View Full Version : اتصال دو کامپیوتر از طریق مودم در Dos!!
rahro
دوشنبه 28 آبان 1386, 07:49 صبح
سلام
دوستان تا کنون شما به نمونه ای برخوردید که بشود اطلاعات یک فایل Dbf رو در کامپیوتر دیگری رو از طریق خط مودم به سیستم خودتان انتقال دهید!:متفکر:
نه اشتباه نکنید به داس بر نگشتم بلکه مجبورم .
اطلاعات نزدیک به 60 واحد که با فاکس تحت داس نوشته شده را میخوام در پایان روز کاری جمع آوری کنم .
در ضمن فقط از طریق برنامه نویسی تحت فاکس داس!
و اطلاع دارم که برنامه های جانبی به زبان غیر فاکس وجود داره ولی میخوام کنترلش رو از طریق برنامه نویسی در دست خودم باشه.
sassan
دوشنبه 28 آبان 1386, 08:03 صبح
سلام ...
منو یاد گذشته ها انداختی که یک سیستم bbs با فاکس پرو نوشته بودم ... من اون موقع از برنامه pcanywhere تحت داس استفاده می کردم ... یعنی با کمک فرامین pcanywhere تو background سیستم هر فایلی رو هم می تونستی بفرستی و هم دریافت کنی ... اگه به این شکل مشکلت حل می شه من می تونم کمکت کنم .
rahro
دوشنبه 28 آبان 1386, 09:49 صبح
با کمک فرامین pcanywhere تو background سیستم .
میشه بیشتر توضیح بدی! :متعجب:
یعنی این نرم افزار یک سری فرامین داره که میشه آنها رو در خارج از محیط نرم افزار به اجرا در آورد.؟
rezaTavak
دوشنبه 28 آبان 1386, 10:30 صبح
pcAnyWhare محصول شرکت symantec است که همان NC معروف را دارد.
این برنامه شبیه NC است. که روی دو کامپیوتر با مودم عمل می کند. و در موقع خودش بهترین گزینه بوده است.
http://www.symantec.com/norton/products/overview.jsp?pcid=pf&pvid=pca121
IC_prog
دوشنبه 28 آبان 1386, 10:40 صبح
تا اونجایی که یادمه با استفاده از pcAnyWhare سیستم اونور خط میزبان و سیستم اینور خط میهمان میشد و در واقع صفحه مانیتور شما مانیتور طرف مقابل میشد و شما میتوانستید به کلیه قسمتهای هارد دسترسی داشته باشید و حتی برنا ای را از راه دور رفع اشکال کنی .
ولی فکر نمیکنم به شما اجازه دسترسی به سیستم خودتون رو بده چون قاعدتا برای اجرای برنامه خود نیاز به دسترسی به هارد خود را دارید.
شاید هم من اشتباه میکنم !
rahro
دوشنبه 28 آبان 1386, 13:00 عصر
در ضمن فقط از طریق برنامه نویسی تحت فاکس داس!
و اطلاع دارم که برنامه های جانبی به زبان غیر فاکس وجود داره ولی میخوام کنترلش رو از طریق برنامه نویسی در دست خودم باشه.
دوستان : عرض کردم نمیخوام با برنامه های جانبی این کار را انجام دهم مگر اینکه بشه از دستورات آنها در متن پروژه استفاده کرد.
sassan
دوشنبه 28 آبان 1386, 13:31 عصر
دوست عزیز منم عرض کردم که شما از این فرامین می توانی در برنامه هات استفاده کنی ... بدون اینکه کسی متوجه بشه که برنامه واسطی در میان است .
rahro
سه شنبه 29 آبان 1386, 06:42 صبح
دوست عزیز منم عرض کردم که شما از این فرامین می توانی در برنامه هات استفاده کنی ... بدون اینکه کسی متوجه بشه که برنامه واسطی در میان است .
ممنون میشم راهنمای و کمکم کنید.:کف::بوس:
sassan
چهارشنبه 30 آبان 1386, 12:54 عصر
جناب آقای رهرو متاسفانه برنامه را بدلیل قدیمی بودن در آرشیو پیدا نکردم ... همچنین برنامه pcanywher تحت dos هم ندارم ... ولی تا اونجایی یادم می آید دو فایل بود به اسم awhost و awremote که با یکسری پارامتر می توانستی بصورت ریموت اطلاعاتی را از روی یکدستگاه به سیستم خود انتقال داده و یا ارسال کنید ... من سعی می کنم هرچه زودتر در آرشیو قدیمیم بگردم و نمونه آن را ارسال کنم .
rahro
چهارشنبه 30 آبان 1386, 13:41 عصر
متشکرم از لطفتون.
من pcanywher تحت داس رو دارم و منتظرم راهنمایی بیشتر شما می مانم.
rahro
چهارشنبه 07 آذر 1386, 13:12 عصر
جناب ساسان :
تونستی پیداش کنی؟!
sassan
چهارشنبه 07 آذر 1386, 16:03 عصر
رهرو جان ... نه ... باید برم زیرزمین ... یه کامپیوتر دارم مال زمان عهد بوق ... و مابقی قضایا ... تو میتونی برنامه (pcanywhere) تحت داس رو برام دانلود کنی ؟ من اگه اون برنامه رو داشته باشم ... شاید یه چیزایی یادم بیاد . گشتم جایی پیدا نکردم تا دانلودش کنم .
hamed_m
چهارشنبه 07 آذر 1386, 16:30 عصر
شاید با ایجاد یک اف تی پی سرور تمام کارها از طریق اتصال به سرور انجام بشه. سمت سرور هم یک برنامه فایلها رو چک و آپدیت کنه. برعکسش هم ممکنه.
کد برای اتصال به اف تی پی هم یه سرچ کنید پیدا میکنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.