ورود

View Full Version : ایجاد یک slider bar بصورت تصویری

پدرخوانده
سه شنبه 29 آبان 1386, 19:56 عصر
برای نمایش وضعیت مقدار پخش شده فیلم یا صوت به دنبال یک slider بار به صورت تصویری هستم
یا حتی یه ocx که بتواند قابلیت تغییر رنگ نشانگ و یا زمینه را داشته باشد (این خصلت در microsft slider bar ) نیست
آیا می توان با استفاده از contianer و یا چیزی شبیه اون یه همچین چیزی رو شبیه سازی کرد
ممنون میشم دوستان به صورت کاربردی با مثال جواب بدند
(مخصوصا آقا مهران که معمولا تو استفاده از اینجوری کارهای گرافیکی و تغییر ظاهر صفحات فرم زیاد کار کردند) :چشمک:

mehran_337
چهارشنبه 30 آبان 1386, 08:45 صبح
یک فرمی از برنامه آموزش فیزیک را برایتان آماده کردم . البته هم اسلایدری که خودم ساختم برای فیلم و هم برای صدا که هنگامیکه برای صدا حرکت می دهید نوار سبز به قرمز هم دارد.
بخشهای فونت و رنگ نیز هست . اما برای اینکه نمی توانستم فایلهای دیگرش را قرار دهم و حجم بسیار بالایی داشت متد هایی که امکان خطا داشت را حذف کردم .
امید وارم که مشکلی نداشته باشد

kia1349
شنبه 03 آذر 1386, 09:29 صبح
محسن جان:برنامه را چک کنید
به خاطر اینکه فایلهایی را برای اجرا نیاز دارد روی دستگاه سایر کاربران اجرا نمیشود

mehran_337
شنبه 03 آذر 1386, 10:04 صبح
ممنون آقا رضای گل !
چشم . 6 نفر دیگه چیزی نگفتن منم فکر کردم مشکلی نیست . این فرم بخش کوچکی از یک برنامه کامل بود کلی موندم تا الک بشه. عذر خواهی می کنم

kia1349
شنبه 03 آذر 1386, 10:38 صبح
ممنون
تا اونجائیکه یادمه کلاس myclass و یکی دوتا جدول مثل address را کم داره

mehran_337
شنبه 03 آذر 1386, 10:41 صبح
فایل اصلاح شد اما اگه مشکلی بود حتما بگین

پدرخوانده
دوشنبه 05 آذر 1386, 17:08 عصر
با تشکر از پاسخ شما
ولی به قول قدیمی ها
جان سخن از دل ما می گویی
تو نمونه مثالی که ارائه کردید تقریبا چندین نمونه مشکل و سؤالی که داشتم رو ارائه کردید
اول در مورد بحث مولتی مدیا:
با توجه به نمونه کد ارائه شده توسط آقای حیدری کیا با توابع api تونستم ولوم صوت رو کم و زیاد بکنم اما جهت بدست آوردن مقدار فعلی ولوم صوت راه حلی پیدا نکردم (که مثلا خط تراک بار خود رو روی اون ست بکنم)
و دیگه اینکه برای mute کردن صوت نیز کدی پیدا نکردم (فعلا به صورت پایین آوردن مقدار عددی تابع api اولیه اینکار رو انجام می دهم که کار مناسبی نیست)
البته یکی از دوستان پیشنهاد استفاده از ocx مربوط به مایکروسافت برای این مورد microsoft multimedia control رو کرد ولی حقیقت من نتونستم proprties مربوط به کنترل صوت و ... و اتصال به خط تراک بار را باهاش پیدا کنم
-------
دومین نکته که بحث اصلی است
استفاده از Ocx مربوط به rtf است که خوشبختانه قابلیت های بسیاری دارد ولی اصل کاری که بحث rtl (راست به چپ کردن) هست رو من نتونستم توش پیدا بکنم (البته در این زمینه نیز گویا قبلا بحثی شده (آقای حسین زاده) ولیکن پارامتری که اشاره شده بود تنها قادر به راست به چپ چین کردن متن بلوک شده می شد (البته مثال ارائه شده در بخش سولیشن فاکس رو نیز ملاحظه کردم و در خود محیط نیز بصورت ctrl+rshift انجام می شود (البته قبلش هم باید کل متن بلوک شود)

به هر حال ممنون میشم یا اینکه مثال رو به صورت کامل آپلود نمایید و یا اینکه این دو نکته اشاره شده رو پاسخ دهید
با تشکر

mehran_337
سه شنبه 06 آذر 1386, 08:10 صبح
در مثالی که فرستادم با توجه به همه راههایی که تست کرده بودم و از اکتیوایکس های ویندوزی و ocx های خارجی و نصب انواع نرم افزارهای پخش صدا و استفاده از اکتیوایکس آنها به این نتیجه رسیدم که در این مورد قبلا صحبت کرده بودم :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=52303&highlight=%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C+%D9%85%D8 %AF%DB%8C%D8%A7
البته چون من امکانات تنظم صدا و چیزهای دیگه می خواستم بعضی ها امکاناتی داشتند و چیزهایی کم داشتن.
اتصال به تراک بار با توجه به تعداد فریم های کل و فریم فعلی که تو اکثر برنامه ها currentPosition هست محاسبه می شه البته با کمی ریزه کاری ها .

در لینک فوق یک ocx برای تنظیم صدا هم چنین بم و ریز شدن ولوم ویندوز قابل تنظیمه . حتی ولوم جاری هم می ده اما دو آیتم ریز و بم در xp کار نمی کنه

در مورد راست به چپ کردن rtf کافی است در init شی rtf بنویسید

this.setalignment = 1

البته تجربه ناچیز من در rtf برای فاکس به این نتیجه رسیدم که دنگ و فنگ داره . چون خیلی باهاش سر و کله زدم و تقریبا اکثر امکاناتشو به کار گرفتم.
ناگفته نماند همین rtf وقتی روی سیستمی که آفیس2003 نصب باشه بعضی وقتی پنجره نصب مجدد آفیس یا اصلاح و میاره و هرکاری کردم باز هم هر از گاهی ضد حال بود مگر آفیس فول نصب شده باشه

متاسفانه مثال کامل و نمی تونم بزارم چون برنامه بالای 300 مگابایت اطلاعات نیاز داره یه CD کامله و همین فرم هم کلی وقتمو گرفت تا بتونم فایلهای همین و جدا کنم و کدهاشو دستکاری کنم که شما یه چیزهای کلی دستتون بیاد.