View Full Version : سوال راجع به گزارش گیری در ویژوال
روستا
شنبه 26 آبان 1386, 18:59 عصر
من با crystal report تو ویژوال گزارش می گیرم.ولی کریستال ریپورت فقط این کامپیوتر که توش گزارش ها رو درست کردم می شناسه و وقتی تو یه کامپیوتر دیگه می خوام گزارش بگیرم می گه سرور وجود ندارد .اگه می تونید کمکم کنید ممنون
ali_habibi1384
شنبه 26 آبان 1386, 19:07 عصر
من تا حالا با کریستال ریپورت گزارش گیری نکردم چون همیشه از اینجور مشکلات داشته پیشنهاد می کنم با فرمانهای پرینت خود vb کار کنید مثلا printer.print یا printer.line ویا form.printform مسلما استفاده از برنامه های جانبی اینجور مشکلات رو داره.
اگه خواستین از گزارش گیری های خود vb استفاده کنید تاپیک بدید تا بیشتر کمکتون کنم.
مبین رنجبر
شنبه 26 آبان 1386, 20:30 عصر
البته دوست عزیز جناب ali_habibi1384 بهترین کارو فرمودند .. شما برنامتونو توی یه سیستم اجرا کردید و با این error مواجه شدید آیا فقط فایل EXE داشتین ؟ اگر جوابتون مثبته که اشکال کارتون همین جاست ... چون برنامه هایی که به یه شکلی بهشون برنامه های وابسته میگن باید RunTime های موردنظرشون نصب بشه .. و شما میتونید برنامه خودتونو با استفاده از برنامه InstallShield تبدیل به Setup کنید ... چون این برنامه InstalShield به قدری قوی هست که فایل پروژه تونو ازتون میگیره و هرچی که نیاز داشته باشه رو بهش میچسبونه منجمله همین RunTime های مربوط به کریستال ریپورت ........ با این روش دیگه بگران برنامه های وابسته خودتون نباشید
روستا
شنبه 26 آبان 1386, 21:57 عصر
کارم جوریه که دیگه وقتی ندارم که بخوام از برنامه ی دیگه ای واسه گزارش گیری استفاده کنم.تو خود ویژوال کریستال رو تعریف کردم دیگه نیازی به exe نداره.اگه کسی راهی رو بلده لطفا کمک کنه
Runtime_Error_999
یک شنبه 27 آبان 1386, 00:32 صبح
اگه اشکال نداره این کارو بکنین. توضیح درباره نوع دیگر گزارش گیری.
بهروز گرجی
یک شنبه 27 آبان 1386, 15:25 عصر
دوست عزیز
شما باید با استفاده از نرم افزار installshield یک setup برای برنامه تان بسازید. دقت داشته باشید که قبل از ساخت setup به فایلهایی نیاز دارید که به وسیله آنها crystal report را به دیگر کامپیوتر ها معرفی می کنید.
به این فایلها merge model گفته می شود و برای ورژنهای مختلف موجود میباشد.
این فایلها را باید از اینترنت دانلود بکنید.
در این سایت انواع merge model برای crystal report را می توانید دانلود کنید:
http://support.businessobjects.com/downloads/runtime.asp
اگر از برنامه wise install برای ساخت setup استفاده کنید نیازی به دانلود ندارید چون مجموعه ای از انواع merge model را به همراه دارد.
موفق باشید.
ali_habibi1384
دوشنبه 28 آبان 1386, 02:34 صبح
این دستور متن رو چاپ می کنه:
printer.print [متن]
این دستور خط می کشه:
printer.line (x,y)-(x2,y2)
این کد مکان اشاره گر رو در چاپگر تغییر میده :
printer.currentx=[مکان]
printer.currenty=[مکان]
این کد پایان چاپ و ارسال به چاپگر هستش:
printer.enddoc
این کد سند چاپی رو کنسل میکنه:
printer.killdoc
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.