ورود

View Full Version : دستیابی ایران به افزایش نرم‌افزاری سرعت رایانه



Cave_Man
دوشنبه 28 آبان 1386, 11:11 صبح
ایران به فن‌آوری افزایش نرم‌افزاری سرعت رایانه‌های معمولی تا حد ابررایانه‌ها دست یافت
ایسنا: پژوهشگران ایرانی موفق به طراحی نرم‌افزاری راهبردی شدند که دستیابی به سرعت عمل ابررایانه‌ها را با استفاده از رایانه‌های معمولی امکان‌پذیر می‌کند.

دکتر محسن شریفی، رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت و مجری این طرح با معرفی آن به عنوان یک نرم ‌افزار سیستمی و بنیادی برای انجام محاسبات پیچیده و سنگین که برای اولین بار در دنیا در سطح هسته سیستم عامل‌ها پیاده‌سازی شده است، اظهار کرد: این نرم‌افزار تحت نام «سی-شریفی» (C-Sharifi) این امکان را فراهم می‌کند تا یک سیستم عامل شبکه‌یی متداول به یک سیستم عامل مدیریت کلاستر تبدیل شده و این امکان را فراهم می‌کند که داده‌های حجیم به سرعت مورد پردازش موازی و توزیع شده قرار گیرند و بتوان بر روی یک دسته از داده‌ها پردازش‌هایی با حجم عملیاتی را اجرا کرد.

وی در ادامه با اشاره به امکان انجام تعداد بی‌شماری از عملیات پردازش در کم‌ترین زمان ممکن و پیاده‌سازی بدون نیاز به سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای پیچیده و گران‌قیمت توسط این نرم‌افزار خاطرنشان کرد: نرم‌افزار C-Sharifi این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند که داده‌های خود را بدون در نظر گرفتن حجم داده‌های مورد استفاده و تعداد پردازش‌هایی که می‌خواهند انجام دهند در کم‌ترین مدت زمان انجام دهند. همچنین با استفاده از رایانه‌های متداول موجود در بازار، بدون نیاز به استفاده از رایانه‌ها و تجهیزات ارتباط خاص و با استفاده از تجهیزات و سیستم‌های شبکه‌ای متداول بدون صرف هزینه‌های سنگین به ایجاد یک سیستم محاسباتی با توان پردازشی بالا جهت انجام محاسبات سنگین و پیچیده استراتژیک اقدام کنند.

مجری این طرح با بیان این که این نرم‌افزار برخلاف نرم‌افزارهای ایجاد و مدیریت سیستم‌های کلاستری در دنیا نیاز به نرم‌افزارهای خاص منظوره جهت امر برنامه‌سازی و پیاده سازی الگوریتم‌های مورد استفاده به زبان‌های قابل درک برای رایانه ندارد، تصریح کرد: این موضوع در دنیای امروز به ویژه برای دانشمندان و صاحبان صنایع استراتژیک و دولتمردان کشورها دارای اهمیت بسزایی است زیرا در صورتی که این افراد از جامعه نیازمند استفاده ابرازهای اضافی برای ایجاد و مدیریت سیستم‌های کلاستری خود باشند، ممکن است حوزه‌های خاص منظوره آنان و الگوریتم‌های استراتژیک مربوط به فعالیت‌های آنان در اختیار ایجادکنندگان این نرم‌افزارها قرار گیرند.

رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت با معرفی مهندس سیده لیلی میرطاهری و مهندس احسان موسوی خانقاه به عنوان اعضای تیم طراحی و ایجاد این نرم‌افزار خاطرنشان کرد: این نرم‌افزار سیستمی که به SCE موسوم است در حوزه‌های استراتژیک کشور کاربرد فراوانی داشته و در مقایسه با سایر گزینه‌های خارجی مقرون به صرفه است زیرا نیازمند صرف ارز خارجی نبوده و کنترل و نظارت بیشتری بر فعالیت‌های حساس و استراتژیک کشور را توسط نیروهای بومی مقدور می‌سازد.

وی در پایان با اشاره به وجود تنها دو نمونه خارجی این نرم‌افزار که در انحصار آمریکا و کشوری دیگر است، ایران را سومین کشور دارنده این فن‌آوری معرفی کرد که کشورهای اروپایی با وجود شروع همزمان نتوانسته‌اند‌ به آن دست یابد، گفت: این تکنولوژی کاملا حساس و استراتژیک برای اولین بار در سال 1980 توسط کشور آمریکا طراحی و پس از آن در سال 1986 من پروژه آن را آغاز کردم و طی دو سال اخیر به صورت صنعتی به بازار راه یافته است.


http://www.fardanews.com/show/?id=39591

Programmer.G
دوشنبه 28 آبان 1386, 12:41 عصر
تو این کشور هنوز دست از این کارها بر نداشتن؟؟؟

بدبخت آمریکا که انحصارش شکسته شد.... .

