعی - تکی - عکس با روباه فاکس - گفت و شنودها - خنده شوخی ها - تبادل اطلاعات - بحث های داغ - ارتباط فایل و پروژه ....
هیچکس میل رفتن نداشت . خلاصه بگم . وقتی جلسه تموم شد همه تقاضا کردند بازهم تکرار بشه همه تشکر کردند ، انجمن تشکیل بدیم ، کتاب بنویسیم ، تعاونی داشته باشیم و خیلی پیشنهادات دیگه .
همه لبخند به لب داشتن چون کلی مطالب یادگرفتیم و کلی دغدغه ها حل شد و با افراد مختلفی آشنا شدیم .
حرف آخر :
جناب حسین زاده ! خسته نباشید کار سختی بود اما ثابت کردی که خلاصه شد.
آقای مفیدی ! سنگ تموم گذاشتی .
و همه دوستان عزیزی که از راههای دور و نزدیک اومده بودید . برای دوستی با همه تون افتخار می کنم

IC_prog
شنبه 26 آبان 1386, 08:46 صبح
آقا ما که متاسفانه فرصت شرکت رو پیدا نکردیم .
اگر ممکنه یک PDF از موضوعات و بحثهای فنی و مقالات و ... تهیه کنید. تا ما هم بی نصیب نمونیم.:تشویق:

sassan
شنبه 26 آبان 1386, 10:09 صبح
سلام خدمت دوستان
من نیز به نوبه خود جا دارد از کلیه دوستان مخصوصا آقای حسین زاده عزیز و همچنین آقای مفیدی که برای برگزاری این کنفرانس زحمات بسیاری کشیدند تشکر و قدردانی کنم .
جای تمام دوستان خالی بود . من که به شخصه بسیار استفاده بردم مخصوصا از بحث هایی که حاوی سالها تجربه دوستان بود , کلی مطلب دستگیرم شد .
می تونم بگم تو این کنفرانس یک قدم درست و حسابی تو برنامه نویسی ( ویژوال فاکس پرو ) برداشتم . امیدوارم این شروع تداوم داشته باشد و من نیز سعی میکنم ارتباطم با سایت پر رنگ تر باشد .
در ضمن آقا مهران ... انشا الله کنفرانس بعدی تو رشت .:لبخند: به امید دیدار مجدد .

mehran_337
شنبه 26 آبان 1386, 11:17 صبح
آقا ساسان عزیز!
خیلی خوشحالم که در سایت مجدداد شما رو دیدم . به نوبه خود ورود شما رو خوشآمد عرض می کنم و منتظر ارسالهای تجارب شما هستیم.
این هم نتیجه برگزاری این همایش بزرگ با تعداد افراد اندک .

اگر ممکنه یک PDF از موضوعات و بحثهای فنی و مقالات و ... تهیه کنید. تا ما هم بی نصیب نمونیم.:تشویق:

اگه مطالب و همه فایلها و فیلم و اسلاید و بفرستیم حرفی نیست اما اون صفا و صمیمیت و چطور ارسال کنیم.؟؟؟؟

ممنون سایت برنامه نویس

IC_prog
شنبه 26 آبان 1386, 15:01 عصر
انشا الل. در همایشهای بعدی

binyaz2003
شنبه 26 آبان 1386, 22:09 عصر
با تشکر از مهران عزیز
والا من سعی کردم که حداقل چارچوبهای برگزاری یک همایش رو رعایت کنم و کارت ورود به جلسه و برنامه زمانبندی و گواهی شرکت در جلسه و ثبت نام اینترنتی و داشتن سایتی مجزا برای کنفرانس رو در حد وسعم تهیه کنم ، البته بازم از همه شرکت کنندگان بعلت کامل نبودن مطالب و تسلطم روی اونها عذر خواهی میکنم.
آقای مفیدی که واقعا سنگ تموم گزاشتن و من رو حسابی شرمنده کردند.فکر نمیکنم جای بهتی میتونستم بگیرم و اونجا همه امکانات لازم رو داشت.
در مورد نهار و پذیرایی هم باز شرمنده دوستان هستم.
در انتها هم باز همه دوستانی که لطف کردند و تشریف آوردن تشکر میکنم و مخصوصا از آقای مفیدی

mehran_337
یک شنبه 27 آبان 1386, 08:37 صبح
خودت خوب می دونی که فوق العاده بود و هیچی کم نبود حتی این مواردی که اشاره کردی دور از انتظار هم بود . همه چیز عالی بود . با دیدن عکسها شاید دوستان بیشتر دلشون به حال فاکس بسوزه ...

ebiez
یک شنبه 27 آبان 1386, 14:06 عصر
مهران جان عزیز(آقا محسن گل)
سلام
منهم به نوبعه خود از جناب آقای محمد مهدی مفیدی وعلی محمد حسین زاده کمال تشکر را دارا هستم واز خداوند منان آرزوی سلامتی وتندرستی را خواستارم
در مورد اون عزیزی که نقل قول کرده وگفته:

اگر ممکنه یک PDF از موضوعات و بحثهای فنی و مقالات و ... تهیه کنید. تا ما هم بی نصیب نمونیم.

