ورود

View Full Version : مشکل در نمایش متن های طولانی

explod_javad
دوشنبه 28 آبان 1386, 12:40 عصر
می می خام متن طولانی رو از بانک اطلاعاتی بگیرم و نمایش بدم ، مشکل اینجاسن که اگه متن من بصورت ممتد و بدون فاصله تایپ بشه موقع نمایش شکل صفحه من و کل tabel های سایت من بهم می خوره. متن مثل :
سهعیلبمهقثلبهعسیلمبهلیسمه ابسیمهعغبسمهیعلبمهیسلبهغل سمیهغلبسمهیغلبهغسلیمبلسیه کمبلسمهغلبمهغسیلهغملبغلیس بهعغلیسهغعلبهغسیلبغلیسملب سمیهغلبکهصثلبصکلگیمنبذیکم بحخبیتلهیتبلحهیتتلبیحخهتل حخهبیتلحبختیبحختلحخهبیتال حختلثحخقتثحختلثحختثقحخلتث حختلحخثتقحلخثقحخلثحقخلتثح خهقتلحخهثتقلحخهثتقلحختثقح ختلحخثقتنلثحقتلحخهثتقحخلت قثحختلحجثخقلتحخثتحخهلتلحت لثقحختلثحخهتلحخهتلحتلجحلت ثحجقختلثحختقثحخهلتقحجتحخق ثتلحختلحخثتلثحختلحخثتلحهث قتلحخهتثلحلتثلحخثتلحختلتل ثحختلثحخثلتحخثتحختحلحخثتح خلثتحخحختقثلحتتخحختحختحثخ تحختحقختحقثختقثتحخقثحتخحخ تقحختقحختقحختحختحتخحختثقخ حتحختقختحثقحختقثخحقث

explod_javad
دوشنبه 28 آبان 1386, 12:43 عصر
البته بعد از زدن این تاپیک فهمیدم که قبل از ذخیره اولیه متن باید بررسی بشه و مثلا اگه متن تا 25 حرف، بدون فاصله بود ، یه فاصله بندازه که مشکل پیش نیاد.
این راه درست یا نه ؟
ممنون

ClaimAlireza
دوشنبه 28 آبان 1386, 13:09 عصر
البته بعد از زدن این تاپیک فهمیدم که قبل از ذخیره اولیه متن باید بررسی بشه و مثلا اگه متن تا 25 حرف، بدون فاصله بود ، یه فاصله بندازه که مشکل پیش نیاد.

بلی.

اگر فاصله یا کلید enter توی یه رشته هنگام وارد کردن اون نخورده باشه Lable ای که اطلاعات مربوطه رو میخاد نمایش بده قادر به wrap کردن اون رشته نخواهد بود و این مشکل به وجود می آید.

mosyhey
چهارشنبه 30 آبان 1386, 14:05 عصر
به نظر من منطقی تر این است که در اصل تغییری ایجاد نکنیم و اصل را همیشه دست نخورده حفظ کنیم و هنگام نمایش آن هر تغییری می خواهیم سرش بیاوریم. شاید بعداً راه دیگری پیدا کردیم یا مد نظر داشتیم که بعداً دیگر نمی توان فهمید کدام فاصله واقعی و کدام توسط خودمان ایجاد شده است. به هر حال منطقی نیست در اصل هر چیز تغییر ایجاد کنیم بلکه هنگام نمایش بایستی درست نمایشش دهیم هرچند کار بیشتری از سرور کشیده می شود.

این نظر حاصل تجربه من بود.