Bayazee
دوشنبه 28 آبان 1386, 16:18 عصر
کلاستر مبحثی هست که سالهاست موجوده و الان هم داره استفاده می شه ! خیلی از بخش هاش هم اپن سورس و آزاد هست و در انحصار کسی هم نیست !! و حتی توزیع های لینوکس مختص این کار موجود هست که بدون نیاز به نصب برنامه یا تنظیمات خاصی این کارو انجام می ده . احتمالا اینا یه تغییراتی دادند و در بهترین حالت ممکنه باعث افزایش سرعت تا حدی محدود شدند ! چون بالاخره امکانات و تجهیزات کنونی در سیستم های معمولی حد و نهایتی داره !


افزایش نرم‌افزاری سرعت رایانه‌های معمولی تا حد ابررایانه‌ها دست یافت

این حرف هم درست نیست و باعث برداشت غلط می شه ! کلاستر با اتصال چند کامپیوتر به هم و پردازش موازی اونها به سرعتی بالاتر دست پیدا می کنه ! یک کامپیوتر یا رایانه معمولی نمی تونه پردازشی بیشتر از حد نهایت خودش دست پیدا کنه .
اطلاعات بیشتر :
http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_cluster

Programmer.G
دوشنبه 28 آبان 1386, 18:02 عصر
یک کامپیوتر یا رایانه معمولی نمی تونه پردازشی بیشتر از حد نهایت خودش دست پیدا کنه .

دقیقا. اگه کسی غیر اینو قبول داشته باشه .... . ولی اگه از یه زاویه و جهت دیگر نگاه کنیم با نرم افزار این آقا امکان پذیره. :قهقهه:

Cave_Man
دوشنبه 28 آبان 1386, 18:20 عصر
کلاستر مبحثی هست که سالهاست موجوده و الان هم داره استفاده می شه !
خب این که توی خبر هم گفته شده لازم نیست دوباره بیان بفرمایید

خیلی از بخش هاش هم اپن سورس و آزاد هست و در انحصار کسی هم نیست و حتی توزیع های لینوکس مختص این کار موجود هست که بدون نیاز به نصب برنامه یا تنظیمات خاصی این کارو انجام می ده .

ممنون به خاطر اطلاعاتت

احتمالا اینا یه تغییراتی دادند و در بهترین حالت ممکنه باعث افزایش سرعت تا حدی محدود شدند ! چون بالاخره امکانات و تجهیزات کنونی در سیستم های معمولی حد و نهایتی داره !

خبر هم به وضوح روشن کرده که اینها یه تغییراتی دادن ولی ظاهرا شما خبر رو دو از خط بالا دو خط از پایین خوندی
تغییری که اعمال شده و اولین مورد در دنیا هست پیاده سازی اون در سطح هسته سیستم عامل و در سطح بسیار پیچیده و سنگین هست
میشه در این مورد هم اطلاعاتی بدی که آیا طراحی در سطح هسته نیز به صورت Open Source موجود است یا خیر



این حرف هم درست نیست و باعث برداشت غلط می شه ! کلاستر با اتصال چند کامپیوتر به هم و پردازش موازی اونها به سرعتی بالاتر دست پیدا می کنه ! یک کامپیوتر یا رایانه معمولی نمی تونه پردازشی بیشتر از حد نهایت خودش دست پیدا کنه .

حرفت تا حدودی درسته اگه محاسبات ما قابلیت محاسبه موازی رو داشته باشه این سیستم میتونه به حد عمل یک SuperComputer نزدیک بشه اما اگه این طور نباشه خیلی ضعیف تر از SuperComputer ها عمل میکنه

در مورد این پاراگراف هم نظر بده

مجری این طرح با بیان این که این نرم‌افزار برخلاف نرم‌افزارهای ایجاد و مدیریت سیستم‌های کلاستری در دنیا نیاز به نرم‌افزارهای خاص منظوره جهت امر برنامه‌سازی و پیاده سازی الگوریتم‌های مورد استفاده به زبان‌های قابل درک برای رایانه ندارد، تصریح کرد: این موضوع در دنیای امروز به ویژه برای دانشمندان و صاحبان صنایع استراتژیک و دولتمردان کشورها دارای اهمیت بسزایی است زیرا در صورتی که این افراد از جامعه نیازمند استفاده ابرازهای اضافی برای ایجاد و مدیریت سیستم‌های کلاستری خود باشند، ممکن است حوزه‌های خاص منظوره آنان و الگوریتم‌های استراتژیک مربوط به فعالیت‌های آنان در اختیار ایجادکنندگان این نرم‌افزارها قرار گیرند. در ضمن باید بدونیم که کسی که در این باره نظر میده(منظور شما) کی هست و در چه جایگاهی هست که یک دکترا و مدرس دانشگاه علم و صنعت رو میبره زیر سوال

Inprise
دوشنبه 28 آبان 1386, 18:38 عصر
و در چه جایگاهی هست که یک دکترا و مدرس دانشگاه علم و صنعت رو میبره زیر سوال

برای اینکه حرف یاوه و مفت رو تشخیص بدی لازم نیست جایگاه ویژه ای داشته باشی . به کلمه هائی که بکار میبرن دقت کن . کافیه . انحصار امریکا . استعمار . بینهایت . برای اولین بار . در سطح هسته . استراتژیک . حساس . کاملا حساس . تنها دو نمونه . سال 1980 .

