View Full Version : درخواست آموزش
mohammad_re
چهارشنبه 30 آبان 1386, 13:32 عصر
با سلام خدمت تمامی کاربران این سایت.
اینجانب یکی از علاقه مندان یادگیری برنامه نویسی به زبان دلفی هستم.
البته آشنائی مقدماتی دارم و البته تا کنون با هزار جور کتاب و اینا فقط یک دفترچه تلفن ساخته ام.
می خواستم از اساتید بزرگ خواهش کنم که آموزشی در این زمینه یعنی آموزش delfi 8 مبتنی بر .net ارائه بفرمایند.
از جسارتم پیشاپیش عذر می خواهم.
aserfg
چهارشنبه 30 آبان 1386, 18:07 عصر
دوست گرامی من به شما کتا برنامه نویسی با دلفی نوشته جعفرنژاد قمی رو پیشنهاد می کنم منابع فعلی اینترنت چندان درخور توجه نیستند متاسفانه .
SYNDROME
چهارشنبه 30 آبان 1386, 18:54 عصر
ولی من پیشنهاد می کنم خودتان با یک پروژه شروع کنید و هر جا که گیر کردید در سایت جستجو یا یک تاپیک ایجاد کنید.(البته اول کتابی را مطالعه کنید تا آشنایی اولیه داشته باشید)
موفق باشید
sara_np
چهارشنبه 30 آبان 1386, 19:52 عصر
سلام
دوست عزیز منم پیشنهاد می کنم کتاب جعفرنژاد قمی رو بخونید واسه اشنایی وبیشتر پروژه کار کنید ومشکلاتونو تو سایت مطرح کنید دوستان خیلی بهتون کمک می کنن برای رفع اشکالاتون
vcldeveloper
پنج شنبه 01 آذر 1386, 01:04 صبح
می خواستم از اساتید بزرگ خواهش کنم که آموزشی در این زمینه یعنی آموزش delfi 8 مبتنی بر .net ارائه بفرمایند.
این درخواست یعنی اینکه یکی بیاد و برای شما کتاب بنویسه. فوروم جای اینجور آموزش ها نیست، بلکه جایی برای رفع مشکل و یادگیری تکنیک های جدید است.
برای یادگیری Delphi.Net سعی کنید ابتدا خود دات نت را بشناسید و با کلاس های .Net Framework آشنا بشید. کتاب هایی که معرفی شد هیچمدام ربطی به Delphi.Net ندارند. برای این مبحث من کتب فارسی ندیدم، اما کتاب های انگلیسی یکی Mastering Delphi 2005 هست، یکی هم NET 2.0 for Delphi Programmers .
در ضمن، فکر نکنم الان کسی با دلفی 8 کار بکنه. بهتره از دلفی 2007 برای برنامه نویسی Delphi.Net استفاده بکنید.
نکته آخر هم اینکه، در این سایت برای Delphi.Net بخش جداگانه ایی وجود داره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.