تنها میتوانم بگویم
نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد!!

جادارد از تمام کسانی که در این جلسه شرکت کرده اند تشکر کنم وبگویم که با اینکه دو سه روز از اتمام این کنفرانس نگذشته دلم برای همه شما تنگ شده ودوست دارم دوباره همگی در یک جلسه دوستانه دیگر شرکت کنیم

rezaTavak
دوشنبه 28 آبان 1386, 07:56 صبح
سلام

متاسفانه من دیگه اینقدر سرم شلوغه که ...

rezaei
چهارشنبه 30 آبان 1386, 17:41 عصر
با سلام به دوستان
من از اینکه در این همایش شرکت نکردم واقعا متاسفم
اما پیشنهاد می کنم حداقل سر فصل های موضوعات مطرح شده ونتایج کنفراس اعلام شود تا
در همایش های اتی انگیزه بیشتری برای شرکت بوجود اید

binyaz2003
چهارشنبه 30 آبان 1386, 21:27 عصر
سرفصل موضوعات در سایت کنفرانس موجودند.
مهمترین نتیچه در وحله اول آشنائی دوستان با یکدیگر و دیگری تشکیل گروهی جهت تالیف کتب مختلف در زمینه ویژوال فاکس پرو

arashkhaan2002
شنبه 03 آذر 1386, 05:29 صبح
با سلام به دوستان منم به خاطر گرفتاری نتونستم شرکت کنم ولی در همایش بعدی حتما میام لطفا مباحث مطرح شده را حتما بگذارید ممنون.

frahimi
شنبه 03 آذر 1386, 08:01 صبح
با سلام به دوستان
من هم از اینکه در این همایش نتوانستم شرکت نکردم واقعا متاسفم و امیوارم این همایش ادامه پیدا کند و من هم بتوانم در آن شرکت کنم .

دوستان اگر ممکن است موضوعات همایش را مطرح کنند . آیا در مورد فارسی نویس و رایت تو لفت و مشکلات آن بحث شد؟

kia1349
شنبه 03 آذر 1386, 08:25 صبح
سلام به همه دوستان
بالاخره منم برگشتم تهران
از اینکه نتونستم در همایش شرکت کنم عذر میخوام بالاخره کارمند دولت یعنی زن دولت.زن هم که از خودش اختیاری نداره!!!!!!
شخصا از زحمت های جناب حسین زاده و جناب مفیدی برای برگزاری این همایش ممنونم
دوستانی هم که تشریف بردند به همایش خیلی زحمت کشیدند
در جوابیه بعضی از دوستان باید بگم که:
اولا: انتظار نداشته باشیم همه دوستانی که در این سایت و یا این فروم فعالیت دارند بتوانند در زمانی خاص حضور داشته باشند.هرکسی مشکلات خاص خودش رو دارد
دوما:اگر کسی خواست که شما به عنوان شرکت کننده در یک همایش مطالب و مباحث مطرح شده را در اختیارش بزارید حتما اینکار رو بکنید.
اگر قرار باشه با تفکر (مزد آن گرفت ....) با موضوع برخورد کنیم پس حالا باید تعدادی از دوستان این بخش و تعداد بسیاری از دوستان سایت یا برای ارائه اطلاعاتشون مقادیر زیادی پول میگرفتند و یا اصلا اطلاعاتی به دیگران ارائه نمیکردند
اگر قرار بود با این طرز تفکر سایت اداره بشه که .........
احتمالا بعضی از دوستان قدیمی تر این سایت در جریان هستند که بعضا برای بقای سایت و ادامه فعالیتش کمک نقدی هم جمع آوری شده و بشتر این کمکها هم از طرف مدیران بوده
در برخی از موارد مدیران حتی با هزینه شخصی نسبت به خرید و تهیه نرم افزار و ایبوک هم اقدام کرده اند و اونها رو بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران قرار داده اند
امیدوارم برگزاری جلسات همایشها و کنفرانسهایی که دوستان زحمتشو تقبل میکنند باعث ترویج فرهنگی باشد که در اون فرهنگ اطلاعات بدون منت و چشم داشت به دیگران ارائه بشود