این کلید واژه ها برای کسانی که آشنا نیستن کافی هست . برای بقیه ، کلاستر چیز جدیدی نیست . فعالیت علمی و فنی هم خیلی خوبه . لازم نیست که لزوما همیشه منحصر به فرد باشه ، که البته بدیهی است که ما نه نیازی به چیزهای منحصر به فرد داریم و نه توان تولیدش رو . اما لفاظی شیادانه برای سوء استفاده از جهل عمومی رسانه ، و آشفتگی بازار و جو زدگی و لودگی مدیریت عمومی کشور قابل قبول نیست . چند شرکت خصوصی ایرانی هم در این زمینه فعالیتهای کاربردی داشتن ( که لااقل من شخصا با یکیشون همکاری کرده ام ) و این یه خبر جدید نیست ، اگر هم بود چیز خیلی حاد و خاصی نبود . لطفا برای اینکه بخش اخبار سایت تبدیل به سالن تئاتر نشه خبرهائی مثل این که حاوی کلید واژه های فوق الذکر هستند رو من بعد اینجا کپی نکنید . ممنون

Cave_Man
دوشنبه 28 آبان 1386, 18:55 عصر
تشکر به خاطر جوابتون اما شما بیشتر به وادی سیاست وارد شدید
قبول میکنم که شکل خبر و برخی کلید واژه ها رنگ جنجالی بهش خورده !!! برای همین کمی ویرایش لازم داره و همون طوری که فرمودید پست رو تبدیل میکنه به سالن تئاتر که برخی دلقک ها رو هم به خودش جذب میکنه.

خواهش میکنم برای آشنایی حداقل بنده که اطلاعات ناکافی دارم یکی دو سوالی که در متن پست قبلی بود رو به شکلی علمی پاسخ بدید.
با تشکر

illegalyasync
دوشنبه 28 آبان 1386, 19:37 عصر
در سطح هسته . استراتژیک . حساس . کاملا حساس .

:))

دل بر و بچه ها برای این تریپ تیکه ها تنگ شده ;)


گفت: این تکنولوژی کاملا حساس و استراتژیک برای اولین بار در سال 1980 توسط کشور آمریکا طراحی و پس از آن در سال 1986 من پروژه آن را آغاز کردم و طی دو سال اخیر به صورت صنعتی به بازار راه یافته است.

آدم بعضی از اظهار نظرهای سیاسی رو میخونه و حماقتی که توش موج میزنه خیلی عجیب هست ....ولی خیلی جالبه که شرایط طوری شده که حتی رئیس یه دانشکده هم تو همون باند حرف بزنه ! بین دوستان هر وقت میخواستیم احمقانه بودن یه حرکتو مثال بزنیم در مورد دختر خانم دانشمند هسته ای صحبت میکردیم الان فکر میکنم باید مسئله کلاستر استراتژیک ملی رو جایگزین کنیم :P شرمنده ام که واقعا نکته مثبت تری نداشتم بگم !

Microsoft.net
دوشنبه 28 آبان 1386, 19:51 عصر
دوست عزیز قبول کن که بعضی از جملات واقعا تبلیغاتی بودن . اگه ما 3 تا کامپیوتر PC رو به قول این آقای پورفسول! که این برنامه رو نوشته . با این نرم افزار در بهترین حالت و ایده آل ترین حالت پیاده سازی کنیم به سرعتی برابر 3تا کامپیوتر میرسیم که تازه این ایده آل ترین حالته و با نادیده گرفتن پهنای باند شبکه و باگهای نرم افزار و سیستم عاملهای سازگار و بدون مشکل و واقعا موازی اجرا شدن یک برنامه مطرح شده . همون طور که می دونید خیلی از برنامه ها واقعا بیشتر از 10 الی 15 درصد نمی تونن موازی اجرا بشن و این یک بحث روز در دنیای IT هست که واقعا چگونه و چطور برنامه هایی بنویسیم که بیشترین قابلیت موازی کاری رو داشته باشند
حالا شما این نرم افزار رو با کامپوتر Blue Gen شرکت IBM مقایسه کن که پردازنده مرکزیش شامل یک میلیون CPU هست که بصورت موازی حقیقی دارن کار میکنن حالا بقیه مسایل مثل گذرگاهها و حافظه و ... بماند . حالا ببین مقایسه کردن یه نرم افزار با همچین غول های کامپیوتری چقدر خنده دار به نظر می رسه

Bahmany
سه شنبه 29 آبان 1386, 06:53 صبح
چند وقت پیش رسانه از یک جوان بیست و چند ساله اخباری منتشر کردند مبنی بر طراحی یک سیستم عامل تحت وب که هسته اش رو هم خودش طراحی کرده بود.
اون قدر ازش تبلیغ کردند مثل مصاحبه ، دعوت توی گفتگوی خبری و ... که نگو و نپرس
بعد رفتند به دفتر کارش و از اونجا نیز یک گزارش تهیه کردند
اون جون بیست و چند ساله توی شرکتشون در حال یادگیری Ajax بود و حالا نمی دونم با چی می خواست سیستم عامل تحت وب طراحی کنه ؟

habedijoo
سه شنبه 29 آبان 1386, 09:14 صبح
من فکر میکنم اکثر دوستانی که توی این سایت رفت و آمد دارن اینقدر توی پروژه های ملی و بزرگ با تبلیغات دهن پر کن و فریبنده بودن که با این کلمات و این جمله ها سر هیچ کوچه ای جا نمی مونند.
وقتی که به اسمبل کردن تعدای قطعه می گیم اختراع ، به راهبری و کارفرمایی تعدادی تیم خارجی در راه اندازی یک پروژه عظیم ملی میگیم دانش بومی ، به مهندسی معکوس تولیدات کشورهای صنعتی میگیم خودکفایی ملی ، توقع چیز بیشتری هم نمیشه از این دست اخبار داشت.

Programmer.G
سه شنبه 29 آبان 1386, 12:19 عصر
چند وقت پیش رسانه از یک جوان بیست و چند ساله اخباری منتشر کردند مبنی بر طراحی یک سیستم عامل تحت وب که هسته اش رو هم خودش طراحی کرده بود.
اون قدر ازش تبلیغ کردند مثل مصاحبه ، دعوت توی گفتگوی خبری و ... که نگو و نپرس
بعد رفتند به دفتر کارش و از اونجا نیز یک گزارش تهیه کردند
اون جون بیست و چند ساله توی شرکتشون در حال یادگیری Ajax بود و حالا نمی دونم با چی می خواست سیستم عامل تحت وب طراحی کنه ؟

همون جوان ادعا می کرد که تا چند سال آینده می تونه نوت بوک به معنای کنونی رو حذف کنه. ادعا می کرد کتاب هایی رو که لازم داشته با هک کردن سایت ناشر کتاب ها به دست آورده (با افتخار همچین ادعایی می کرد و ... ) و ....

ولی دستش درد نکنه لیاقت بعضی ها همینه. باید همچین چیزهایی به خوردشون داده بشه.
منم از تشکر می کنم بابت 3 - 4 ساعت خنده ای که ...

Hossein Bazyan
سه شنبه 29 آبان 1386, 14:55 عصر
این حرف هم درست نیست و باعث برداشت غلط می شه ! کلاستر با اتصال چند کامپیوتر به هم و پردازش موازی اونها به سرعتی بالاتر دست پیدا می کنه ! یک کامپیوتر یا رایانه معمولی نمی تونه پردازشی بیشتر از حد نهایت خودش دست پیدا کنه .
اطلاعات بیشتر :
http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_cluster
سلام
چرا درست نیست ؟ در کشوری که موتور پژو رو روی پیکان میذارن میتوانند این کار رو هم بکنند

Hossein Bazyan
چهارشنبه 30 آبان 1386, 11:07 صبح
سلام
سر هیچ و پوچ نباید کل کل کرد. اما این حرفهایی که ما میزنیم از سر دلسوزیه . هیچ کس منکر استعداد ایرانی نیست ( مخصوصا این مسئله را کسانی که در خارج از کشور هستند به عینه میبینند . اگر امکاناتی که در خارج از کشور در اختیار دانش آموزان و دانشجویان ایت در اختیار دانش آموزان و دانشجویان ایرانی بود صد برابر از حالا استعدادهای خودشان را نشان میدادند) بلکه مطلب شده چوپان دروغگو . اینقدر اخبار علمی و اختراع عجیب و غریب به دروغ شنیدیم که اخبار راست در لابلاش گم میشه آدم نمیدونه کدومیکی رو باور کنه و کدوم یکی رو نه .
چند سال پیش ( حدود سال 75) در یکی از شهرهای مرزی (پیرانشهر آنموقع من آنجا زندگی میکردم ) اخبار ی از قول یکی از روزنامه های محلی خواندم مبنی بر اینکه جوانی در پیرانشهر ( ایشان فقط دو سال درس حوزه خوانده بودند ) موفق به ساخت روبات شد. چقدر هم با آب و تاب از امکانات و امتیازات این روبات نوشته بود. منهم کنجکاو شدم و به اتفاق یکی از دوستان به دیدنش رفتیم . فکر کنید چی دیدیم! یک آدم از مقوا به اندازه یک آدم معمولی که چهار عدد موتور DC ضبط صوت در بازوها و کمر این روبات کار گذاشته بودند که این موتور ها توسط نخ به میخی که در دست روبات کار گذاشته بود وصل میشد. اگر به موتورها جریان میدادیم نخ رو جمع میکرد و دست رو بلند میکرد و با معکوس کردن جریان نخ باز میشد و دست هم سرجاش برمیگشت . همین ! این همه آب و تاب و مصاحبه - یادمه که فرمانداری وقت 9 بار به این جوان وام بلاعوض سیصدهزار تومانی- سال 75 - داد ( بلاعوض!) . دو سال بعد این جوان ادعا کرد که سگ نگهبان الکترونیکی ساخته ! حال بخوانید قضیه این سگه رو. ایشان یک سگ از مقوا ( به اندازه قد و قواره سگ معمولی ) ساخته بودند که یک دوربین M7 فیلمبرداری ( اندازه رو دقت کنید M7 ) در سر سگ جاسازی نموده بودند که خروجی دوربین را به ورودی تلویزیون وصل کرده بودند . دوربین فیلمبرداری میکرد و تصویر به تلویزیون از طریق سیم ارسال میشد. نه سنسوری نه کنترلی حتی دریغ از یک قطعه الکترونیکی چون ایشان حتی الکترونیک را نمیتوانست تلفظ کرده یا بنویسد. برای همین طرح فرمانداری چهارمیلیون و پانصدهزار تومان سال 77 وام بلاعوض بهش داد. بعدش ادعا کرد که میتونه هارد دیسک تعمیر کنه ! سه عدد هارددیسک هلال احمر پیرانشهر را باز کرد که تعمیر کنه و هار دیسکها را باز کرد ولی نتوانسته بود دوباره ببنده و آخر سر هم هلال احمر مجبور شد سه هارددیسک نو بخره

من دوبار در همان هفته نامه نقدی بر اختراعات ایشان نوشتم که چاپ شد. حتی با خبرنگاری که مصاحبه رو انجام داده بود گفتگو کردم که چرا اخبار دروغ خورد مردم میدید؟ ایشان هم گفتند که هر دوبارش دستور بوده که این مصاحبه انجام شود و الا خودمان هم میدانیم که این یک ادعا بیش نیست ! حالا از کجا دستور رسیده و جوان چکاره بوده بماند نمیخوام وارد مسائل سیاسی و ... بشم .
به هر حال اینقدر ما دروغ از این دست شنیدیم که راستهاش هم باورمان نمیشه .
این خبر اخیر رو هم موندیم که بذاریم جزو کدام دسته ! انشالله که راسته

Bayazee
پنج شنبه 01 آذر 1386, 03:36 صبح
سلام
خوب بحث ظاهرا داغ شده !
دوستمون Cave_Man انگار خیلی حساس هست رو این خبر !


میشه در این مورد هم اطلاعاتی بدی که آیا طراحی در سطح هسته نیز به صورت Open Source موجود است یا خی
دوست عزیز . کاش قبل از نقل و کپی پیست خبر اینترنت رو یه دوری بزنید . بعضی ها خیلی راحت یک حرفی رو می زنند و بقیه هم خواسته یا ناخواسته به اون فرد در دروغ گفتنش یاری می کنند ! سیستم عامل ملی ! اینترنت (اینترانت) ملی !! (اینترنت و ملی ؟!؟؟) داروی ایدز !‌ و ... ! از این چیزا زیاد کشف شده و کشف هم خواهد شد . بنده هم تا حدودی یه خبرایی دورادور دارم از این پروژه ها و مستقیم یا غیر مستقیم تو برخی شرکت داشتم !! خیلی هم خوب آشنام به طرز کاراین پروژه ها . باید عرض کنم که این اخبار اکثرا دروغ هست یا پیاز داغش زیادی زیاد شده !! مثلا مدتی پیش ادعا شد که کابلی برای انتقال اطلاعات کشف کردند که 25 برابر فیبر نوری سرعتشه ! البته این خبر زیاد پاپلیک نشد ! چون همون اول یکی از اون پشت سوال پرسید با کدوم وسیله این سرعت رو تست کردید و به این عدد رسیدید ؟!؟!
در جواب سوال شما باید بگم همه این تکنولوژی ها سالهای سال هست داره استفاده می شه . گفتم اگر هم تغییری باشه مثلا ممکنه تغییری اندک در الگوریتم یا روش های توزیع بار بر روی نود ها یا طریقه تبدیل برنامه های تک پردازنده ای به حالتی که امکان اجرای موازیش فراهم باشه بود ه .
و اما در مورد اینکه اینا گفتن این کشفشون در سطح هسته هست ! دوست من هسته سیستم عامل لینوکس یه به عبارتی خود لینوکس یکی از پیچیده ترین سیستم های موجود در علم کامپیتورهست ! زیاد آسون فرضش نکن ! خود متخصص های کشور اعتراف کردند که تکنولوژی نوشتن همچین چیزایی فعلا تو ایران نیست ! اینا هم نهایتش یه پچ یا ماژول برای هسته نوشتن . اما در مورد پردازش موازی در سطح هسته ! برای مثال لینک های زیر رو ببین :

http://en.wikipedia.org/wiki/OpenMosix
http://openmosix.sourceforge.net

چون من تا حدودی به این مبحث علاقمند هستم دقیقا مواردی خلاف واقعیت در این خبر دیدم و قصد توهین یا جسارت به کسی رو هم ندارم .


در ضمن باید بدونیم که کسی که در این باره نظر میده(منظور شما) کی هست و در چه جایگاهی هست که یک دکترا و مدرس دانشگاه علم و صنعت رو میبره زیر سوال

بنده یک علاقمند کامپیوتر هستم ! راستی یه کشتی تو اینترنت بزن ببین بزرگای دنیا تو زمینه برنامه نویسی فقط مدرس دانشگاه هستند یا نه !! الا برنامه نویس زیر 15 سال داریم !! و اینم دلیل نمی شه چون طرف استاد دانشگاه یا هر کسی دیگه ای هست پس می تونه هر حرفی بزنه .
مدتی پیش هم یک ادعایی شد مبنی بر کشف هوش مصنوعی در ایران ؟؟!! که طرف ادعا می کرد هوش مصنوعی به آخر خط رسیده و دستگاهی کاملا هوشمند ساخته !! جالبه ایشون برای یک نهاد دولتی کار می کرد ! و تا جایی که ادعا می شد (توی روزنامه !!) (بنده ندیدم !) برخی از مسولین هم از اختراع ایشون دیدن کرده بودند ! بعد از کلی بحث بین بنده و ایشون در یکی از سایت ها خلاف خیلی چیزا ثابت شد !!! جالبه که توی چند تا روزنامه و سایت اینترنتی هم مطرح شده بود ! لینک خیلی منطقی تر و تقریبا سانسور شده این خبر در سایت رسمی خبرگزاری واحد مرکزی خبر !!

http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=57348

در سایت های دیگه اداعایی شده بود که ... ! خود این فرد هم ادعا داشت برای مایکروسافت کار می کنه و کشفش هم سری هست !!! بعدا حتی در بحث هایی با دوستان روی بخث های ساده و ابتدایی هوش مصنوعی حرفی برای گفتند نداشتند ! چطور می شه افرادی از این دست راحت نفوذ می کنند به سیستم خبری و حتی دانشگاهی کشور ؟!! چرا کسی نظارتی بر صحت این اخبار نداره ؟ و چرای های خیلی زیاد تر ...
فکر می کنم بجای این کارای الکی و تبلیعاتی یا ... ! کمی روی موارد واقعی وقت بگذاریم خیلی بهتر بشه .

Bayazee
پنج شنبه 01 آذر 1386, 04:04 صبح
در راستای پست قبلی یک بخشی از خبر مربوط به واحد مرکزی خبر و بسیاری سایت و روزنامه دیگه رو اینجا می یارم . البته در سایت های دیگه ادعای بسیار بیشتری شده بود که بعد ها به یکباره اکثرا حذف شدند ! ولی هنوز می تونید چیزایی در گوگل پیدا کنید .

تیتر خبر :


م.م. دانشجوی دانشگاه آزاد اسلا‌می نجف آباد با طراحی نوع پیشرفته‌ای از هوش مصنوعی تحول جدیدی برای استفاده در رایانه ایجاد کرد .


هوش مصنوعی یک علم هست !! ماشین یا نرم افزار نیست که نوع پیشرفته ترش طراحی و اختراع بشه !! انگار کسی اداعای اخترای نوع پیشرفته ای از ریاضیات یا فیزیک بکنه !!


م. م. پس از دو سال کار , سامانه‌ای برخوردار از بانک اطلا‌عاتی پیشرفته روی کیتهای هوشمند طراحی کرده است که توانایی تفکیک صدای انسان را حتی با لهجه‌های مختلف دارد.


بانک اطلاعاتی پیشرفته ؟! روی کیت هوشمند ؟!؟! حالا جالب کار اینجاست این پایگاه داده امکان تفکیک و پردازش صدای انسان رو هم داره !! اونم با لحجه های مختلف ! تا اینجا قبول !


سامانه‌ای که این دانشجوی ترم اول معماری طراحی کرده است نخستین نرم‌افزار پست الکترونیک و ویرایشگر است که برای استفاده از آن نیاز به تایپ فارسی نیست.


خوب حالا تایپ هم نمی کنیم چون دیگه تشخص و پردازش صدای انسان داریم !!‌ کافیه حرف بزنیم خودش بنویسه !‌ (که خیلی وقته موجود هست ! حتی روی موبایل ها و .. !)


در این روش متن را باید با حروف انگلیسی تایپ کرد تا برنامه آن همزمان و به شیوه هوشمند به کلمات فارسی تبدیل شود.

؟؟؟؟؟ تشخیص صدا و تایپ انگلیسی ؟!!؟!؟ !! خبر جالبی هست نه ؟ یک بچه چند ساله که اصلا اطلاعاتی از هوش مصنوعی و ... هم نداره می تونه عمق فاجعه و دروغ رو متوجه بشه ! و ...
اینجاشم جالبه !‌بسی خنده داره


براساس پیش بینی کارشناسان توسعه این نوع پیشرفته هوش مصنوعی دررایانه‌ها میلیاردها دلا‌ر برای کشور درآمد خواهد داشت

منبع خبر :

http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=57348

Hossein Bazyan
پنج شنبه 01 آذر 1386, 11:28 صبح
سلام

این دانشجوی مخترع عزیز بی تقصیره . متاسفانه در ایران بزرگنمایی خیلی زیاده لفظ استفاده از هوشمند رو هنوز کسانی از این قبیل به خوبی یاد نگرفته اند. در ایرن به کارت اعتباری هوشمند گفته میشه !! در اروپا الان چندین سال است که از این کارتها در همه جا استفاده میشه ، در فروشگاه، قطار، اتوبوس ، خیابانها برای خرید روزنامه و سیگار و غیره و … آیا میشه گفت پرداخت هوشمنده ؟ چیپی رو در ازای دریافت مقداری پول شارژ میکنند و با هر بار استفاده از آن مقدار ذخیره شده در روی چیپ کم میشود. در این تکنولوژی چه هوش مصنوعی به کار رفته!

در اروپا مسائل بزرگنمایی نمیشه . چرا ؟ چون طرف مسول اعمال و جوابگوی گفتارش باید باشه . طرف ادعای اختراع میکنه قبل از درج در روزنامه ها و مجلات علمی باید از مجاری مخصوصش رد بشه و اگر تائیدیه گرفت حق انتشار داره . مردم هم مسائل را به سادگی قبول نمیکنند.

البته همه هم در سطح خودشان فعالیت و اظهارنظر میکنند . دانشجوی معماری کاری به اختراع و نوشتن نرم افزار نداره. دانشجوی مدیریت صنعتی کاری به فیزیک و انشتین نداره !

جالبه اینجا لفظ دکتر و مهندس زیاد مثل ایران هم باب نیست . باور کنید بنده حدود یکساله در دو جا کا میکنم ( یک دبیرستان و یک دانشگاه ) هنوز نمیدانم خیلی از همکارانم مدرک تحصیلیشان چیه ؟ هفته قبل فهمیدم که همکار بغل دستیم دکتره ! آنهم اتفاقی روی پروفایل استخدامیش دیدم .

Programmer.G
پنج شنبه 01 آذر 1386, 12:40 عصر
چیپی رو در ازای دریافت مقداری پول شارژ میکنند و با هر بار استفاده از آن مقدار ذخیره شده در روی چیپ کم میشود. میزان اعتبار کارت های اعتباری رو سرور بانک ذخیره می شه. ولی در اینکه به هوش مصنوعی ربطی نداره شکی نیست.

البته کارت های سوخت تو ایران هوشمند بیدن. :قهقهه:

Microsoft.net
پنج شنبه 01 آذر 1386, 15:35 عصر
جالبه که آخرین پیشنهادشم از خارج 200 میلیون دلا‌ر بوده !!!

Bayazee
پنج شنبه 01 آذر 1386, 16:37 عصر
این دانشجوی مخترع عزیز بی تقصیره . متاسفانه در ایران بزرگنمایی خیلی زیاده لفظ استفاده از هوشمند رو هنوز کسانی از این قبیل به خوبی یاد نگرفته اند. در ایرن به کارت اعتباری هوشمند گفته میشه ....

سلام
باید عرض کنم که همچین افرادی همچین بی تقصیر هم نیستند . حالا هدف و قصدم فقط ایشون نیستند . چون بحث کشیده شد به اداعای ایشون دارم این حرفارو می زنم . از این دست اتفاقات و اخبار بسیار زیاده ! دلایل زیادی هم پشت پرده قرار داره . از جمله مهمترینشون دریافت بودجه هایی میلیونی و حتی میلیاردی برای طرح ها یا پروژه هایی هست که یا خیلی وقت پیش انجام شده ! برای مثال همین مبحث کلاستر سازی یا طرح هایی که به هیچ وجه ارزش علمی نداشته و هنوز فاصله دارند تا رسیدن به واقعیت ! متاسفانه برخی از مسولان و مدیران هم چون صرفا یک مدیر هستند و مه متخصص در اون زمینه خیلی راحت این حرفای دهن پر کن باورشون می شه و حتی برعکس از این اتفاقات به نفع خودشون و تثبیت جایگاه خودشون و اثبات برخی شایستگی ها استفاده می کنند . مردم از خدا بی خبر هم خیلی راحت باورشون می شه و از خوشحالی در پوست خودشون نمی گنجند !
برای مثال همین دوست محترم . اگر به نوشته های ایشون و ادعاهاشون در سایت های مختلف دقت کنید ممکن اوایل اصلا شک نکنید بهش !!‌ و اداعاهاش کاملا باورتون بشه !‌و حتی بترسید که باهاش حرف بزنید یا بحثی داشته باشید ! ولی با کمی دقت خواهید دید بسیار از اداعا کذب محض هست !! حالا که بحث باز شد چند نمونه از موارد خبری موجود رو قرار می دم . اصلا دوست ندارم بر روی همچین مواردی بحث کنم یا تبلیغ این دوست محترم رو انجام بدم !!!‌ اما به نظرم به عنوان عضوی از این جامعه وظیفه دارم جلوی اقرادی سودجو رو بگیرم که شاید مردم عادی بنابه دلایلی متوجه کذب بودن اداعای این سری افراد نمی شند !!

http://www.khorasannews.com/contents_details.aspx?05_16655_11_1281.XML
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=454458
http://www.khorasannews.com/contents_details.aspx?07_16736_11_4990.XML

و در نهایت در این لینک اداعای خود این فرد رو می تونید ببینید :
http://www.cloob.com/club/post/show/clubname/clubrobotic/topicid/1369441/wrapper/true

جالب هست ایشون در بحث های قبلی ادعا می کرد برای مایکروسافت و همزمان یک سازمان سری برای ایران کار می کنه !! و با یک پروفسور و استاد دانشگاه معروف در این زمینه که حالا اسم ایشون رو نمی یارم همکاری دارند ! هفته ای یک روز با ایشون در تماس هستند ! و مقالاتشون در مجله های معتبر به چاپ می رسه !!‌ بعد از بحث هایی که خود بنده و چند تن از دوستان با ایشون داشتیم معلوم شد اولا ایمیل ایشون در مایکروسافت وجود خارجی نداره !!‌ با همکاری یکی از دوستان با این استاد دانشگاه و محقق تماس گرفتیم و معلوم شد ایشون اصلا همچین فردی رو نمی شناسه ! مکالمه ضبط شده ایشون هم ارائه شد و همچنین اطلاعات برای تماس این استاد که کسی شکی داشت خودش تمتس بگیره بپرسه ! در تمامی مقالات معتبر هم کوچکترین اسمی از این تحقیقات و اختراعات و اسم این فرد نیست !!‌ بعد از روشنگری ما بسیاری از سایت های خبری به یکباره لینک خبری دارای شماره خبر رو از سایت خود حذف کردند !!! ولی به تازگی ایشون با اداعای جدید تر برگشتند ! البته بعد از کلی بحث و کل کل حرفه ای هم شدن تو گفتن اداعای دروغ و نادرست !‌
من بشخصه نمی تونم در مقابل همچین افرادی ساکت بشینم !
راستی لینک وب سایت شخصی ایشون یادم رفت !
http://www.masoudmolavi.ir
تمامی لینک های داخلش به همراه فیلمی که ادعا می کنه رایانه هوشمند سخنگو هست fake بوده و وجود خارجی نداره !! اونقدر خوب دروغ می گند بعضی ها که خیلی ها بسختی می تونند پی به این دروغ ها ببرند ! عجب دوره زمونه ای شده !

max2004
پنج شنبه 01 آذر 1386, 21:21 عصر
معلوم نیست زمینه های کاری این شخص چه ارتباطی با هم دارن؟:متفکر:
رایانه هوشمند سخنگو، ربات پرنده شاهین ، هواپیمای بدون سرنشین هوشمند...

Hossein Bazyan
جمعه 02 آذر 1386, 09:53 صبح
معلوم نیست زمینه های کاری این شخص چه ارتباطی با هم دارن؟:متفکر:
رایانه هوشمند سخنگو، ربات پرنده شاهین ، هواپیمای بدون سرنشین هوشمند...

سلام
بحث فقط این شخص نیست . ما در اخباری که برای ایرانیان خارج از کشور پخش میشود ( نمیدانم در ایران هم پخش میشه یا نه ؟) صدها مورد از این دست رو میشنویم . بحث بر سر اینه که دولت عمدا مسئله رو بزرگ میکنه به قول معروف از کاه کوه میسازه که بگه مثلا تحریم بی اثره. من فکر میکنم بحث انرژی هستی هم به همین شکل باشه .