ورود

View Full Version : dbGrid

mortezakiaee
شنبه 26 آبان 1386, 15:20 عصر
dbgrid استاندارد دلفی علاوه بر ظاهر خیلی ساده مشکلاتی هم داره. مثل نداشتن رویداد oncellchange که در بعضی از dbgrid های دیگه موجوده یا نداشتن canvas مجزا برای title.
dbgrid های دیگه ای مثل bergو غیره که تا حالا ایجا بحث شدن هرکدوم یه ایراد دیگه ای دارن. حالا اینجا می خواستم یه جوری بشه که این ایرادات رو یه جوری با هم رفع کنیم. اگه dbgrid های دیگه ای رو هم میشناسین معرفی کنین.

SYNDROME
شنبه 26 آبان 1386, 16:07 عصر
اگه dbgrid های دیگه ای رو هم میشناسین معرفی کنین.

می توانی از Quantum Grid استفاده کنید.
موفق باشید

mortezakiaee
یک شنبه 27 آبان 1386, 13:22 عصر
تا حالا امتحانش نکردم. ولی راهی نست که بشه dbgridاستاندارد رو بهبود داد؟

SYNDROME
یک شنبه 27 آبان 1386, 16:51 عصر
تا حالا امتحانش نکردم. ولی راهی نست که بشه dbgridاستاندارد رو بهبود داد؟
باید خودتان دست به کار شوید و کامپونت فوق را با توجه به نیازتان تغییر دهید.
موفق باشید

mortezakiaee
یک شنبه 27 آبان 1386, 19:38 عصر
کامپونت فوق را با توجه به نیازتان تغییر دهید.
موفق باشید
دارام سعی میکنم. ولی فکر می کنم که این موضوع شاید به درد بقیه هم بخوره یا کسی تجربه ای داشته باشه که بخواد در اختیار دیگران بزاره.
تازه فکر می کردم این سایت ضد warez عمل می کنه. شما چه طور نرم افزاری که 1500$ قیمتشه رو تهیه کردین. از بسته نرم افزار های 10000 تومنی؟:متفکر:

Mohammad_Mnt
یک شنبه 27 آبان 1386, 21:18 عصر
Warez Activity در این سایت ممنوع است ولی این دلیل نمی‌شه که تمام کاربرهای سایت از ویندوز، دلفی و کامپوننت‌های اوریجینال استفاده کنند!

Cave_Man
یک شنبه 27 آبان 1386, 22:42 عصر
میتونید با همکاری بقیه یه کامپوننت Grid رو بسازیم و از کلاس TCustomDBGrid شروع میکنیم
به صورت اپن سورس و در طول زمان هر کسی قطعه ای به اون اضافه کنه و در پایان یه گرید استاندارد رو بتونیم داشته باشیم که همه با اون کار کنند.

SYNDROME
دوشنبه 28 آبان 1386, 07:57 صبح
شما چه طور نرم افزاری که 1500$ قیمتشه رو تهیه کردین. از بسته نرم افزار های 10000 تومنی؟:متفکر:
من اصلا با این Grid کار نکردم ولی تعریفش را خیلی شنیده ام.(من از کامپونتهای جانبی خیلی به ندرت استفاده می کنم و اگر چیزی را هم نیاز داشته باشم با کمک دوستان می نویسم)
موفق باشید

mortezakiaee
دوشنبه 28 آبان 1386, 12:18 عصر
از همه ممنون. منم قصدم همینه و شاید این از بهترین خواص open source باشه که یک کد یک نویسنده نداره.
به هر حال بیاید یه نقطه شروع پیدا کنیم. با تشکر از cave_man فکر میکنم بد نباشه از TCustomGrid شروع کنیم. مثلا با تغییر canvas نظر شما چیه؟

Cave_Man
دوشنبه 28 آبان 1386, 14:51 عصر
گرید های اپن سورس زیادی وجود دارن میشه قابلیت های مختلف اونها رو سریعتر به TDBGrid اضافه کرد...
من سعی میکنم در این هفته یه اولویت به این کار بدم و شروع کنم ولی خواهش میکنم دیگران منتظر شروع من نباشند و زودتر آستین بالا بزنند
من نام TPersianDBGrid رو انتخاب میکنم لطفا بقیه هم نظر بدن در مورد امکانات راهای رسیدن به اونها نحوه همکاری و ...
خلاصه همه و همه توی این پروژه شرکت کنیم:تشویق: